سوپ بلدرچین یکی از سوپ هایی مقوی برای تقویت بیماران و افرادی است که دوره نقاهت را می گذرانند. این سوپ خوشمزه باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدن می شود. در اینجا با سوپ بلدرچین با شیر و ورمیشل آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین با شیر
برای 6 نفر
- بلدرچین: 1 عدد
- جو پرک: 100 گرم
- بلغور جو یا گندم: نصف استکان
- قارچ: 5 عدد
- هویج: 1 عدد
- جعفری خردشده: 2-3 قاشق غذاخوری
- شیر: 2 لیوان
- خامه به دلخواه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
- ادویه: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر:
- برای تهیه سوپ بلدرچین ابتدا شکم بلدرچین را تمیز کنید و خوب بشویید سپس بلدرچین را با پیاز و نمک و زردچوبه خوب بپزید، سپس گوشت بلدرچین را از استخوان و پوست جدا کنید و ریش ریش کنید.
- قابلمه مناسب برای پخت سوپ بردارید و روی شعله قرار دهید و قارچ ورقهای را با مقدار کمی روغن یا کره تفت دهید.
- زعفران دم کرده را به قارچ اضافه کنید و تفت دهید تا به خورد قارچ برود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید تا قارچ مزه دار شود.
- هویج نگینی خرد شده را به همراه جو پرک و بلغور به قارچ اضافه کنید و حدوداً تا نصف قابلمه آب روی مواد بریزید.
- زمانی که سوپ لعاب دار شد و مواد سوپ پخت، شیر را داخل آن بریزید و اجازه دهید بجوشد. گوشت بلدرچین که ریش ریش شده را اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید.
- بعد از 20 دقیقه که سوپ جا افتاد جعفری خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ چند قل بزند.
- برای خوش طعم شدن سوپ میتوانید از عصاره گوشت بره یا مرغ هم استفاده کنید.
- میتوانید میزان قارچ و هویج را به دلخواه تغییر دهید.
- اگر به سوپ خامه اضافه میکنید، میتوانید قبل از کشیدن، مقدار خامه به آن اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین با ورمیشل:
- بلدرچین: 2 عدد
- سیب زمینی: 1 عدد
- پیاز: 1 عدد
- هویج: 1 عدد
- ورمیشل: به مقدار لازم
- گشنیز یا جعفری تازه: به مقدار لازم
- کرفس: 1 ساقه
- زردچوبه: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی به دلخواه
طرز تهیه سوپ بلدرچین با ورمیشل:
- برای تهیه سوپ بلدرچین ابتدا داخل شکم بلدرچین ها را خالی کنید و خوب بشویید.
- قابلمه مناسب پخت سوپ بردارید و پیاز نگینی را داخل آن با مقداری روغن تفت دهید.
- پیازها که سبک شدند بلدرچین ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- آب بریزید و وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید.
- زمانی که گوشت بلدرچین نیم پز شد، هویج و کرفس را اضافه کنید.
- سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
- 10 دقیقه بعد سبزی های خرد شده را هم اضافه کنید.
- حدود 10 دقیقه پایانی ورمیشل را اضافه کنید و نمک و فلفل را چک کنید.
نکته برای تهیه سوپ بلدرچین:
- میتوانید سیب زمینی را حذف کنید، ولی سیب زمینی لعاب خوبی به سوپ میدهد.
- بعضی افراد مقداری رب گوجه فرنگی اضافه میکنند.
ارسال دیدگاه