طرز تهیه ترشی آلبالو خوشمزه و ملس

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
torsh albalo

ترشی آلبالو یکی از ترشی های خوش رنگ و خوشمزه است که در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلوها طعم بی نظیری دارد. آب ترشی آلبالو بسیار خوشمزه است و به عنوان چاشنی سالاد مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی به راحتی تهیه می‌شود و اکثرا بدون ادویه است. در اینجا با دو روش تهیه ترشی آلبالو آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو

  • آلبالو بدون هسته ۲۰۰ گرم
  • زرشک پلویی ۳۰ گرم
  • سرکه 3/4 لیوان
  • شکر ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
  • تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
  • هل سبز 1 عدد
  • برگ بو 1 عدد
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • آب 1 لیوان

ترشی آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو

  • ابتدا هسته‌های آلبالو را گرفته و آب آن را جدا کنید و کنار بگذارید. از آب آن در ترشی استفاده نکنید. زرشک را پاک کرده، شسته و در روی پارچه‌ای قرار دهید تا کاملاً خشک شود.
  • شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر قوام بیاید.
  • در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً جوش آید. صبر کنید تا دو ظرف شکر و سرکه ولرم شود.
  • تخم گشنیز، گلپر و هل را با هم کوبیده و فلفل را هم اضافه کنید.
  • ظرف شیشه‌ای در دار مناسبی برداشته و شیشه را با جوشاندن استریل کنید. سپس نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته و بعد ادویه‌ها را افزوده، سپس مابقی آلبالو و زرشک را اضافه کنید تا ظرف پر شود.
  • سپس مخلوط آب و شکر و سرکه و نمک را روی آلبالوها ریخته و به مدت 20 روز در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت ترشی آلبالو شما آماده است.

☆ نکته: میزان شکر را بسته به ذائقه‌تان کم یا زیاد کنید.

ترشی آلبالو

نکات مهم برای تهیه ترشی آلبالو

  1. ترشی آلبالو را با رب انار هم درست می‌کنند اما طرز تهیه اصلی این ترشی با سرکه است.
  2. ترشی آلبالو را باید در یخچال نگهداری کنید.
  3. برای تهیه ترشی آلبالو حتما از شکر استفاده کنید چرا که تیزی و ترشی سرکه را می‌گیرد و ترشی را ملس می‌کند.
  4. ترشی آلبالو ادویه خاصی ندارد. اما در صورت تمایل یک یا دو حبه سیر پوست گرفته و دو یا سه عدد فلفل تند به شیشه ترشی اضافه کنید تا طعم ترشی تند و تیز شود.
۰۸۲۲۳۸

طرز تهیه تخم مرغ آب پز خوشمزه ترکی

morge mandy

طرز تهیه مرغ مندی عربی خوشمزه و پر ادویه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا