سوپ ورمیشل از جمله سوپ های خوشمزه و پر طرفدار است و این سوپ خوشمزه را می توان با گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی تهیه کرد بعضی از افراد هم از گوشت استفاده نمی کنندو از عصاره گوشت یا سبزیجات استفاده می کنند در هر صورت طعم این سوپ با سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز بسیار عالی میشه . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سوپ ورمیشل خوشمزه با ما همراه باشید
مواد لازم برای تهیه سوپ ورمیشل
- پیاز بزرگ :۱ عدد
- سینه مرغ:۲۵۰ گرم
- هویج متوسط:۲ عدد
- گوجه فرنگی :۱ عدد
- روغن مایع : به اندازه لازم
- رشته ورمیشل:خرد شده ۱ پیمانه
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه:به اندازه کافی
- جعفری خرد شده و لیمو ترش: برای تزیین
طرز تهیه سوپ ورمیشل با مرغ
- برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا مرغ را تمیز بشویید و با 2 لیوان آب جوش ،زرد چوبه در قابلمه بریزدو روی شعله گاز قرار دهید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل آب جوش بجوشدسپس مرغ را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید.با این کار سوپ شما بوی بد نمیدهد.
- قابلمه ی مناسب برای تهیه سوپ را روی حرارت قرار دهید سپس روغ مایع و پیاز ریز خرد شده را درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا کمی طلایی شود و پیاز سبک شود در این زمان کمی زردچوبه اضافه کرده و با پیاز تفت دهید .
- مرغ جوشیده شده را به صورت ریز خرد کنید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و با پیاز تفت دهید و ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید.
- در این مرحله سبزیجات را بشوییدو پوست بگیرید.
- گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست نگینی خرد کنید. هویج و سیب زمینی هم به صورت مکعبی خرد کنید.
- پس از۲۰ دقیقه گوجه فرنگی را به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید هویج کمی نرم شود ، پس از گذشت ۱۵ دقیقه سیب زمینی خرد شده را اضافه کنیدو ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا سیب زمینی هم پخته شود.
- رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن در تابه تفت دهید و به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنیدودر این مرحله رشته ورمیشل را نیز اضافه کنید و سوپ را هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبندو مواد سوپ یک دست شود .
- پس از اضافه کردن ورمیشل حدود ۱۵ دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا رشته ها بپزد و لعاب بیندازندو جا بیفتد .
- سپس سوپ را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با لیموی تازه و جعفری خرد شده تزیین کنید.
نکات پخت سوپ ورمیشل
- چون در پخت این سوپ از ورمیشل استفاده می شود این سوپ لعاب زیادی دارد و اگر زیاد از این رشته داخل سوپ بریزید سوپ به شدت سفت می شودپس مراقب باشید بیش از حد رشته داخل سوپ نریزید.
- سوپ ورمیشل را به صورت داغ سرو کنید و در صورتی که سوپ سرد شود سفت می شود.
- نکته مهم درباره سوپ ورمیشل این است که زمانی که می خواهید سوپ را سرو کنید کمی قبل تر رشته را اضافه کنیدتا سوپ سفت نشود.
- اگر دوست دارید در سوپ خود از قارچ استفاده کنید ، ۲۰۰ گرم قارچ را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید.
- همچنین می توانید از کمی ذرت در تهیه این سوپ استفاده کنید.
- اگر وقت ندارید میتوانید به جای گوشت مرغ از عصاره مرغ استفاده کنید.
- جعفری را در انتها به سوپ اضافه کنیدو نباید جعفری خیلی پخته شود تا تغییر نگ دهد.
- آبلیموترش را همراه سوپ سرو کنید یا در انتهای پخت سوپ مقداری آبغوره اضافه کنید.
- اگر سوپ ورمیشل شما سفت شد چند لیوان آب جوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
ارسال دیدگاه