آش عباسعلی کرمانشاه خوشمزه و مقوی + طرز تهیه

جمعه 26 دی 1399 آشپزی
Aushe Abasali

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه آش عباسعلی

2-طرز تهیه آش عباسعلی

آش عباسعلی

آش عباسعلی جز  آش های خوشمزه کرمانشاه است . آش جزء غذاهای ایرانی است و انواع مختلف دارد و در شهرهای مختلف طرز تهیه این آش ها متفاوت است.  به مرور پخت آش در خانه ها کمتر شد و جای آن را خورشت  مختلف با برنج گرفت .آش غذای بسیار مقوی است که 4 گروه غدایی را دارد و یک غذای کامل محسوب می شود .با طرز تهیه آش عباسعلی با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه آش سبزی شیرازی و آش گندم یزدی و   آش بلغور جو با کشک  و آش آلو یزدی برای سرما خوردگی و آش انار شیرازی با کوفته قلقلی مخصوص شب یلدا را ببینید

آش عباسعلی

آش عباسعلی

مواد لازم برای تهیه آش عباسعلی:

  1. گندم پوست کنده 1 و 1/2 پیمانه
  2. گوشت دنده گوسفندی 300 گرم
  3. برنج یا برنج نیم دانه 100 گرم
  4. نخود 100 گرم
  5. عدس 100 گرم
  6. روغن حیوانی 1/2 پیمانه
  7. لوبیا چیتی 100 گرم
  8. لوبیا سفید 100 گرم
  9. پیاز 5 عدد( پیاز داغ چیپسی)
  10. سیر 10 حبه
  11. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  12. نعنا داغ و کشک برای تزیین

طرز تهیه آش عباسعلی:

  •  برای تهیه آش عباسعلی ابتدا حبوبات  و گندم را 24  ساعت قبل  خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود .در این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید  و سپس حبوبات را  جداگانه بپزید
  • برنج را نیز 3 ساعت قبل از پختن آش خیس کنید
  • گوشت را با یک پیاز و ادویه به خوبی بپزید و با دست ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
  • در ادامه پخت آش عباسعلی گندم  پوست کنده را  با آب بپزید. وقتی نیمی از زمان پخت گندم گذشت، برنجی را که  خیس نموده اید، به گندم اضافه کنید. اجازه دهید با هم بپزند.
  •  تمام موادی که پخته شده مثل ،  حبوبات، گوشت و آب گوشت و برنج و گندم را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید. ادویه های مورد نظر مثل نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را به آش اضافه کنید.
  • این آش باید تا حدی بپزد که دانه های برنج و گندم در آن کاملا له شده و مشخص نباشند. هر از گاهی آش را بهم بزنید تا آش ته نگیرد . در این مدت  که آش در حال پخت است، پیاز داغ چیپسی برای آش تهیه کنید . سیر داغ و نعنا داغ را هم آماده کنید.
  •  مقداری از پیاز داغی که تهیه نموده اید را به  آش اضافه کنید و بقیه آن را برای تزیین نگه دارید.
  • وقتی آش عباسعلی  با پیاز داغ کمی جوشید، آن را از روی حرارت بردارید. روغن حیوانی را به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید.
  • آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین نموده

 

cake redvlvet

کیک ردولوت خوشمزه و خوشرنگ/ طرز تهیه کیک ردولوت

nan gata

نان گاتا گردویی خوشمزه ی ارمنی+طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا