کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که طرز تهیه آن معمولاً در منزل یاد گرفته میشود. در این مقاله، با روش تهیهای متفاوت از کوکو سیب زمینی آشنا میشوید. این غذا با عطر و طعم خاص خود، میتواند به عنوان یک وعده غذایی یا پیشغذا سرو شود.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی
- سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- سیر له شده: ۲ حبه
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
- روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
- آب سرد به مقدار لازم
- جعفری ریز خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
- برای تهیه کوکو سیب زمینی ابتدا سیبزمینی را آبپز کرده و اجازه میدهیم کاملاً سرد شود، سپس پوست آن را گرفته و در غذاساز میریزیم تا پوره شود و کنار میگذاریم.
- برای تهیه مواد میانی، در تابهای پیاز نگینی خرد شده را با روغن تفت میدهیم تا طلایی شود، سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. ادویهها و نمک و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. کمی آب اضافه کرده تا گوشت پخته و آب آن جمع شود و سپس از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود.
- به پوره خنک شده، نمک، فلفل و ادویه و جعفری ریز خرد شده اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سپس تخممرغ و سیر لهشده یا پودر پیاز را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا مخلوط شود.
- یک کاسه آب سرد در کنار دستمان قرار میدهیم تا دستمان را خیس کنیم. سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از سیبزمینی برداشته و در دست خود پهن میکنیم. از مایع گوشتی به اندازه ۱ قاشق غذا خوری بر روی مایع سیبزمینی میگذاریم و گلوله میکنیم.
- در یک قابلمه تفلون کوچک، روغن فراوان ریخته و اجازه میدهیم خوب داغ شود. سپس کوکو سیب زمینی را در روغن سرخ میکنیم. کوکوی خوشمزه شما آماده است. به صورت ساندویچ یا با نان و سبزی میل کنید.
ارسال دیدگاه