
اسپاناکوپیتا یا پای اسفناج یک پیش غذای یونانی است که با خمیر یوفکا ، اسفناج و پنیر فتا درست میشود.برای خوشمزه شدن اسپاناکوپیتا از اسفناج تازه و جوان استفاده کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه اسپاناکوپیتا با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه کلوچه گوشت و کیک گوشت و را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه اسپاناکوپیتا یونانی
- اسفناج :450 گرم:
- جعفری:100گرم
- پیاز زرد: 1 عدد
- سیر رنده شده:2 حبه
- روغن زیتون:1 پیمانه
- تخم مرغ:4 عدد
- پنیر فتا:300 گرم
- شوید خشک:2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم:
- خمیر یوفکا:1 بسته
طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی
- برای تهیه اسپاناکوپیتا ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- اسفناج ها را پس از پاک کردن بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی برود و سپس با چاقو تیز ریز خرد کنید.
- یک تابه مناسب برداریدو پیاز نگینی خرد شده را با مقداری روغن زیتون در تابه تفت دهید تا پیاز طلایی شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید بعد اسفناج خرد شده را اضافه کنید و با پیاز و سیر تفت دهید تا آب اسفناج جمع شود شعله را خاموش کنید تا مواد داخل تابه خنک شود.
- حال جعفری خرد شده، شوید خشک و تخم مرغها و پنیر فتا له شده را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و به اسفناج پخته شده اضافه کنید و کنار بگذارید . مواد میانی پای اسفناج آماده است.
- سینی مخصوص فر را را با کمی روغن مایع چرب کنید و روی آن یک لایه خمیر یوفکا پهن کنید ، سپس روی خمیر یوفکا را با کمک برس چرب کنید و سپس یک لایه دیگر خمیر یوفکا روی آن پهن کنید و به همین ترتیب 5 لایه خمیر یوفکا روی سینی پهن کنید و روی هرلایه را با کمک برس و روغن چرب کنید .
- سپس مواد میانی اسپاناکوپیتا را روی خمیر یوفکا پخش کنید.
- روی مواد میانی 5 لایه دیگر خمیر یوفکا پهن کنید ومثل قبل روی هر لایه را با کمک برس و روغن مایع چرب کنید .
- سینی فر را درون فر بگذارید و اجازه دهید تا روی خمیر فیلو طلایی و ترد شود.
- سینی را از فر بیرون بیاورید وکمی که از حرارت افتاداسپاناکوپیتا را برش بزنید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه