فواید جادویی هل سبز
هل سبز :هل که ملکه ادویه ها نامیده می شود ،هل سومین ادویه گران قیمت در دنیا است فقط زعفران و وانیل از آن رتبه اول و دوم را دارند.
هل سبز میوهای کوچک است. هل با پوست تیره و دانههای خوشبو است. هل، میوه گیاهی از تیره زنجبیلهاست و انواع مختلفی شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد که نوع سبز آن عطر تندتری دارد
هل ادویه ای است با طعم شدید ، کمی شیرین که برخی افراد آن را با نعنا مقایسه می کنند.
منشا هل هندوستان است اما امروزه در سراسر جهان در دسترس است . روغن ها و عصاره های هل دارای خواص دارویی چشمگیری هستند و قرن هاست که در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرند
خواص درمانی ادویه هل
تاریخچه هل چیست؟
استفاده از هل حداقل به 4000 سال قبل برمی گردد. این ادویه که یکی از قدیمی ترین ادویه های جهان محسوب می شود ، در مصر باستان به دلیل خواص دارویی – و حتی به عنوان بخشی از مراسم و مومیایی کردن ، مورد استفاده قرار می گرفت. و رومیان و یونانیان از این ادویه برای رایحه تند استفاده می کردند. وایکینگ ها آن را در طول سفر کشف کردند و دوباره به اسکاندیناوی آوردند.
از امروز کشور گواتمالا بزرگترین تولید کننده این ادویه در جهان است.
خواص درمانی ادویه هل
هل به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک می کند و از برخی بیماری های جدی مانند سرطان جلوگیری می کند.
همچنین به درمان دیابت کمک می کند و به شما کمک اضطراب و نگرانی را کاهش میدهد و در رفع افسردگی مؤثر است.
شما می توانید هل را به طور معمول در رژیم غذایی خود بگنجانید یا حتی شیر هل مصرف کنید تا از مزایای شگفت انگیز آن بهره مند شوید.
دانههای هل خاصیت داروی اکسپکتورانت را دارد و سینوسها و برونشها، بینی و سینه را از خلط و ترشحات اضافی پاک میکنند.
هل چنانکه ذکر شد خواص گرمابخش و انرژی زا دارد از این رو به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته کمک میکند.
هل همچنین کلیهها را تقویت میکند و گفته میشود برای درمان شب ادراری کودکان مفید است.
فواید هل سبز
10 مزیت هل برای سلامتی
1. خواص آنتی اکسیدانی و ادرار آور و پائین آوردن فشار خون
هل دارای خواص ادرارآوری است که می تواند از موارد فشار خون بالا ، نارسایی قلبی و صرع سود ببرد . این خواص ادرار آور هل همچنین به سم زدایی کمک می کند.
2. حاوی ترکیبات مبارزه با سرطان باشد
هل پتانسیل خود را به عنوان یک درمان طبیعی سرطان به نمایش گذاشته است. چندین مطالعه بر روی حیوانات نشان داده است که می توان از ادویه برای جلوگیری ، تأخیر و حتی معکوس کردن تشکیل سرطان استفاده کرد.
3. به مبارزه با افسردگی کمک می کند
طبق یک گزارش بهداشتی ، هل در واقع می تواند به افراد کمک کند تا با افسردگی کنار بیایند. فقط چند دانه هل را پودر کرده و همراه با چای روزمره خود در آب بجوشانید. برای نتیجه بهتر چای را مرتباً بخورید
4. سلامت گوارش را بهبود می بخشد
هل نه تنها برای عطر و طعم بلکه برای تقویت هضم می تواند در غذاها استفاده شود. ادویه همچنین با توجه به خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی متابولیسم را تحریک می کند
هل همچنین به عنوان تحریک کننده ترشح اسید صفراوی در معده شناخته می شود و به هضم و سوخت و ساز چربی مناسب کمک می کند . این ادویه همچنین از سایر بیماری های دستگاه گوارش مانند ریفلاکس اسید ، سوزش معده ، اسهال و … جلوگیری می کند.
5.کمک به درمان دیابت
هل بسیار غنی از منگنز است – ماده معدنی که می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. با این حال ، تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.
6. سلامت قلب
خواص آنتی اکسیدانی آن می تواند سلامت قلب را تقویت کند. هل همچنین حاوی فیبر است ، ماده مغذی که می تواند به کاهش سطح کلسترول و تقویت سلامت قلب کمک کند.به نظر می رسد هل سیاه در مورد سلامت قلب بسیار بهتر از هل سبز خود عمل می کند
7.سلامت دهان و دندان
هل دارای خواص ضد میکروبی است که سلامت دهان و دندان را افزایش می دهد. طبق مجله دندانپزشکی عمومی اروپا ، هل می تواند در برابر عوامل بیماری زا دهانی مانند استرپتوکوک موتانس محافظت کند . طعم تند هل حتی جریان بزاق را تحریک می کند – و این می تواند به جلوگیری از پوسیدگی دندان کمک کند.
8.اشتها را افزایش می دهد
یک مطالعه لهستانی بر استفاده از هل برای درمان کم اشتهایی تأکید دارد. حتی از روغن هل می توان به عنوان محرک اشتها استفاده کرد .هل همچنین می تواند به درمان هیستوپلاسموز کمک کند – بیماری که در آن یکی از علائم کم اشتهایی است
9. پایین آوردن فشار خون
میزان فشار خون را کاهش می دهد
10. رفع بوی بد دهان
هل همچنین می تواند به خوبی در درمان بوی بد دهان موثر باشد. به خصوص هنگامی که مخلوط ادویه جات ، از جمله بذر انیسون ، هل و رازیانه مصرف می کنید – بوی بد دهان دیگر مشکلی نخواهد داشت
چگونه از هل در آشپزی استفاده کنیم؟
هل ادویه ای است که مردم قرن ها هم در آشپزی و هم به عنوان دارو استفاده می کردند. هل که در اصل یک ماده رایج در غذاهای خاورمیانه و عربی بود ، در غرب نیز محبوبیت پیدا کرده است.
هل یکی از ادویه های بسیار با ارزش در سراسر جهان است. می توان آن را به صورت کل و همچنین آسیاب شده در انواع ظروف از پودرهای کاری ، دال ها و ماسالاها گرفته تا دسرها و نوشیدنی ها استفاده کرد. هنگام پختن دانه ها ، باید قبل از سرخ شدن با پشت چاقو کبود یا با ادویه های دیگر آسیاب شوند. در زیر نکاتی در مورد استفاده از هل به عنوان یک ماده تشکیل دهنده ذکر شده است.
ارسال دیدگاه