طرز تهیه خورش انار خوشمزه با طعم بی‌نظیر

جمعه 19 اردیبهشت 1404 آشپزی
anar

انار میوه‌ای خوشمزه و خوش‌رنگ است که تمام اجزای آن، کاربرد خوراکی و دارویی دارد. از دانه انار و آب انار برای تهیه انواع غذاهای لذیذ و دسرها مانند لواشک، ترشک و مربا استفاده می‌شود. حتی از پوست انار برای تهیه رنگ طبیعی و از هسته آن روغن هسته انار تهیه می‌شود که بسیار برای پوست مفید است. در این مقاله، شما را با طرز تهیه غذاهای خوشمزه با انار آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه خورش انار و بادمجان با فیله مرغ

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • فیله مرغ: ۴۰۰ گرم
  • بادمجان: ۳ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • آب انار: ۲ لیوان
  • دانه انار: ۱ لیوان
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

  1. برای تهیه این خورش، ابتدا فیله مرغ را به قطعات مناسب خرد کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
  2. سپس فیله مرغ را در تابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید و درب قابلمه را بگذارید تا بپزد. در آخر زردچوبه را اضافه کنید.
  3. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه دیگر سرخ کنید تا طلایی شود. دانه انار را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
  4. مخلوط پیاز و انار تفت داده شده را به مرغ سرخ شده اضافه کنید و ۲ لیوان آب انار را روی آن بریزید و اجازه دهید مرغ بپزد.
  5. پوست بادمجان را بگیرید و به مدت نیم ساعت در آب نمک بریزید. سپس بادمجان را شسته و سرخ کنید و روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید.
  6. بعد از ۱ ساعت که از پخت مرغ گذشت، بادمجان‌های سرخ شده را اضافه کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزید و سپس غذا را در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید.

خورش بادمجان انار

طرز تهیه خوراک بادمجان ناردونی

مواد لازم:

  • بادمجان قلمی: ۶ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد
  • رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
  • دانه انار: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
  • آب جوش: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
  • سرکه: ۱ قاشق غذا خوری
  • کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  • گردو: ۱/۴ لیوان

طرز تهیه

  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته و با نمک بپاشید و نیم ساعت کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. سپس خوب شسته و سرخ کنید.
  2. پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه با مقداری روغن سرخ کنید. سپس کنجد و رب انار را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس غلیظ شود.
  3. بادمجان‌های سرخ شده را از وسط برش دهید و مواد را درون آن قرار دهید.
  4. بادمجان‌های پر شده را در تابه چیده و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.

بادمجان ناردونی

طرز تهیه چای انار

برای چای انار خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

  • ۲/۳ لیوان دانه انار
  • ۲ پیمانه آب یا آب انار
  • چوب دارچین یک عدد
  • مقداری نبات نیاز داریم
  1. آب یا آب انار را جوشانده و به همراه دانه انار و نبات داخل قوری چینی بریزید و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت دم کنید.
  2. سپس مواد را داخل صافی ریخته و شیره انار را خارج کنید.
  3. در صورت تمایل مقداری گلپر هم اضافه کنید تا چای خوشمزه‌تر شود.
  4. این دمنوش را به افرادی که به دم‌نوش علاقه دارند، توصیه می‌کنیم.

چای انار

طرز تهیه خورش انار مسما

مواد لازم:

  • مرغ: ۴ تکه ران یا سینه
  • انار دانه شده: ۲ عدد
  • پیاز: ۲۰۰ گرم
  • شکر: دو قاشق غذاخوری (به دلخواه)
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  1. تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و در تابه با روغن سرخ کنید.
  2. به مرغ سرخ شده رب گوجه‌فرنگی و زردچوبه اضافه کنید و کمی سرخ کنید. سپس مرغ و رب را در قابلمه ریخته و مقداری آب جوش اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
  3. پیاز خلالی را با روغن سرخ کنید و دانه‌های انار را اضافه کنید.
  4. وقتی مرغ پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا نیم ساعت دیگر بپزد.
  5. خورش باید کم آب باشد و می‌توانید کمی شکر اضافه کنید تا طعم آن شیرین‌تر شود.
Capture 56

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی‌ اراکی؛ غذایی ویژه برای شب عید

Capture 54

آموزش طرز تهیه پیراشکی گوشت نعلی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا