طرز تهیه لوبیا پلو با کوفته قلقلی خوشمزه و مجلسی

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
lobiya polo

ترکیب لوبیا پلو با کوفته قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که می‌تواند سفره شما را مجلل کند. این غذا با برنج و سبزیجات تهیه می‌شود و مناسب برای مهمانی‌ها است. حالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید.

لوبیا پلو

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با کوفته قلقلی

  • رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
  • گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
  • لوبیا سبز درشت خردشده: 400 گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه و ادویه پلو: میزان لازم
  • روغن: 1 فنجان
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • زعفران دم کشیده: به میزان لازم
  • برنج: 3 فنجان
  • آرد نخود چی: به میزان لازم

طرز تهیه لوبیا پلو با کوفته قلقلی

  • ابتدا کوفته قلقلی را تهیه می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده، آرد نخود چی، نمک و فلفل ورز داده و به شکل قلقلی در می‌آوریم. سپس آنها را در تابه تفلون سرخ می‌کنیم.
  • لوبیای سبز را با کمی نمک و آب حدود نیم ساعت می‌پزیم و سپس با روغن تفت می‌دهیم. سپس کوفته‌ها و رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بپزد.
  • برنج خیس خورده را در آب جوش ریخته و آبکش می‌کنیم.
  • در قابلمه مناسب، روغن ریخته و برنج، ادویه و مایه لوبیا را لا به لا ریخته و حدود نیم ساعت دم می‌کنیم.
  • بعد از نیم ساعت، لوبیا پلو با کوفته قلقلی شما آماده است. آن را در دیس مناسب سرو کنید.

نوش جان!

maJbos morghe

طرز تهیه مجبوس مرغ خوشمزه و مجلسی

mahi shekam por

طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا