طرز تهیه شیرینی روسی خوشمزه و پرطرفدار

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
shiriny rosi

شیرینی روسی یکی از شیرینی‌های لذیذ و پرطرفدار است که به ویژه در عیدها مورد توجه قرار می‌گیرد. اگر به دنبال یک دستور پخت آسان و خوشمزه هستید، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی روسی

  • آرد سفید: ۳۵۰ گرم
  • ماست: 50 گرم
  • کره: ۱۵۰ گرم
  • نمک: 1/8 قاشق چای خوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
  • شیر: ۱ قاشق غذا خوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • خامه صبحانه: ۵۰ گرم
  • آبلیمو: 1/2 قاشق چای خوری
  • مواد میانی

  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر بادام: ۱۵۰ گرم
  • کره: ۲۰ گرم
  • مارمالاد یا مربای پوره شده: ۲ قاشق غذا خوری

مواد شربت

  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • آب: ۲۰۰ گرم
  • جوهر لیمو: 1/8 قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی روسی

  1. در یک ظرف مناسب، ماست، خامه و آبلیمو را ترکیب کرده و کنار می‌گذاریم.
  2. آرد و کره را در ظرف دیگری ترکیب کرده و با نوک انگشت ورز می‌دهیم.
  3. مخلوط خامه، آبلیمو و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا خمیر جمع شود.
  4. خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت می‌دهیم.
  5. فر را روشن کرده و سینی را چرب می‌کنیم.
  6. مواد میانی را با هم در یک کاسه ترکیب می‌کنیم.
  7. خمیر را پهن کرده و با کاتر دایره‌ای قالب می‌زنیم.
  8. مواد میانی را هم برش می‌زنیم و درون خمیر قرار می‌دهیم.
  9. شیرینی‌ها را در سینی چیده و در فر 170 درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌پزیم.
  10. برای تهیه شربت، شکر و آب را با هم می‌جوشانیم و جوهر لیمو را اضافه می‌کنیم.
  11. سپس شیرینی‌ها را با شربت سرد شده تزئین و سرو می‌کنیم.
kaek ananas

طرز تهیه کیک آناناس خوشمزه و دلپذیر

ashe karde

طرز تهیه آش کارده شیرازی به سبک سنتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا