فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه شیرینی روسی
شیرینی روسی
شیرینی روسی یکی از شیرینی هایی خوشمزه و پر طرفدار است که برای عید شیرینی مناسبی است . با طرز تهیه شیرینی روسی با ما همراه باشید.در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شیرینی سه آرد و شیرینی بادام و شیرینی لطیفه خامه ای که جزء شیرینیهای خوشمزه مخصوص عید است را حتما ببینید .
مواد لازم برای تهیه شیرینی روسی
- آرد سفید :۳۵۰ گرم
- ماست : 50 گرم
- کره: ۱۵۰ گرم
- نمک :1/8 قاشق چای خوری
- وانیل :1/4 قاشق چای خوری
- شیر :۱ قاشق غذا خوری
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
- خامه صبحانه: ۵۰ گرم
- آبلیمو :1/2قاشق چای خوری
مواد میانی - شکر : 3 قاشق غذاخوری
- پودر بادام :۱۵۰ گرم
- کره :۲۰ گرم
- مارمالاد یا مربای پوره شده :۲ قاشق غذا خوری
مواد شربت
- شکر: ۲۰۰ گرم
- آب: ۲۰۰ گرم
- جوهر لیمو: 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی روسی
- برای تهیه شیرینی روسی ابتدا در یک ظرف مناسب ماست و خامه و آبلیمو را با هم ترکیب کرده و کنار می گذاریم.
- آرد و کره را در یک ظرف دیگر ترکیب کرده و با نوک انگشت ورز می دهیم .
- سپس مخلوط خامه و آبلیمو و ماست که آماده کردیم و وانیل و زرده تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود و ورز می دهیم تا به دست نچسبد. سپس روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به خمیر استراحت می دهیم.
- تا خمیر استراحت می کند فر را روشن می کنیم تا گرم شود و کف سینی فر را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی پهن می کنیم تا برای پخت شیرینی آماده باشد.
- مواد میانی را با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید. خمیر را بین دو کیسه فریزر قرار داده و آن را به ضخامت ۱ میلی متر باز می کنیم.
- خمیر که استراحت کرد آن را پهن می کنیم. سپس با کاتر دایره ای قالب می زنیم.
- مواد میانی را هم با کاتر دایره برش می زنیم. سپس شیرینی را شکل صدف فرم می دهیم و مواد میانی را داخل آن قرار می دهیم.
- شیرینی ها را درون سینی فر می چینیم. و سینی را در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ بپزد.
- تا شیرینی ها می پزد شربت شیرینی را تهیه می کنیم .یک قابلمه بر می داریم و شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد جوهر لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم ده دقیقه بجوشد. سپس شربت آماده شده را کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود.
- شیرینی ها از فر خارج کرد پس از خنک شودن داخل ظرف سرو چیده و شربت سرد شده را روی آن می ریزیم و با پودر پسته نزیین می کنیم.
ارسال دیدگاه