
تارت راتاتویی با نان چدار و آویشن
تارت راتاتویی یک غذایی رژیمی و غذای فرانسوی است. راتاتویی سرشار از سبزیجات است که فیبر بالایی دارد و برای سلامت گوارش مفید است. همچنین این غذا برای طولانی مدت سیر نگه تان می دارد.پس در ادامه با ما در آشپزخانه دایان همرا شوید تا طرز این تارت راتاتویی را آموزش دهیم
مواد لازم برای تارت راتاتویی
5 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 عدد بادمجان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
2 عدد پیاز قرمز، خلال شده
4 حبه سیر، له شده
مواد لازم برای درست کردن خمیر
کره 150 گرم
300 گرم آرد ساده، به علاوه برای گردگیری
4 قاشق غذاخوری آرد ذرت
50 گرم پنیر چدار ، درشت رنده شده
دسته کوچک آویشن، برگها چیده شده است
1 زرده تخم مرغ، زده شده
روش پخت خمیر تارت راتاتویی
شب قبل از درست کردن تارت، کره باید در فریزل بگذارید تا جامد باشد این کار باعث می شود رنده شدن آن راحت تر شود. برای درست کردن خمیر، آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و نیمی از آرد ذرت، پنیرچدار ، آویشن (چند برگ را برای سرو نگه دارید) و کمی نمک مخلوط کنید. با استفاده از رنده پنیر چدار و کره یخ زده را درشت رنده کنید
سعی کنید تا حد امکان آن را کم کنید تا نرم نشود – و در حین حرکت آن را با چاقو هم بزنید. مخلوط را برای آخرین بار هم بزنید تا مطمئن شوید که تمام کره با آرد پوشانده شده است، سپس آب را اضافه کنید هم بزنید. به آرامی با دستان خود کنار هم قرار دهید (اگر خشک به نظر می رسد کمی بیشتر آب بپاشید)، سپس در کاغذ روغنی بپیچید.
و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید .
روش پخت تارت راتاتویی
گوجه فرنگی ها را به ضخامت یک سکه 1 پوندی خرد کنید . حدود نیمی از برشهای گوجهفرنگی را برای بالای تارت ذخیره کنید، سپس بقیه را به صورت تکهای خرد کنید.
گریل را روی حرارت زیاد کنید (یا می توانید از شعله اجاق گاز استفاده کنید). بادمجان را چهار یا پنج بار با نوک چاقو سوراخ کنید و گریل کنید (یا با انبر روی شعله گاز نگه دارید)، اغلب بچرخانید، به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که پوست آن ذغالی شده و بادمجان نرم و در حال ریزش شود. بگذارید کمی خنک شود.
نصف روغن را در تابه ای روی حرارت ملایم گرم کنید و پیازها را با کمی نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا پیازها شروع به کاراملی شدن کنند. در همین حین، پوست بادمجان را بتراشید (اگر چند تکه به گوشت چسبید نگران نباشید – طعم دودی میدهد). گوشت بادمجان را درشت خرد کنید.
سیر و بادمجان را به پیازها اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید یا تا زمانی که مایعی که از بادمجان خارج شده تبخیر شود. گوجه فرنگی و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و مزه دار کنید و 5 تا 10 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا غلیظ شود. بگذارید خنک شود، سپس خنک کنید تا آماده استفاده شود. می توان تا یک روز آینده آماده کرد.
کدوها را به ضخامت یک سکه 1 پوندی برش دهید. در ظرفی بریزید و کمی نمک بزنید. بگذارید 10 دقیقه بماند.
خمیر را از یخچال خارج کنید. فر را روی فن/گاز 200/180 درجه سانتیگراد با سینی فر داخل آن (یا تابه 30 سانتی متری کم عمق، اگر دارید) گرم کنید. خمیر را روی یک ورقه روغنی پخته شده با کمی آرد به شکل دایره ای به عرض حدود 35 سانتی متر بغلتانید. اگر می خواهید یک روکش تمیز داشته باشید، لبه را کوتاه کنید.
کدوها را روی کاغذ آشپزخانه بریزید. خشک کنید تا تا جایی که می توانید رطوبت را از بین ببرید. باقیمانده آدر ذرت را روی خمیر بپاشید، سپس مخلوط گوجه فرنگی سرد شده و بادمجان را روی آن بپاشید. آن را با پشت قاشق پهن کنید و یک حاشیه 3 سانتی متری دور لبه بگذارید.
برش های گوجه فرنگی و کدوها را به صورت دایره های متحدالمرکز روی تارت بچینید. سبزی ها را با روغن باقیمانده بمالید، مزه دار کنید و پنیر پارمزان بپاشید. لبه خمیر را روی سبزیجات کمی تا بزنید و به آرامی فشار دهید تا ببندد. لبه خمیر را با برس زرده تخم زده شده بمالید.
تارت را با احتیاط روی کاغذ پخت، روی سینی داغ یا داخل ماهیتابه بریزید. به مدت 45 دقیقه بپزید تا طلایی شود، سپس در صورت استفاده با برگ های آویشن اضافی آن را پخش کنید. بگذارید کمی خنک شود و فقط گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.
ارسال دیدگاه