پای سیب زمینی/ طرز تهیه پای سیب زمینی در فر

یکشنبه 21 دی 1399 آشپزی
paye sibzaminye

 

پای سیب زمینی

پای سیب زمینی غذای خوشمزه برای شام است و به سادگی و با مواد اولیه مختصر تهیه می شود.با آموزش پای سیب زمینی با ما همراه باشید و در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سوفله بادمجان  و   کرپ مرغ و قارچ خوشمزه و  سوفله مرغ او سفناج  پنیری را ببینید

paye sib zaminye

پای سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه پای سیب زمینی

  • گوشت چرخ شده :200 گرم
  • نمک فلفل و زردچوبه : مقدار کافی
  • روغن مایع :به مقدار کافی
  • کره: 30 گرم
  • پیاز:1 عدد
  • رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: به مقدار کافی
  • پنیر پروسس: به میزان لازم
  • سیب زمینی:3 عدد
  • جعفری خرد شده:1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پای سیب زمینی

  • برای تهیه پای سیب زمینی ابتدا 2 عدد سیب زمینی را آب پز می کنیم و بعد از خنک شدن با رنده یا گوشت کوب  سیب زمینی ها را خوب له می کنیم تا  خمیر پای  اماده شود .سپس در ادامه 30 گرم کره را  با جعفری خرد شده  و نمک و فلفل به سیب زمینی رنده شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شوند
  • بعد مواد میانی پای سیب زمینی را آماده می کنیم .  به این صورت که یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و پیازها را در روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود.سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه می کنیم و آن را با پیاز تفت می دهیم  تا رنگ گوشت عوض شود . سپس یک  قاشق رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود . و سپس نمک و فلفل و زردچوبه  را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم و نصف استکان آب  به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گوشت بپزد و آبش  جمع شود و کنار می گذاریم تا خنک شود.
  • سپس قالب مناسب را برمی داریم. کف و دیواره های قالب را با روغن مایع چرب می کنیم. سپس کف و دیواره های قالب را با نیمی از پوره سیب زمینی با ضخامت معمولی می پوشانیم و با قاشق روی آن را صاف می کنیم.  پنیر پروسس را روی سیب زمینی می ریزیم. سپس مواد گوشتی را روی سیب زمینی می ریزیم و روی گوشت را پنیر پیتزا می ریزیم.و  بقیه سیب زمینی له شده را روی مایه گوشتی ریخته و با قاشق صاف می کنیم و روی آن را با پنیر پیتزا پوشانده .
  • سپس  قالب را داخل فر از قبل  روشن شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم برای مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا مواد ما خوب بپزد. سپس 5 دقیقه گریل فر را روشن می کنیم تا روی پای طلایی شود. وقتی پای سیب زمینی آماده شد ان را از فر بیرون می اوریم.سپس در ادامه وقتی پای سرد شد آن را از قالب خارج می کنیم و در ظرف مناسب قرار می دهیم .
mosaka badmjan

موساکا بادمجان / طرز تهیه موساکا یونانی خوشمزه

kabab torky

کباب ترکی خانگی / طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا