سالاد انار/ طرز تهیه 3 نوع سالاد خوشمزه ی پاییزی

یکشنبه 7 آبان 1402 آشپزی

سالاد انار یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سنتی ایرانی است. سالاد انار به دلیل اینکه انار فقط در فصل پاییز و زمستان موجود است یک سالاد فصلی است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه 3 نوع سالاد خوشمزه با انار با ما همراه باشید.

سالاد انار

مواد لازم برای تهیه سالاد انار و کلم قرمز

  • انار درشت :۲ عدد
  • کلم قرمز :۵۰۰ گرم
  • پودرگل پر: به اندازه لازم
  • گردو: به مقدار دلخواه
  • سس مایونز: به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

 

طرز تهیه سالاد انار و کلم قرمز

سالاد انار را به روشهای مختلف تهیه می کنند. مواد اولیه آن را بسته به ذائقه خود می توانید تغییر دهید مثلا شما به جای کلم قرمز می توانید از گل کلم یا کلم سفید نیز استفاده کنید. برای سس سالاد انار  می توانید از سس هزار جزیره و سس فرانسوری نیز استفاده نمایید.

  1. برای تهیه سالاد انار ابتدا کلم قرمز را خوب بشویید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید می توانید با چاقو روی تخته آشپز خانه ریز خرد کنید و یا با رنده درشت یا ریز  رنده کنید  سپس کلم قرمر ریز خرد شده را در  کاسه ای نسبتا بزرگ بریزید.
  2. انارها را  نیز خوب بشویید و برش بزنید و دون کنید. می توانید آرام با پشت قاشق  به انار ضربه بزنید تا دانه های آن بریزد.
  3. سپس دانه انار را به کلم خرد شده اضافه کنید.
  4.  برای تهیه سس این سالاد هم می توانید از سس مایونز استفاده کنید و هم می توانید به سس مایونز ماست اضافه کنید.
  5. در کاسه ای سس  مایونز را با مقداری ماست مخلوط کنیدو هم بزنید تا یک دست نمک، فلفل و گل پر روی سس بریزید و با قاشق هم بزنید و سس را به مواد سالاد اضافه کنید.
  6. خوب مواد سالاد را با قاشق زیر و رو کنید تا مواد سالاد به سس اغشته شوند و در آخر گردو ها خرد شده را اضافه کنید و سالاد را به ظرف سرو منتقل کنید. نوش جان

انار و کلم قرمز

مواد لازم برای تهیه سالاد انار و لبو :

  •  لبو یا چغندر متوسط: 2 عدد
  • کلم سفید: سه پیمانه
  •  کلم بروکسل: یک پیمانه
  • انار : یک پیمانه

مواد لازم برای سس سالاد انار و لبو :

  • سرکه بالزامیک :1/2 پیمانه
  • شکر :1 قاشق چایخوری
  • پودرفلفل سیاه  :1/2قاشق چایخوری
  • روغن زیتون :1/2 پیمانه
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد انار و لبو :

  1.  برای تهیه این سالاد انار خوشمزه هم می توانید از لبو استفاده کنید و هم از چغندر.
  2. چغندر اگر درشت بود برش بزنید و در قابلمه ریخته و روی آن آب بریزد و روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید خوب بپزد. بعد از پخته شده چغندر اجازه دهید خنک شود و سپس قالب زده یا به صورت نواری برش دهید و در کاسه بزرگ بریزید.
  3.  کلم  سفیدو بروکسل را خوب بشوییدو با چاقو روی تخته قرار دهید و ریز برش بزنید و به لبو داخل کاسه  اضافه کنید.
  4. انار را نیز شسته و برش بزنید ودون کنید و به مواد سالاد اضافه کنید .
  5. تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید و مواد را با قاشق خوب هم بزنید تا مواد سالاد با سس مخلوط شود.
  6.  سالاد را در ظرف سرو بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.نوش جان

سالاد انار و لبو

 طرز تهیه سالاد انار با کاهو

سالاد کاهو و انار به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر دنیا است و گیاهخواران، خام خوران آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده می کنند.

مواد لازم برای تهیه ی سالاد انار و کاهو

  • دانه انار: ۱ لیوان
  • گردو خرد شده: ۱/۲ لیوان
  • پنیر خرد شده :۱/۳ لیوان
  • کاهو :چند برگ
  • آب انار :۳ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق چایخوری
  • سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد انار و کاهو

  1. برای تهیه این سالاد انار ابتدا سس آن را آماده کنید. به این صورت که  آب انار ، سرکه ، روغن زیتون  را داخل ظرف کوچکی بریزیدو روی شعله ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد یکدست شوندسپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید ولرم که شد عسل را اضافه کنیدو اجازه دهید سس خنک شود.
  2.  کاهوی تمیز شسته شده را خرد کنید و داخل کاسه بزرگ بریزید.
  3. سپس سس سرکه ای  سردشده را روی کاهوی خرد شده بریزید و با قاشق مخلوط کنید.
  4.  سپس دانه های انار ، گردو و پنیر را اضافه کنید و سالاد را سرو نمایید. سس سرکه را در زمان سرو سالاد اضافه کنید
  5. سس سرکه ای را  ۱ ساعت قبل از سرو سالاد تهیه کنید تا سس خوشمزه ای داشته باشید  ،
  6. اگر مایل بودید  گردو را پیش از اضافه کردن کمی حرارت دهید تا تست شود. چرا که طعم بی نظیری به سالاد می دهد.

سالاد انار و کاهو

خواص انار

  1. انار به عنوان چربی سوز عمل می کنند و اگر طبع سردی دارید حتما انار رابا گل پر مصرف کنید.
  2. مصرف انار در کوتاه مدت می تواند رشد سلول های چربی اطراف معده را متوقف و چربی ها این ناحیه  را به سرعت آب کند.البته باید به مدت یک ماه روزی یک انار مصرف کنید.

بهترین برگرهای دنیا

بهترین برگرهای دنیا

طرز تهیه ترشی عربی مقدوس (مکدوس )

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا