چیزکیک ریواس و زنجبیل

شنبه 17 اردیبهشت 1401 آشپزی
چیزکیک ریواس و زنجبیل

چیزکیک ریواس و زنجبیل:اگر به دنبال یک دسر خاص و خوشمزه میگردید، پیشنهاد میکنیم این چیزکیک را امتحان کنید.

چیزکیک دسر لذیذ و طرفدار های زیادی دارد که انواع مختلفی دارد. در این مطلب با طرز تهیه چیز کیک ریواس آشنا میشویم ؛ اگردوست دارید یک دسر خوشمزه برای عصرانه داشته باشیدبا مجله دایان همرا ما باشید

 

مواد لازم چیزکیک ریواس و زنجبیل

  • 500 گرم ریواس  به طول 4 سانتی متر خرد شده است
  •  150 گرم شکر
  • 1عدد پرتقال خونی، پوست گرفته و آب گرفته
  • 1 غلاف وانیل
  • 100 گرم کره، ذوب شده، به علاوه اضافی برای قالب
  • 200 گرم بیسکویت زنجبیلی
  • 500 گرم ماسکارپونه یا پنیر نرم
  • 100 گرم  ماست طبیعی غلیظ
  • 1 قاشق غذاخوری پسته، خرد شده

 

چیزکیک ریواس و زنجبیل

چیزکیک ریواس و زنجبیل

نحوه پخت چیزکیک ریواس و زنجبیل

مرحله 1

فر را روی 200/180 درجه سانتیگراد بگذارید یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با ریواس پر کنید. روی ریواس ها شکر و پوست پرتقال بریزید و روی آب آن بریزید.

دانه های غلاف وانیل را نیز در آنجا بتراشید و غلاف مصرف شده را روی آن بیندازید. با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه تفت دهید. از فر خارج کنید. یک سوم ریواس را پوره کنید و بقیه را برای قسمت بالایی نگه دارید.

 

مرحله 2

یک قالب کیک فنری 20 سانتی‌متری را با کره چرب کنید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. برای تهیه پایه بیسکویت های زنجبیلی را در کیسه ای بریزید و با وردنه خرد کنید یا در غذاساز بریزید و خرد کنید تا خرد شود.

داخل یک کاسه بریزید و کمی نمک دریا را هم بزنید. کره را روی خرده ها بریزید. آن را با چنگال با هم مخلوط کرده و داخل قالب بریزید.

با دست به کناره قوطی ضربه بزنید تا خرده های آن یکدست شود و به آرامی با پشت قاشق بزرگ آن را فشرده کنید تا در بسته بندی و یکدست شود. شما می خواهید آن را نسبتاً خوب بسته بندی کنید تا در کنار هم بماند. در یخچال بگذارید تا خنک شود.

مرحله 3

برای تهیه فیلینگ، پنیر و  ماست را در کاسه همزن یا کاسه همزن بریزید و با همزن بزنید. مخلوط کنید تا یکدست و غلیظ شود، سپس پوره ریواس را بریزید.

مرحله 4

مخلوط را روی پایه بیسکویتی بریزید و آن را صاف کنید.  و یک شب آن در یخچال بگذارید.

پوره ریواس را با قاشق سوراخ دار از شربت آن خارج کرده و شربت را در تابه ریخته و بگذارید بجوشد. حدود 3-5 دقیقه کم کنید تا شربت غلیظ تر شود. اجازه دهید خنک شود.

مرحله 5

چیزکیک را با احتیاط از قالب خارج کنید. ریواس را روی آن بریزید و روی مقداری شربت بپاشید (می توانید بقیه را برای ریختن روی فرنی ذخیره کنید)، سپس با پسته ها پخش کنید تا سرو کنید.

ashkene

اشکنه/ طرز تهیه اشکنه زنجانی

halvay dahin

حلواعربی/ طرز تهیه حلوای دهین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا