ترشی اسپانیایی
ترشی اسپانیایی جزء ترشیهای خوشمزه است که با سرکه کمی تهیه می شود و خیلی ترش و تیز نیست مجلسی و خوشمزه است . با طرز تهیه این ترشی خوشمزه با ما همراه باشید و در بخش آشپزی دایان طرز تهیه ترشی یونانی و ترشی امپراطور و ترشی بادمجان شکم پر و ترشی لیمو شکم پر با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی اسپانیایی
- زیتون سبز بدون هسته :۱۳۰ گرم
- ذرت :۱ پیمانه
- بیبی ذرت : به میزان لازم
- هویج: ۳ عدد
- قارچ :350 گرم
- فلفل دلمه رنگی :۲ عدد
- شکر :۱ ق غذا خوری
- قارچ:۳۵۰ گرم
- روغن زیتون :۱ پیمانه
- سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه
- سیاه دانه : ۲ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و پاپریکا :به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی اسپانیایی
- برای تهیه ترشی اسپانیایی مواد ترشی را شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود. هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه ها نگینی خرد کنید ، قارچ را خرد کنید و اگر کوچک است نیاز به خرد کردن ندارد زیتون را به چند قطعه تقسیم کنید. ذرت را بخار پز کنید یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
- تمام مواد خرد شده و بیبی ذرت ها را داخل یک ظرف مناسب ریخته و خوب مخلوط کنید.
- سس ترش را آماده کنید داخل یک ظرف روغن زیتون بدون بو و سرکه سفید و شکر و ادویه ها و نمک و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- سس آماده شده را روی سبزیجات ریخته و خوب هم بزنید سپس ظرف های شیشه ای و جوشانده شده را انتخاب کنید و ترشی را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را خوب محکم کنید تا هوا وارد ترشی نشود و در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار داده تا ترشی حاضر شودبعد از 10 ترشی را در یخچال قرار دهید.
ارسال دیدگاه