ترشی اسپانیایی/ طرز تهیه ترشی اسپانیایی خوشمزه

چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 آشپزی
torshi espanyai

ترشی اسپانیایی

ترشی اسپانیایی جزء ترشیهای خوشمزه است که با سرکه کمی تهیه می شود  و خیلی ترش و تیز نیست  مجلسی و خوشمزه است . با طرز تهیه این ترشی خوشمزه با ما همراه باشید و در بخش آشپزی دایان طرز تهیه ترشی یونانی و ترشی امپراطور و ترشی بادمجان شکم پر و ترشی لیمو شکم پر با ما همراه باشید.

ترشی اسپانیایی

ترشی اسپانیایی

مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی

  1. زیتون سبز بدون هسته :۱۳۰ گرم
  2. ذرت :۱ پیمانه
  3. بیبی ذرت : به میزان لازم
  4. هویج: ۳ عدد
  5. قارچ :350 گرم
  6. فلفل دلمه رنگی :۲ عدد
  7. شکر :۱ ق غذا خوری
  8. قارچ:۳۵۰ گرم
  9. روغن زیتون  :۱ پیمانه
  10. سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه
  11. سیاه دانه : ۲ ق غذا خوری
  12. نمک و فلفل سیاه و پاپریکا :به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی اسپانیایی

  • برای  تهیه ترشی اسپانیایی مواد ترشی را شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.  هویج را پوست بگیرید و نگینی  خرد کنید. فلفل دلمه ها نگینی  خرد کنید ، قارچ را خرد کنید و اگر کوچک است نیاز به خرد کردن ندارد زیتون را به چند قطعه تقسیم کنید. ذرت را بخار پز کنید یا از  کنسرو ذرت استفاده کنید.
  • تمام مواد خرد شده و بیبی ذرت ها را داخل یک ظرف مناسب ریخته و خوب مخلوط کنید.
  • سس ترش را آماده کنید داخل یک ظرف روغن زیتون بدون بو و سرکه سفید و شکر و ادویه ها و نمک  و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  • سس آماده شده را روی سبزیجات ریخته و خوب هم بزنید سپس ظرف های شیشه ای  و جوشانده شده را انتخاب کنید و ترشی را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را خوب محکم کنید تا هوا وارد ترشی نشود  و در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار داده تا ترشی حاضر شودبعد از 10  ترشی را در یخچال قرار دهید.
دستور تهیه ته چین مرغ مجلسی به صورت مرحله به مرحله

 

 

deser ghebresi

دسر قبرسی / طرز تهیه دسر قبرسی خوشمزه ومتفاوت

دستور پخت کشک بادمجان خوشمزه

غذایی رژیمی/نحوه پخت کشک بادمجان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا