فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو
3-نکات مهم برای تهیه ترشی آلبالو
ترشی آلبالو از جمله ترشی های خوش رنگ و خوشمزه است که در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد و آب ترشی آلبالو بسیار خوشمزه است که به عنوان چاشنی سالاد استفاده میشود .روش تهیه ترش آلبالو اکثرا بدون ادویه است و فقط از نمک و شکر و سرکه سفیدو آب استفاده می شود در بخش آشپزی مجله دایان با دو روش تهیه ترشی آلبالو آشنا شوید
مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو
- آلبالو بدون هسته ۲۰۰ گرم
- زرشک پلویی ۳۰ گرم
- سرکه 3/4 لیوان
- شکر ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
- تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
- هل سبز 1 عدد
- برگ بو 1عدد
- فلفل قرمز به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- آب 1 لیوان
طرز تهیه ترشی آلبالو
- ابتدا هستههای آلبالو را گرفته آّب آن را جداکرد.و کنار بگذارید و از آب آن در ترشی استفاده نکنید . زرشک را پاک کرده، شسته و روی دستمان پارچه ای قرار دهید تاکاملا خشک شود.
- شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر قوام بیاید.
- در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.صبر میکنیم تا ۲ ظرف شکر و سرکه ولرم شود.
- تخم گشنیز، گلپر، هل، را با هم کوبیده فلفل را هم اضافه میکنیم.
- ظرف شیشهای در دار مناسبی برداشته و شیشه را با جوشاندن استریل کنید.سپس نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد ادویهها را افزوده، بعد مابقی آلبالو و زرشک را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود.
- سپس مخلوط آب و شکر و و سرکه و نمک را روی آلبالو ها ریخته به مدت 20 روز در یخچال قرار دهیدبعد از این مدت ترشی شما آماده است
☆نکته: میزان شکر را بسته به ذائقه تان کم یا زیاد کنید
مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو ملس و خوشمزه
- آلبالو : ۱ کیلوگرم
- نمک: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه: به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی آلبالو
برای تهیه ترشی آلبالو ابتدا آلبالوها را بشورید. در آبکش بریزید یا روی پارچه تمیز پهن کنیدتا کاملا خشک شوند و آبش گرفته شود. سپس در یک شیشه بزرگ و استریل شده و خشک آلبالوها را بریزید، نمک، شکر و سرکه را اضافه کنید. ختما سرکه باید روی آلبالوها را بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و به مدت 10 روز در یخچال نگهداری کنید. ترشی آلبالو بعد از این مدت آماده است .
نکات مهم برای تهیه ترشی آلبالو
- ترشی آلبالو را با رب انار هم درست میکنند اما طرز تهیه اصلی این ترشی با سرکه است.
- ترش آلبالو را باید در یخچال نگهداری کنید.
- برای تهیه ترشی آلبالو حتما از شگر استفاده کنید چرا که تیزی و ترشی سرکه را میگیرد و ترشی را ملس میکند.
- ترشی آلبالو ادویه خاصی ندارد.اما در صورت تمایل یک یا دو حبه سیر پوست گرفته و دو یا سه عدد فلفل تند به شیشه ترشی اضافه کنید تا طعم ترشی تند و تیز شود.
ارسال دیدگاه