
چیزکیک ریواس و زنجبیل:اگر به دنبال یک دسر خاص و خوشمزه میگردید، پیشنهاد میکنیم این چیزکیک را امتحان کنید.
چیزکیک دسر لذیذ و طرفدار های زیادی دارد که انواع مختلفی دارد. در این مطلب با طرز تهیه چیز کیک ریواس آشنا میشویم ؛ اگردوست دارید یک دسر خوشمزه برای عصرانه داشته باشیدبا مجله دایان همرا ما باشید
مواد لازم چیزکیک ریواس و زنجبیل
- 500 گرم ریواس به طول 4 سانتی متر خرد شده است
- 150 گرم شکر
- 1عدد پرتقال خونی، پوست گرفته و آب گرفته
- 1 غلاف وانیل
- 100 گرم کره، ذوب شده، به علاوه اضافی برای قالب
- 200 گرم بیسکویت زنجبیلی
- 500 گرم ماسکارپونه یا پنیر نرم
- 100 گرم ماست طبیعی غلیظ
- 1 قاشق غذاخوری پسته، خرد شده
نحوه پخت چیزکیک ریواس و زنجبیل
مرحله 1
فر را روی 200/180 درجه سانتیگراد بگذارید یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با ریواس پر کنید. روی ریواس ها شکر و پوست پرتقال بریزید و روی آب آن بریزید.
دانه های غلاف وانیل را نیز در آنجا بتراشید و غلاف مصرف شده را روی آن بیندازید. با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه تفت دهید. از فر خارج کنید. یک سوم ریواس را پوره کنید و بقیه را برای قسمت بالایی نگه دارید.
مرحله 2
یک قالب کیک فنری 20 سانتیمتری را با کره چرب کنید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. برای تهیه پایه بیسکویت های زنجبیلی را در کیسه ای بریزید و با وردنه خرد کنید یا در غذاساز بریزید و خرد کنید تا خرد شود.
داخل یک کاسه بریزید و کمی نمک دریا را هم بزنید. کره را روی خرده ها بریزید. آن را با چنگال با هم مخلوط کرده و داخل قالب بریزید.
با دست به کناره قوطی ضربه بزنید تا خرده های آن یکدست شود و به آرامی با پشت قاشق بزرگ آن را فشرده کنید تا در بسته بندی و یکدست شود. شما می خواهید آن را نسبتاً خوب بسته بندی کنید تا در کنار هم بماند. در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله 3
برای تهیه فیلینگ، پنیر و ماست را در کاسه همزن یا کاسه همزن بریزید و با همزن بزنید. مخلوط کنید تا یکدست و غلیظ شود، سپس پوره ریواس را بریزید.
مرحله 4
مخلوط را روی پایه بیسکویتی بریزید و آن را صاف کنید. و یک شب آن در یخچال بگذارید.
پوره ریواس را با قاشق سوراخ دار از شربت آن خارج کرده و شربت را در تابه ریخته و بگذارید بجوشد. حدود 3-5 دقیقه کم کنید تا شربت غلیظ تر شود. اجازه دهید خنک شود.
مرحله 5
چیزکیک را با احتیاط از قالب خارج کنید. ریواس را روی آن بریزید و روی مقداری شربت بپاشید (می توانید بقیه را برای ریختن روی فرنی ذخیره کنید)، سپس با پسته ها پخش کنید تا سرو کنید.
ارسال دیدگاه