نان / طرز تهیه نان سیمیت پواچا پنیری

دوشنبه 28 شهریور 1401 آشپزی
nan simit poacha

نان سیمیت پواچا از جمله نان های خوشمزه هسن که پخت ان با پنیر طعم بینظیری دارد در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه نان سیمیت پواچا پنیری با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه نان سبزیجات و نان هندی خوشمزه را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان سیمیت پواچا پنیری

  • شیر: 1لیوان
  • آب: 1 لیوان
  •  روغن مایع: 1/4 لیوان
  •  شکر: 1 ق غ
  •  نمک: 1ق م
  • 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 ق غ)
  • آرد به مقدار لازم
  • مواد داخل  نان سیمیت پواچا پنیری:
  • پنیر پیتزا (یا هر چیزی که دوست دارید )
  • مواد لازم برای روی نان سیمیت پواچا:
  • 1 ق غ  شیره انگور را داخل 1/4 لیوان آب حل کنید برای رومال نان
  • کنجد بو داده یا سیاهدانه مقداری
سیمیت پواچا پنیری

نان سیمیت پواچا پنیری

طرز تهیه:

  1. برای تهیه نان سیمیت پواچا  حتما از آرد مرغوب استفاده کنید تا کیفیت نان شما بهتر شود.
  2. شیر را در ظرفی بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا ولرم شود.
  3. حال  آب ، روغن مایع، شکر و خمیر مایه را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
  4.  نکته(اگر از خمیر مایه خشک فوری استفاده می کنید  نیاز به عمل آوردن ندارد و می توانید مستقیم به مواد اضافه کنید اما اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده می کنید . ابتدا خمیر مایه و 1 قاشق شکر را داخل  مقداری شیر ولرم بریزید و  10 دقیقه اجازه دهیدتا عمل بیاید و پف کنید ).
  5. خمیر مایه عمل آمده  را به مواد شیری اضافه کنید و هم بزنید سپس نمک و آرد الک شده را کم کم و با کنترل بریزید و ورز دهید  تا  خمیر نرمی بدست آید. چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید و زیاد آرد اضافه نکنید که باعث سفتی نان می شود.
  6. حال روی خمیر را بپوشانید و حدود 40 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
  7. فر را روشن کنید و روی  حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود . این کار الزامی هست تا نان خوبی بپزید.
  8. بعد از 40 دقیقه خمیر را ورز دهید تا پف آن گرفته شود و خمیر را به 16 قسمت  مساوی تقسیم کنیدو چانه کنید.
  9. پنیر پیتزا را برش بزنید و داخل هر چانه مقداری پنیر پیتزا قرار دهید  و خمیر را  دوباره خوب ببندید تا هنگام پخت پنیر از خمیر بیرون نزند.
  10. در این مرحله خمیر را در مخلوط آب و شیره انگور بزنید( یا با برس مخلوط را  روی خمیر بزنید )و یک طرف خمیر را به کنجد  یا سیاهدانه آغشته کنید.
  11. خمیرها  از طرف بسته شده داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.  .
  12. حال سینی فر را در فر قرار دهید و تا زمانی  که زیر و روی پوآچاها برشته شود بپزید.
  13.  بعد از نیم ساعت زیر نان سیمیت پواچا را نگاه  کنید که نسوزد .  پخت نان بسیار خوشایند هست حتما امتحان کنید.
khorak kalamborokly va morghe

خوراک / طرز تهیه خوراک کلم بروکلی و مرغ رژیمی

torshy lobiya sabz

ترشی / طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با رب انار متفاوت و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا