انار/ خوردنی های خوشمزه با انار

پنج‌شنبه 29 مهر 1400 آشپزی
anar

انار میوه خوشمزه بهشتی که هه اجزای این میوه خوشمزه مصرف خوراکی و دارویی دارد . از دانه انار و آب انار برای تهیه انواع غذاهای خوشمزه و دسرهاو لواشک و ترشک انار و مربا انار استفاده می شود .از پوست انار برای تهیه رنگ طبیعی از هسته انار روغن هسته انار تهیه می شود که برای پوست و  بسیار مفید است و … در بخش آشپزی دایان با طرز تهیه غذاهای خوشمزه با انار با ما همراه باشید .

طرز تهیه خورش انار و بادمجان با فیله مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر

  • فیله مرغ: ۴۰۰ گرم
  • بادمجان: ۳ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • آب انار: ۲ لیوان 
  • دانه انار: ۱ لیوان 
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

  1. طعم این خورش بسیار خوشمزه است و همه می پسندن برای تهیه این خورش ابتدا فیله مرغ را به قطعات مناسب و دلخواه خرد کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید .
  2. سپس فیله مرغ را در یک تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید و درب قابلمه را بگذارید تا بپزد در آخر زرد چوبه را اضافه کنید.
  3. پیاز را به صورت نگینی خرد کنیدو در تابه دیگر سرخ کنید تا طلای شود. دانه انار را به پیاز اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا دانه انار نرم شود.
  4. مخلوط پیاز و انار تفت داد شده  را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و 2 لیوان آب انار را روی آن بریزیدو اجازه دهید مرغ بپزد.
  5. پوست بادمجان را بگیرید و به مدت نیم ساعت در آب نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود. سپس بادمجان را در آبکش بزیزد و بشویید تا شوری آن گرفته شود و روی دستمال تمیز قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود و سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
  6. بعد از ۱ ساعت که از پخت مرغ گذشت ، بادمجان‌های سرخ شده را اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزندسپس غذا را در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید.
خورش بادمجان انار

خورش بادمجان انار تهرانی

طرز تهیه خوراک بادمجان ناردونی

مواد لازم

  • بادمجان قلمی: ۶ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • دانه انار: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
  • آب جوش: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
  • سرکه: ۱ قاشق غذا خوری
  • کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو: ۱/۴ لیوان 

طرز تهیه

  1. ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته و بدون برش دادن روی آن نمک بپاشید و نیم ساعت کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شودسپس خوب شسته و به صورت درسته با حرارت ملایم سرخ کنیدو کنار بگذارید
  2. پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود ، سپس کنجد، رب انار ( بسته به ذایقه خود از رب انار ملس یا ترش استفاده کنید)، سرکه و نمک و مقداری پونه خشک اضافه کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود. در اخر انار و گردو  خرد شده را با سس مخلوط کنید و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.
  3. بادمجان های سرخ شده را از وسط برش دهید و مواد را درون آن قرار دهید .
  4. بادمجان های پر شده را در تابه چیده و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. این خوراک خوشمزه بدون گوشت را با کته سفید میل کنید.
  1. بادمجان ناردونی

بادمجان ناردونی

 طرز تهیه چای انار

برای چای انار خوشمزه به

  • 2/3 لیوان  دانه انار،
  • ۲ پیمانه آب یا آب انار
  • چوب دارچین یک عدد
  • مقداری نبات نیاز داریم
  1. آب یا آب انار را جوشانده به همراه دانه انار دانه و مقدار دلخواه نبات و چوب دارچین داخل قوری چینی می ریزیم وبه مدت نیم ساعت تا یک ساعت اجازه می دهیم روی بخار کتری دم بکشد.
  2. سپس مواد را داخل صافی ریخته و با فشار دست یا قاشق شیره انار را خارج می کنیم.
  3. در صورت تمایل مقداری گلپر هم همراه چای دم کنید تا چای شما خوشمزه و خوش عطر شود. بهتر است انار استفاده شده آبدار و شیرین باشد.
  4. دمنوش انار و گلپر را به افرادی که به دم نوش علاقه‌مند هستند، توصیه می‌کنیم.
چای انار

چای انار

طرز تهیه خورش انار مسما

مواد لازم:

  • مرغ :4 تکه ران یا سینه
  • انار دانه شده:۲ عدد
  • پیاز :۲۰۰ گرم
  • شکر:دو قاشق غذاخوری به دلخواه
  • رب گوجه فرنگی :3قاشق غذاخوری
  • نمک:به میزان لازم
  • روغن :به میزان لازم
  • زردچوبه :1قاشق چایخوری
  • گلپر :1قاشق چایخوری
  • فلفل:1/2قاشق چایخوری

طرز تهیه :

  1.  برای تهیه  خورش انار مسما  تکه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید و در تابه تفلون با روغن سرخ کنید.
  2. به مرغ سرخ شده رب گوجه فرنگی و زرد چوبه اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا خامی رب گرفته شود سپس مرغ و رب را داخل قابلمه ریخته و مقداری آب جوش به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد.
  3. پیاز خلالی خرد کنید را با کمی روغن در تابه سرخ کنید تا طلایی شود سپس دانه‌های انار را اضافه کنید به تفت دادن ادامه دهید.
  4. وقتی مرغ پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن  اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید  تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد. درانتهای پخت فلفل و گلپر را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
  5. خورش انارمسما باید  کم آب باشد.
  6. می‌توانید کمی شکر به این خورش اضافه کنیدتا طعم آن شیرین‌تر شود.

کلوچه

طرز تهیه کلوچه شکم پر نارگیل و پسته

طرز تهیه رولت مرغ و سالسا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا