بادام شور/ طرز تهیه بادام شور در منزل

دوشنبه 25 اسفند 1399 آشپزی
badam shor

فهرست مطالب:

1-مواد لازم  برای بادام شور

2-طرز تهیه بادام شور

بادام شور

بادام شور یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است که با روشهای مختلفی تهیه می شود. در این روش بادام به همراه نمک تفت داده می شود و طعم آن خیلی خوشمزه تر می شود. از بادام شور می توانیم در کنار انواع آجیل ها به مناسبت های   مختلف مثل عید نوروز  استفاده کنیم. در تهیه بادام شور از مواد دیگری هم استفاده می شود . می توان با اضافه کردن مقداری زعفران دم کرده بادام شور با طعم زعفران تهیه کرد. با طرز تهیه بادام شور در منزل با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی بادامی و خمیر بادام یا مارزیپان و خواص زوغن بادام را  ببینید .

باذام شور

بادام شور

مواد لازم  برای بادام شور

  1. مغز بادام خام :1 کیلوگرم
  2. آب : 4 استکان
  3. نمک: 3 قاشق غذاخوری
  4. آب لیمو ترش :6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه بادام شور

  • برای تهیه بادام شور  آب و نمک را با هم داخل یک ظرف  ترکیب می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا نمک در آب کاملا حل شود  .
  •  بادام های خام  را داخل تابه ریخته  و آب نمک را به بادام اضافه می کنیم، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم و  6 قاشق آب لیمو ترش را به مواد اضافه می کنیم. حرارت زیر تابه باید متوسط باشد تا آب درون تابه شروع به جوشیدن کند.
  • حالا بادام ها را با کفگیر  به خوبی هم می زینم تا آب درون تابه به طور کامل جمع شود.
  • هم زدن بادام را ادامه می دهیم تا روی بادام نمک خشک شود و نمک های باقیمانده درون تابه قهوه ای رنگ شوند.
  • در این زمان بادام شور آماده شد، بادام ها را درون یک الک ریخته و کمی تکان می دهیم تا نمک اضافی چسبیده شده به بادام از الک خارج شود .
  •  بادام های تفت داده را روی یک دستمال  پهن می کنیم تا سرد شوند.
  •  بادام ها ممکن است هنگام تفت دادن با آب نمک کمی نرم شوند، ولی پس از سرد شدن کاملا ترد و خشک می شوند.  بادام شور را در ظرف مناسب ریخته و در جای مناسب قرار دهید.
shiriny rosi

شیرینی روسی/ طرز تهیه شیرینی روسی مخصوص عیدنوروز

sharbate bidmeshk

شربت بیدمشک/ طرز تهیه شربت بیدمشک خوشمزه و پر خاصیت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا