
فهرست مطالب:
1-طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر:
2-طرز تهیه سوپ بلدرچین با ورمیشل:
سوپ بلدرچین یکی از سوپ هایی مقوی برای تقویت بیماران و افرادی که دوره نقاهت را می گذرانند است. این سوپ خوشمزه باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با 2 روش پخت سوپ بلدرچین با ما همراه باشید
مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین با شیر
برای 6 نفر
- بلدرچین:1 عدد
- جو پرک: 100 گرم
- بلغور جو یا گندم:نصف استکان
- قارچ :5 عدد
- هویج :1 عدد
- جعفری خردشده: 2-3 قاشق غذاخوری
- شیر:2 لیوان
- خامه به دلخواه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده :به مقدار لازم
- ادویه : به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر:
- برای تهیه سوپ بلدرچین ابتدا شکم بلدرچین را تمیز کنید و خوب بشویید سپس بلدرچین را با پیاز و نمک و زرد چوبه خوب بپزید، سپس گوشت بلدرچین را از استخوان و پوست جدا کنید و ریش ریش کنید. چون گوشت بلدرچین استخوان ریز دارد این کار برای تهیه سوپ بهتر است هر چندکه بیشتر افراد از بلدرچین کامل در تهیه سوپ استفاده می کنند
- قابلمه مناسب برای پخت سوپ بردارید و روی شعله قرار دهید و قارچ ورقهای یا نگینی خرد شده را ، داخل قابلمه بریزید و با مقدار کمی روغن یا کره تفت دهید .
- زعفران دم کرده را به قارچ اضافه کنیدو تفت دهیدتا به خورد قارچ برود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید تا قارچ مزه دار شود. مزه دار کردن قارچ سوپ را خوشمزه تر می کند .
- بعد ، هویج نگینی خرد شده رابه همراه جو پرک، بلغور به قارچ اضافه کنید و حدودا تا نصف قابلمه آب روی مواد بریزید.
- زمانی که سوپ لعاب دار شد و مواد سوپ پخت شیر را داخل آن بریزید و اجازه دهید بجوشد. گوشت بلدرچین که ریش ریش شده را اضافه کنیدو حرارت را ملایم کنید تا سوپ سر نرود.
- بعد از 20 دقیقه که سوپ جا افتاد جعفری خرد شده را اضاف کنید و اجازه دهید سوپ چند قل بزند و نمک و فلفل سوپ را چک کنید. سوپ آماده است..
- برای خوش طعم شدن سوپ می توانید از عصاره گوشت بره یا گوشت مرغ هم استفاده کنید. دقت کنید عصاره ها دارای نمک هستند .
- میزان قارچ و هویج کاملا سلیقه ای است می توانید به دلخواه ذرت و نخود فرنگی هم داخل سوپ بریزید.
- اگر به سوپ خامه اضافه می کنید ، می توانید قبل از کشیدن سوپ، مقداری خامه به آن اضافه کنید. چون اگر به سوپ درحال جوشیدن خامه اضافه کنید خامه می برد.
مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین با ورمیشل:
- بلدرچین:2 عدد
- سیب زمینی:1 عدد
- پیاز:1 عدد
- هویج:1 عدد
- ورمیشل:به مقدار لازم
- گشنیز یا جعفری تازه :به مقدار لازم
- کرفس:1 ساقه
- زردچوبه :به مقدار لازم
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی به دلخواه
طرز تهیه سوپ بلدرچین:
- برای تهیه سوپ بلدرچین ابتدا داخل شکم بلدرچین ها را خالی کنید و خوب بشویید .
- قابلمه مناسب پخت سوپ بردارید پیاز نگینی خرد شده را داخل قابلمه ای با مقداری روغن تفت دهید.
- پیازها که سبک شدند بلدرچین ها را اضافه کنید وکمی تفت دهید. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
- روی مواد آب بریزید و وقتی آب به جوش آمد شعله را کم کنید و اجازه دهید بلدرچین ها به آرامی بپزند و کف روی آنها را بگیرید.
- زمانی که گوشت بلدرچین ها نیم پز شد هویج نگینی خرد شده و ساقه کرفس نگینی شده را اضافه کنید.(می توانید بلدرچین پخته شده راخارج کنید و گوشت آن را ریش ریش کنید و به سوپ اضافه کنید.)
- حالا سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سوپ تان اضافه کنید.
- 10 دقیقه بعد سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید.
- حدود 10 دقیقه ی پایانی ورمیشل رااضافه کنید. نمک و فلفل آن را چک کنید واگر لازم بود به آن نمک بزنید. چاشنی این سوپ لیموترش است.
نکته برای تهیه سوپ بلدرچین:
- می توانید سیب زمینی را حذف کنید.ولی سیب زمینی لعاب خوبی به سوپ می دهد.
- بعضی افراد به این سوپ مقداری رب گوجه فرنگی اضافه می کنند، این سلیقه ای است اگر از رب گوجه فرنگی استفاده می کنید از سبزی کمتری استفاده کنید.
ارسال دیدگاه