ساندویچ/ طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

دوشنبه 15 آذر 1400 آشپزی
sandwich

ساندویچ گوشت و قارچ  بسیار خوشمزه بوده و به راحتی تهیه می‌شود و هر وقت زمان لازم برای پخت غذا نداشتید ساندویچ گوشت و قارچ گزینه خوبی است که به روشهای مختلف تهیه می شود. این ساندویچ را ساده با سسقرمر یا سفید سرو می کنند یا می توانید پنیر روی ساندویچ بریزید و در فویل بپیچیدودر فر قرار دهید.  در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

  • نان باگت:۱ عدد
  • قارچ ورقه‌شده :۲۰۰ گرم
  • پیاز : ۱ عدد
  • گوشت چرخ شده: ۴۵۰ گرم
  • خردل زرد :۲ قاشق غذاخوری
  • آویشن :۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل :به مقدار کافی
  • روغن زیتون :۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر ورقه‌ای :۸ عدد
  • جعفری خردشده :۱ قاشق غذاخوری

 

ساندویچ

ساندویچ گوشت و قارچ

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

  1. برای تهیه این ساندویچ خوشمزه ابتدا روغن زیتون یا روغن مایع را داخل تابه‌ی مناسب بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید بعد پیاز نگینی خردشده را داخل روغن بریزیدو اجازه دهید سرخ شود وقتی پیاز طلایی شد . قارچ ورقه ای خرد شده را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نندازد و مدام هم بزنید تا قارچ سرخ شود .
  2. نمک، فلفل و جعفری خردشده را به قارچ سرخ شده  اضافه کنیدو هم بزنید تا  مواد و ادویه ها ترکیب شوند. ۲ دقیقه مواد را با هم تفت دهید و  ار تابه خارج کنیدو کنار بگذارید.
  3. خردل را به  تابه که هنوز داغ است اضافه کنید و در تابه پخش کنید. بعد گوشت چرخ‌کرده را روی آن بریزید  و هم بزنید تا گوشت و با خردل مخلوط شودسپس آویشن  و نمک و مقدار کمی زرد چوبه را اضافه کنید و هم بزنید و به تفت دادن گوشت ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کندسپس مقداری آب به گوشت اضافه کنیدو سر تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و آب آن جمع شود و به روغن بیفتتد سپس گوشت پخته شده را از روی حرارت بردارید و روغن اضافه آن را بگیرید.
  4. نان باگت را از وسط نصف کنیدو خمیر داخل آن را خارج کنید تا به شکل دو کاسه در بیاید( یا مثل شکل وسط آن را خالی کنید ) .
  5. ترکیب گوشت را در یکی از نصف نان‌ها بریزیدو  ورقه پنیر را روی گوشت بچینید وسپس  ترکیب قارچ را با قاشق روی پنیر بریزیدو نصف  دیگر نان باگت را روی قارچ بگذارید و ساندویچ گوشت و قارچ  را در فویل آلومینیومی بپیچیدو  به مدت ۱۵   دقیقه در فر که از قبل  گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
  6. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید از حرارت بیفتد ساندویچ گوشت و قارچ را از فویل خارج کنید و سرو نمایید.

 

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان

مربای هلو و شلیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا