کیک انار/طرز تهیه کیک انار با کرم ساده و خوشمزه

سه‌شنبه 25 آبان 1400 آشپزی
keak anar

کیک انار از جمله دسرهای خوشمزه پاییزی است و گزینه بسیار مناسب و شیک برای جشن یلدا  است. این کیک خوشمزه با یک کرم بسیارخوشمزه و ساده تهیه می شود و روی آن را با ژل انار و دانه های انار تزیین می کنند.در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کیک انار با ما همراه باشید

مواد لازم برای تهیه کیک انار

  • آرد: ۱ لیوان
  • تخم مرغ : ۵ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • وانیل:1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک :یک پنس
  • نشاسته ذرت:  1/4 لیوان 
  • پودر کاکائو :۴ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۲/۵ قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای تهیه کرم میانی کیک انار
  • ۲ بسته پودر کرموله creme ole توت فرنگی  یا دسر ایرانی برند فیت و فان fit & fun  با طعم توت فرنگی تهیه کنید( این دسر سریع درست میشه پودر راباید با شیر سرد مخلوط کنید و با همزن برقی چند دقیقه بزنید)
  • ۴ لیوان شیر :این مقدار شیر برای کرموله و کرم شانتی هستش برای برند فیت و فان ایرانی باید مقدار شیر طبق دستور روی پاکت باشد)
  • ۱ بسته پودر کرم شانتی (پودر خامه) یا  خامه قنادی فرم گرفته

مواد لایه رویی کیک انار

  •  انار دون شده: 1 کاسه بزرگ
  • یک بسته پودر ژله انار یا توت فرنگی
کیک انار

کیک انار

طرز تهیه کیک انار

  1.  برای تهیه کیک انار ابتدا مواد اولیه را 30 دقیقه قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.
  2.  قالب مورد نظر را چرب کنید و آرد پاشی کنید یا کف آن را با  کاغذ روغنی  بپوشانید.
  3. فر را از  15 دقیقه قبل روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود .
  4.  حال مایه کیک را تهیه کنید به این صورت که سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.
  5. زرده ها را در کاسه ای ریخته همراه با شکر و ‌وانیل 3 تا 4 دقیقه با همزن برقی خوب  هم بزنید .
  6. سفیده های تخم مرغ را نیز در کاسه ی جداگانه بریزید و  را با یک پنس نمک با هم زن برقی به مدت 6تا 7 دقیقه خوب هم بزنید تا مثل خامه فرم بگیرد و از کاسه نریزد .  برای اینکه سفیده ها خوب فرم بگیرد باید پره های همزن تمیز باشد و از زرده ها وارده سفیده نشود.
  7. داخل ظرف دیگری آرد و ‌نشاسته و بکینک پودر و پودر کاکائو را دو تا 3 بارالک کنیدو مقداری از مواد الک شده را به زرده های زده شده اضافه کنید و با همزن دستی  یا لیسک هم بزنید . هم زدن مواد باید در یک جهت باشد .
  8. سپس۲ قاشق روغن مایع و سفیده های زده شده را  نیز اضافه کنید . به آرامی در یک جهت هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد .
  9.  سپس باقی مانده مواد آردی را هم کم کم اضافه کرده و آرام  و دورانی هم بزنید تا مایه کیک یک دست شود
  10. مایه کیک انار را داخل قالب کمربندی گرد چرب شده بریزید.( بهتر است قسمت کف قالب کمر بندی را باکاغذ روغنی بپوشانید تا کیک راحتر از قالب جدا شود ) .
  11. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰-درجه سانتی گراد حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.سپس پخت کیک را با فرو بردن یک خلال دندان چک کنیداگرخلال دندان تمیز از کیک خارج شد کیک شما پخته از فر خارج کنید.
  12. وقتی کیک را از فر خارج کردید صبر کنید تا کیک خنک شود سپس کیک را از با چاقو اره ای از وسط نصف کنید و یک قسمت از کیک را کف قالب کمر بندی قرار دهید.

طرز تهیه کرم میانی

  1.  برای تهیه کرم میانی کیک پودر کرموله یا فیت و فان را داخل کاسه ای بریزید و شیر سرد را طبق دستور روی پاکت اضافه کنید و با دور تند همزن چند دقیقه بزنید تا فرم بگیردو بعد پودر کرم شانتی را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  2. اگر از خامه قنادی فرم گرفته استفاده می کنید باید خامه قنادی را جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.سپس دسر فیت و فان فرم گرفته و خامه قنادی فرم گرفته را با هم مخلوط کنید و به مدت کوتاهی با همزن برقی  هم بزنید.
  3. کرم میانی کیک آماده شده آن را  را روی یک لایه کیکی که داخل قالب گذاشتید بریزید و با قاشق یا لیسک روی آن را صاف کنید.روی مواد کرمی، لایه دوم کیک را قرار دهید و کیک را داخل یخچال بگذارید.
  4. در این مرحله ژله را  طبق دستور آماده کنید وقتی ژله  خنک شد انار دون شده را داخل ژله بریزید  و  مخلوط ژله و ‌انار را ر‌وی کیک بریزید و کیک  انار را یک شب داخل یخچال استراحت دهید.
  5. از آنجا که ژله مایع است وقتی ژله را روی کیک می ریزید از اطراف کمی به پایین  می رود بعد از  اینکه ژله اطراف قالب خودش را گرفت یک بسته ژله دیگر آماده کنید  و روی کیک بریزید و اجازه دهید ژله خودش را بگیرد.
  6. شما می توانید به جای مواد کرمی گفته شده در بالا از خامه طعم دار استفاده کنید.  مثلا از خامه با طعم  توت فرنگی استفاده کنید  که روش تهیه آن به این صورت است  که مقداری توت فرنگی تازه را پوره کنید و با مقداری شکر روی حرارت بگذارید تا بجوشد و حرارت را کم کنید تا غلیظ شود( مقدار شکر و توت فرنگی مساوی باشد) بعد پوره توت فرنگی را  داخل یخچال بگذارید تا کامل خنک شود.خامه قنادی را  با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس پوره توت فرنگی خنک شده را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و مخلوط کنیدو میان کیک استفاده کنیدآگر مایل بودید از کمی رنگ خوراکی ژله ای قرمز یا صورتی هم استفاده کنید. کیک انار شما آماده است. نوش جان

 

پنکیک پنیری

طرز تهیه پنکیک پنیری

دسر

دسر/ دستور تهیه چند دسر بسیار خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا