ترشی آلبالو / طرز تهیه ترشی آلبالو خوشمزه و خوش رنگ

شنبه 29 خرداد 1400 آشپزی
torsh albalo

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو

2-طرز تهیه ترشی آلبالو

3-نکات مهم  برای تهیه ترشی آلبالو 

ترشی آلبالو از جمله ترشی های خوش رنگ و خوشمزه است که در کنار انواع غذاهای گوشتی و پلو ها طعم بی نظیری دارد و  آب ترشی آلبالو بسیار خوشمزه است که به عنوان چاشنی سالاد استفاده میشود .روش تهیه ترش آلبالو اکثرا بدون ادویه است و فقط از نمک و شکر و سرکه سفیدو آب  استفاده می شود  در بخش آشپزی مجله دایان با دو روش تهیه ترشی آلبالو آشنا شوید

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو

  1. آلبالو بدون هسته ۲۰۰ گرم
  2. زرشک پلویی ۳۰ گرم
  3. سرکه 3/4 لیوان
  4. شکر ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
  5. تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام ۱ قاشق چای خوری
  6. هل سبز 1 عدد
  7. برگ بو 1عدد
  8. فلفل قرمز به میزان لازم
  9. نمک به میزان لازم
  10. آب 1 لیوان
ترشی آلبالو

ترشی آلبالو

طرز تهیه ترشی آلبالو

  • ابتدا هسته‌های آلبالو را گرفته آّب آن را جداکرد.و کنار بگذارید و از آب آن در ترشی استفاده نکنید . زرشک را پاک کرده، شسته و روی دستمان پارچه ای قرار دهید تاکاملا خشک شود.
  • شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر قوام بیاید.
  • در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب و نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.صبر می‌کنیم تا ۲ ظرف شکر و سرکه ولرم شود.
  • تخم گشنیز، گلپر، هل، را با هم کوبیده فلفل را هم اضافه می‌کنیم.
  • ظرف شیشه‌ای در دار مناسبی برداشته و شیشه را با جوشاندن استریل کنید.سپس نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد ادویه‌ها را افزوده، بعد مابقی آلبالو و زرشک را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود.
  • سپس مخلوط آب و شکر و و سرکه و نمک را روی آلبالو ها  ریخته  به مدت 20 روز در یخچال قرار دهیدبعد از این مدت ترشی شما آماده است

☆نکته: میزان شکر را بسته به ذائقه تان کم یا زیاد کنید

ترشی آلبالو

ترشی آلبالو

 مواد لازم  برای تهیه ترشی آلبالو ملس و خوشمزه

  1. آلبالو : ۱ کیلوگرم
  2. نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  3. شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  4. سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی آلبالو

برای تهیه ترشی آلبالو ابتدا  آلبالوها را بشورید. در آبکش بریزید یا روی پارچه تمیز پهن کنیدتا کاملا خشک شوند و آبش گرفته شود. سپس در یک شیشه بزرگ و  استریل شده  و خشک آلبالوها را بریزید، نمک، شکر و سرکه را اضافه کنید. ختما سرکه باید روی آلبالوها را بپوشاند. درب شیشه را محکم ببندید و به مدت  10 روز  در یخچال نگهداری کنید. ترشی آلبالو بعد از این مدت آماده است .

نکات مهم  برای تهیه ترشی آلبالو

  1. ترشی آلبالو را با رب انار هم درست می‌کنند اما طرز تهیه  اصلی این ترشی با سرکه است.
  2. ترش  آلبالو را باید در یخچال نگهداری کنید.
  3.  برای تهیه ترشی آلبالو حتما از شگر استفاده کنید چرا که  تیزی و ترشی  سرکه را می‌گیرد و ترشی را ملس می‌کند.
  4. ترشی آلبالو ادویه خاصی ندارد.اما در صورت تمایل یک یا دو حبه سیر پوست گرفته و دو یا سه عدد فلفل تند به شیشه ترشی اضافه کنید تا طعم ترشی تند و تیز شود.

 

تخم مرغ آب پز ترکی/ طرز تهیه تخم مرغ آب پز خوشمزه با فلفل پنیری صبحانه ی بی نظیر

طرز تهیه 20 پاستای متنوع با روغن و دانه ذرت (1)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا