طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ خوشمزه و سریع

شنبه 3 خرداد 1404 آشپزی
sandwich

ساندویچ گوشت و قارچ یکی از غذاهای لذیذ و سریع است که می‌توانید در زمان‌های کم‌بود وقت تهیه کنید. این ساندویچ به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان غذایی خوشمزه در هر وعده‌ای سرو شود. شما می‌توانید آن را با سس قرمز یا سفید سرو کنید و یا با پنیر در فر گرم کنید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

  • نان باگت:۱ عدد
  • قارچ ورقه‌شده :۲۰۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد
  • گوشت چرخ شده: ۴۵۰ گرم
  • خردل زرد :۲ قاشق غذاخوری
  • آویشن :۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل :به مقدار کافی
  • روغن زیتون :۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر ورقه‌ای :۸ عدد
  • جعفری خردشده :۱ قاشق غذاخوری

ساندویچ گوشت و قارچ

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

  1. برای تهیه این ساندویچ خوشمزه ابتدا روغن زیتون یا روغن مایع را داخل تابه‌ی مناسب بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید بعد پیاز نگینی خردشده را داخل روغن بریزید و اجازه دهید سرخ شود وقتی پیاز طلایی شد . قارچ ورقه‌ای خرد شده را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نندازد و مدام هم بزنید تا قارچ سرخ شود.
  2. نمک، فلفل و جعفری خردشده را به قارچ سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد و ادویه‌ها ترکیب شوند. ۲ دقیقه مواد را با هم تفت دهید و از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  3. خردل را به تابه که هنوز داغ است اضافه کنید و در تابه پخش کنید. بعد گوشت چرخ‌کرده را روی آن بریزید و هم بزنید تا گوشت با خردل مخلوط شود سپس آویشن و نمک و مقدار کمی زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید و به تفت دادن گوشت ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس مقداری آب به گوشت اضافه کنید و سر تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و آب آن جمع شود و به روغن بیفتد سپس گوشت پخته شده را از روی حرارت بردارید و روغن اضافه آن را بگیرید.
  4. نان باگت را از وسط نصف کنید و خمیر داخل آن را خارج کنید تا به شکل دو کاسه در بیاید ( یا مثل شکل وسط آن را خالی کنید ).
  5. ترکیب گوشت را در یکی از نصف نان‌ها بریزید و ورقه پنیر را روی گوشت بچینید و سپس ترکیب قارچ را با قاشق روی پنیر بریزید و نصف دیگر نان باگت را روی قارچ بگذارید و ساندویچ گوشت و قارچ را در فویل آلومینیومی بپیچید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر که از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  6. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید از حرارت بیفتد ساندویچ گوشت و قارچ را از فویل خارج کنید و سرو نمایید.

نکته: برای بهتر شدن طعم، می‌توانید از پنیرهای مختلف استفاده کنید و یا به ساندویچ سبزیجات تازه اضافه کنید.

sandviche morge

طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری خوشمزه و سریع

Capture 57

طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا