سیب زمینی/ طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ

چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401 آشپزی
sybzaminy tanory

سیب زمینی تنوری بسیار خوشمزه است و نسبت به سیب زمینی آب پز یا سرخ شده زود تر هضم می شودو  برای افرادی که معده ضعیفی دارد مناسب تر  است . سیب زمینی تنوری را می توانید در فر یا هواپز تهیه کنید و به عنوان پیش غذا یا میان وعده میل کنید. یا در فویل بپیچید و زیر زغال قرار دهید . بعض از افراد کف یک قابلمه نمک می ریزند و سیب زمینی های ریز را روی آن می چینند و می پزند که طعم سیب زمینی پخته شده روی نمک هم بی نظیر است. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سسی قارچ با ما همراه باشیدهمچنین طرز تهیه سیب زمینی شکم پر و  رولت سیب زمینی شکم پر و  برشته سیب زمینی  و انواع غذا با سیب زمینی را مشاهده کنید

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

  • سیب زمینی ریز: 20 تا 30 عدد
  • روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر :2 قاشق چایخوری
  • سبزی معطر خشک: 2 قاشق چایخوری
  • آویشن :1 قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا :1 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری
  • قارچ : به میزان لازم
  • سیرله شده: 3 حبه
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری
  • کره :2 قاشق غذاخوری
  • خامه: 200 گرم
  • شیر :2 لیوان
  • جعفری تازه: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری با قارچ

طرز تهیه سیب تنوری با سس قارچ

  1. برای تهیه سیب زمینی تنوری با سس قارچ باید از سیب زمینی های کوچک استفاده کنید که معمولا در مغازه ها این سیب زمینی ها را جدا می فروشند.
  2. سیب زمینی ها را خوب بشویید و به مدت 10 دقیقه با آب بپزید  تا آب پز شود.
  3. سپس  اجازه دهید تا سیب زمینی های آبپز شده کمی خنک شوند سپس پوست آنها را بگیرید و کنار بگذارید.
  4.  حال سیب زمینی های پخته شده را مزه دار کنید. یک کاسه بزرگ بردارید و سیب زمینی ها را درون آن بریزید روغن زیتون و پودر سیر و سبزی معطر و آویشن  و پود پاپریکا و پنیر پارمزان را به آن اضافه کنیدو با دست هم بزنید .
  5.  فر با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید 10 دقیقه گرم شود سپس  سینی فر را کمی چرب می کنیم یا کف آن را کاغذ روغنی بیندازید و سیب زمینی ها را درون آن بچینید و به مدت 20 دقیقه درون فر گرم شده قرار دهید تا برشته شود . بعد از 20 دقیقه  سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و مجددا 20 دقیقه دیگر  اجازه دهید تا  برشته شود.
  6. در این فاصله که سیب زمینی ها در فر  می پزند  .در یک  ماهی تابه کمی روغن بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهیدتا بوی سیر بلند شود .سپس کره و بلافاصله آرد را  اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد کمی  تغییر  کند و بوی خامی آن گرفته شود.
  7. خامه را با شیر در یک کاسه جدا گانه رقیق کنید. سپس  کم کم به آرد تفت داده شده اضافه کنید و مدام هم بزنید .
  8. سپس قارچ های شسته شده را ریز خرد کنید و و با مقداری روغن  روی شعله زیاد تفت دهید  تا طلایی شود . سپس به مخلوط خامه و آرد اضافه کنید . مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و صبر کنید تا سس روی حرارت ملایم غلیظ شود  .
  9. حال سس غلیظ شده را روی سیب زمینی های تنوری شده  که تازه از فر خارج کردید بریزید و خوب هم بزنید و در ظرف سرو بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.
سه غذای لبنانی

سه غذای لبنانی

deser ghebresi

دسر قبرسی / طرز تهیه دسر قبرسی خوشمزه ومتفاوت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا