طرز تهیه سوپ بلدرچین خوشمزه و مقوی

جمعه 19 اردیبهشت 1404 آشپزی
soup belderchin

سوپ بلدرچین یکی از سوپ هایی مقوی برای تقویت بیماران و افرادی است که دوره نقاهت را می گذرانند. این سوپ خوشمزه باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن می شود. در اینجا با سوپ بلدرچین با شیر و ورمیشل آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین با شیر

برای 6 نفر

  • بلدرچین: 1 عدد
  • جو پرک: 100 گرم
  • بلغور جو یا گندم: نصف استکان
  • قارچ: 5 عدد
  • هویج: 1 عدد
  • جعفری خردشده: 2-3 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 لیوان
  • خامه به دلخواه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • ادویه: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر:

  1. برای تهیه سوپ بلدرچین ابتدا شکم بلدرچین را تمیز کنید و خوب بشویید سپس بلدرچین را با پیاز و نمک و زردچوبه خوب بپزید، سپس گوشت بلدرچین را از استخوان و پوست جدا کنید و ریش ریش کنید.
  2. قابلمه مناسب برای پخت سوپ بردارید و روی شعله قرار دهید و قارچ ورقه‌ای را با مقدار کمی روغن یا کره تفت دهید.
  3. زعفران دم کرده را به قارچ اضافه کنید و تفت دهید تا به خورد قارچ برود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید تا قارچ مزه دار شود.
  4. هویج نگینی خرد شده را به همراه جو پرک و بلغور به قارچ اضافه کنید و حدوداً تا نصف قابلمه آب روی مواد بریزید.
  5. زمانی که سوپ لعاب دار شد و مواد سوپ پخت، شیر را داخل آن بریزید و اجازه دهید بجوشد. گوشت بلدرچین که ریش ریش شده را اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید.
  6. بعد از 20 دقیقه که سوپ جا افتاد جعفری خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ چند قل بزند.
  7. برای خوش طعم شدن سوپ می‌توانید از عصاره گوشت بره یا مرغ هم استفاده کنید.
  8. می‌توانید میزان قارچ و هویج را به دلخواه تغییر دهید.
  9. اگر به سوپ خامه اضافه می‌کنید، می‌توانید قبل از کشیدن، مقدار خامه به آن اضافه کنید.

سوپ بلدرچین

مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین با ورمیشل:

  • بلدرچین: 2 عدد
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • هویج: 1 عدد
  • ورمیشل: به مقدار لازم
  • گشنیز یا جعفری تازه: به مقدار لازم
  • کرفس: 1 ساقه
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی به دلخواه

طرز تهیه سوپ بلدرچین با ورمیشل:

  1. برای تهیه سوپ بلدرچین ابتدا داخل شکم بلدرچین ها را خالی کنید و خوب بشویید.
  2. قابلمه مناسب پخت سوپ بردارید و پیاز نگینی را داخل آن با مقداری روغن تفت دهید.
  3. پیازها که سبک شدند بلدرچین ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. آب بریزید و وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید.
  5. زمانی که گوشت بلدرچین نیم پز شد، هویج و کرفس را اضافه کنید.
  6. سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
  7. 10 دقیقه بعد سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید.
  8. حدود 10 دقیقه پایانی ورمیشل را اضافه کنید و نمک و فلفل را چک کنید.

نکته برای تهیه سوپ بلدرچین:

  • می‌توانید سیب زمینی را حذف کنید، ولی سیب زمینی لعاب خوبی به سوپ می‌دهد.
  • بعضی افراد مقداری رب گوجه فرنگی اضافه می‌کنند.
معجزه مصرف سرکه سیب

طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و مفید

رولت دارچینی

طرز تهیه رولت دارچینی با رویه پنیر خامه‌ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا