آش گوشت / طرز تهیه آش گوشت بوشهری خوشمزه و مقوی برای افطار

پنج‌شنبه 26 فروردین 1400 آشپزی
ashe goshte

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه آش گوشت :

2-طرز تهیه آش گوشت بوشهری :

آش گوشت

آش از جمله غذاهای سالم و کامل است و  برای افطار غذای مناسبی است .  آش گوشت بوشهری یک غذای محلی، بسیار خوشمزه و مقوی برای روزه داران  است. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه آش سبزی شیرازی و آش  بلغور جو با کشک و  سوپ جو  با شیر  را مشاهده کنید .

آش گوشت

آش گوشت

مواد لازم برای تهیه آش گوشت :

  1.  لوبیا قرمز:2 لیوان
  2. گوشت: 300 گرم
  3.  برنج: 1 لیوان
  4.  سبزی ( شوید، تره):یک و نیم لیوان
  5.  پیاز: 1 عدد
  6. ترخون تازه : دو قاشق غذا خوری
  7. زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
  8. پیاز داغ :به میزان لازم

طرز تهیه آش گوشت بوشهری

  •   برای پخت آش گوشت بوشهری ابتدا 24 ساعت قبل لوبیا قرمز را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود .
  •  در یک قابلمه پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن کمی تفت می دهیم  تا سبک شود . گوشت و لوبیا قرمز و  زردچوبه، ادویه ها را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و آب اضافه کرده  اجازه می دهیم گوشت و لوبیا به خوبی بپزد . می توانید لوبیا را جداگانه بپزید .
  • برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه می بپزیم تا خوب له شود. سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود.
  • گوشت‌ها پخته شده را از لوبیا، جدا کرده و ریش ریش می‌کنیم. لوبیا را نیز در غذاساز ریخته تا کاملا له شود. یا می‌توانید از گوشت کوب برقی استفاده کنید.
  • لوبیا را به قابلمه برنج و سبزی اضافه کرده و به آن فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه، نمک و  ترخون  تازه اضافه می کنیم. برای رقیق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبیا استفاده می کنیم.
  • بعد از رقیق کردن آش، آن را روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا کاملا جا بیفتد سپس ۲۰ دقیقه آخر گوشت ریش ریش شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. در این زمان مرتب آش را هم می زنیم . این آش باید تند و کش‌دار باشد.
  • آش گوشت آماده است در ظرف سرو بکشید و با نان سنگگ سرو کنید.
milk shilk

میلک شیک / طرز تهیه میلک شیک بیسکویتی

nan tabrizy

نان تبریزی/ نان ترکی خوشمزه مخصوص ماه رمضان

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi