
سوپ عروس از جمله سوپهای ساده و خوشمزه ترکی است که با مواد اولیه مختصر تهیه می شود نامگذاری این سوپ به نام سوپ عروس هم بی ربط نیست و این سوپ دستپخت یک عروس برای مادر شوهر خود است که با مواد اولیه مختصری که در خانه داشته این سوپ خوشمزه را برای مادر شوهر خود تهیه می کند و به نام سوپ عروس معروف می شودو در بخش آشپزی دایان با طرز تهیه این سوپ خوشمزه با ما همراه باشید .همچنین طرز تهیه سوپ بلدرچین و سوپ بروکلی و قارچ را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ عروس
- دال عدس: ۱ لیوان
- برنج خشک: ۲قاشق غذاخوری
- بلغور گندم: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز : ۱ عدد
- سیر: ۱ حبه
- کره و روغن مایع: هرکدام ۱ قاشق غذاخوری
- آب جوش: ۷ تا ۸ لیوان
- کره و روغن مایع برای سس سوپ :هرکدام ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: ۱ قاشق مرباخوری
- پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری
- پودر زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : تند پرک شده مقداری
طرزتهیه سوپ عروس ترکیه :
- برای تهیه سوپ عروس یک قابلمه مناسب بردارید و یک پیاز متوسط را نگینی خرد و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شود، سپس سیر رنده شده رو اضافه کنید.
- بوی سیر که بلند شده دال عدس، برنج و بلغور گندم را خوب بشورید وبه پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و ۷ لیوان آب جوش به آنها اضافه کنید صبر کنید تا بجوشدسپس کف روی آنها رو با قاشق بگیرید ،درب قابلمه را ببندید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا مواد به شعله آرام بپزند.
- در این مرحله برای تهیه سس یک تابه مناسب بردارید ، رب گوجه فرنگی را در کره و روغن تفت دهید تا خوشرنگ شودسپس نعنا خشک و نمک و بقیه ادویه ها را به رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید در ادامه نصف لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید تا سس یکدستی به دست آید.
- بعد از اینکه بلغور و برنج و دال عدس پخت ، سس رو به سوپ اضافه کنید ، و خوب هم بزنید، در قابلمه رو ببندید و صبر کنید تا با حرارت ملایم ده دقیقه سوپ بجوشد .
- در آخر می تونید با گوشتکوب برقی ۵ ثانیه مواد را خیلی کم له کنیدتا سوپ شما یکدست شود کاری که رستوران ها انجام می دهند.
- سوپ شما حاضره است نمک و تندی آن را چک کنید.این سوپ خوشمزه را با لیمو تازه سرو کنید .
نکته: برای تهیه این سوپ از آب گوشت یا آب قلم هم می توانید استفاده کنید.
ارسال دیدگاه