شیرینی روسی/ طرز تهیه شیرینی روسی مخصوص عیدنوروز

سه‌شنبه 26 اسفند 1399 آشپزی
shiriny rosi

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه شیرینی روسی

2-طرز تهیه شیرینی روسی

شیرینی روسی

شیرینی روسی یکی از شیرینی هایی  خوشمزه و پر طرفدار است که برای عید شیرینی مناسبی است . با طرز تهیه شیرینی روسی با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی سه آرد و شیرینی بادام و  شیرینی لطیفه خامه ای  که جزء شیرینیهای خوشمزه مخصوص عید است را حتما ببینید .

 

شیرینی روسی

شیرینی روسی

مواد لازم برای تهیه شیرینی روسی

  1. آرد سفید  :۳۵۰ گرم
  2. ماست : 50 گرم
  3. کره: ۱۵۰ گرم
  4. نمک :1/8 قاشق چای خوری
  5. وانیل :1/4 قاشق چای خوری
  6. شیر :۱ قاشق غذا خوری
  7. زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  8. خامه صبحانه: ۵۰ گرم
  9. آبلیمو :1/2قاشق چای خوری
    مواد میانی
  10. شکر : 3 قاشق غذاخوری
  11. پودر بادام :۱۵۰ گرم
  12. کره :۲۰ گرم
  13. مارمالاد یا مربای پوره شده  :۲ قاشق غذا خوری

مواد شربت

  1. شکر: ۲۰۰ گرم
  2. آب: ۲۰۰ گرم
  3. جوهر لیمو: 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی روسی

  • برای تهیه شیرینی روسی ابتدا در یک ظرف مناسب  ماست و خامه و آبلیمو را با هم ترکیب کرده  و کنار می گذاریم.
  • آرد و کره را در یک ظرف دیگر ترکیب کرده و با نوک انگشت ورز می دهیم .
  • سپس  مخلوط خامه و آبلیمو و ماست که آماده کردیم و وانیل و زرده تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود و ورز می دهیم تا به دست نچسبد. سپس روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به خمیر استراحت می دهیم.
  •  تا خمیر استراحت می کند فر را روشن می کنیم تا گرم شود و کف سینی فر را  کمی چرب کرده و کاغذ روغنی پهن می کنیم تا برای پخت شیرینی آماده باشد.
  • مواد میانی را با هم  در یک کاسه مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید. خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار داده و آن را به ضخامت ۱ میلی متر باز می کنیم.
  • خمیر که استراحت کرد  آن را پهن می کنیم. سپس با کاتر دایره ای قالب می زنیم.
  • مواد میانی را هم با کاتر دایره برش می زنیم. سپس شیرینی را شکل صدف فرم می دهیم و مواد میانی را داخل آن قرار می دهیم.
  •  شیرینی ها را درون  سینی فر  می چینیم. و سینی را در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا  به مدت ۲۰ تا ۲۵ بپزد.
  • تا شیرینی ها می پزد شربت شیرینی را تهیه می کنیم .یک قابلمه بر می داریم و شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت  قرار می دهیم تا بجوشد  جوهر لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم ده دقیقه  بجوشد. سپس شربت  آماده شده را کنار می گذاریم تا کاملا  سرد شود.
  • شیرینی ها از فر خارج کرد پس از خنک شودن داخل ظرف سرو چیده و شربت سرد شده را روی آن می ریزیم و با پودر پسته نزیین می کنیم.
adas polo

عدس پلو / طرز تهیه عدس پلو خوشمزه مشهدی

badam shor

بادام شور/ طرز تهیه بادام شور در منزل

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi