فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه پودینگ وانیلی
پودینگ وانیلی
پودینگ جزء دسرهای خوشمزه و پر طرفدار است و به سادگی تهیه می شود . با طرز تهیه این دسر با ما همراه باشید در بخس آشپزی دایان طرز تهیه دسر دنت خانگی و دسر تیرامیسو با بیسکویت پتی بور و پودینگ شکلاتی و گردو و دسر سوفله شکلاتی را ببینید
مواد لازم برای تهیه پودینگ وانیلی
- شیر: 3 پیمانه
- آرد :3 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- شکر :1/2 پیمانه
- وانیل :1/4 قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت: 2 قاشق
- کره :2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه پودینگ وانیلی
- برای تهیه پودینگ وانیلی ابتدا یک قابلمه مناسب برداشته و نشاسته ذرت و آرد را داخل آن میریزیم و شیر را کم کم به قابلمه اضافه کرده و به صورت مداوم با هم زن دستی هم میزنیم تا مخلوط کاملا یکدست شود.
- در ادامه زرده تخم مرغ را در ظرفجداگانه میریزیم. سپس به زرده تخم مرغ، وانیل اضافه میکنیم و آن را با هم رن برقی هم میزنیم. هم زدن زرده تخم مرغ و وانیل را تا زمانی ادامه میدهیم که رنگ آنها به رنگ کرم تبدیل شود. سپس نصف شکر را به زرده تخم مرغ اضافه کرده و بار دیگر هم زدن را ادامه میدهیم.
- در این مرحله ی پخت پودینگ وانیلی شیر، آرد و نشاسته داخل قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار میدهیم. با استفاده از یک هم زن دستی به طور مدام مواد را هم میزنیم و این کار را تا زمان غلیظ شدن مواد ادامه میدهیم. زرده تخم مرغ را که از قبل هم زده بودیم را به قابلمه اضافه کرده و بار دیگر با هم مخلوط میکنیم و هم زدن را تا غلیظ شدن مواد اولیه ادامه میدهیم و در آخر بقیه شکر و کره به قابلمه اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط میکنیم.
- پس از اینکه پودینگ به اندازه کافی غلیظ شد،پودینگ وانیلی ما آماده است .آن را داخل یک کاسه زیبا ریخته و در یخچال قرار میدهیم . یا یک لایه پودر بیسکویت ته لیوان می ریزیم و پودینک کمی خنک شده را روی آن می ریزیم و در یخچال فرار می دهید تا دسر آماده شود روی دسر را با سفلون می پوشانیم تا لایه رویی سفت نشود . نوش جان
ارسال دیدگاه