آش عباسعلی یکی از لذیذترین آش های سنتی کرمانشاه است. این غذا به عنوان یک وعده کامل غذایی شناخته میشود و شامل مجموعهای از حبوبات مغذی و گوشت میباشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این آش خوشمزه را بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه آش عباسعلی:
- گندم پوست کنده 1 و 1/2 پیمانه
- گوشت دنده گوسفندی 300 گرم
- برنج یا برنج نیم دانه 100 گرم
- نخود 100 گرم
- عدس 100 گرم
- روغن حیوانی 1/2 پیمانه
- لوبیا چیتی 100 گرم
- لوبیا سفید 100 گرم
- پیاز 5 عدد (پیاز داغ چیپسی)
- سیر 10 حبه
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- نعنا داغ و کشک برای تزیین
طرز تهیه آش عباسعلی:
- برای تهیه آش عباسعلی ابتدا حبوبات و گندم را 24 ساعت قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. در این مدت چند بار آب حبوبات را عوض کنید و سپس حبوبات را جداگانه بپزید.
- برنج را نیز 3 ساعت قبل از پختن آش خیس کنید.
- گوشت را با یک پیاز و ادویه به خوبی بپزید و با دست ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
- در ادامه پخت آش عباسعلی گندم پوست کنده را با آب بپزید. وقتی نیمی از زمان پخت گندم گذشت، برنجی را که خیس نمودهاید به گندم اضافه کنید. اجازه دهید با هم بپزند.
- تمام موادی که پخته شده مثل، حبوبات، گوشت و آب گوشت و برنج و گندم را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید. ادویههای مورد نظر مثل نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را به آش اضافه کنید.
- این آش باید تا حدی بپزد که دانههای برنج و گندم در آن کاملاً له شده و مشخص نباشند. هر از گاهی آش را بهم بزنید تا آش ته نگیرد. در این مدت که آش در حال پخت است، پیاز داغ چیپسی برای آش تهیه کنید. سیر داغ و نعنا داغ را هم آماده کنید.
- مقداری از پیاز داغی که تهیه نمودهاید را به آش اضافه کنید و بقیه آن را برای تزیین نگه دارید.
- وقتی آش عباسعلی با پیاز داغ کمی جوشید، آن را از روی حرارت بردارید. روغن حیوانی را به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید.
- آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین نموده.
ارسال دیدگاه