نان پیتزایی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه که به روشهای مختلف تهیه می شود. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه نان پیتزایی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه نان ترتیلامکزیکی و نان شکم پر مکزیکی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه نان پیتزایی
- آرد سفید : دو و نیم لیوان معادل ۳۰۰ گرم
- شیر : ۱۸۰ میلی لیتر
- خمیر مایه تازه : ۱۵ گرم معادل ۱ قاشق غذا خوری
- شکر: ۱۰ گرم ( ۱ قاشق غذا خوری پر)
- نمک :۵ گرم
- روغن :۲۰ گرم ( ۲ قاشق غذا خوری)
- مواد لازم برای پر کردن خمیر
- پنیر موزارلا (مکعبی خرد شده): ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
- مواد لازم برای رومال
- کره نرم شده :۳۰ گرم
- سیر: ۲ حبه
- زرده تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه نان پیتزایی
- برای تهیه نان پیتزایی یا هر نان دیگرکه از خمیر مایه استفاده می کنید باید از سالم بودن خمیر مایه مطمئن شوید.
- برای تهیه نان پیتزایی ابتدا ، مخمر و شکر و شیر گرم را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید و پف کند
- آرد را 2 بار الک کنیدو در یک کاسه بزرگ بریزید و وسط آن را گود کنید.نمک و خمیر مایه عمل آمده را به آرد اضافه کنید.سپس روغن را اضافه کنید و با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر جمع شود سپس ورز دهید تا خمیری نرم بدست آید که به دست نچسبد.
- توجه داشته باشید همه آرد را درون کاسه نریزید و مقداری از آرد را کنار بگذارید اگر لازم بود و خمیر شل بود با کنترل به خمیر اضافه کنید.
- سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانیدو در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. حدود نیم ساعت تا یک ساعت خمیر را استراحت دهید تا خمیر ور بیاید.
- وقتی حجم خمیر 2 برابر ، پف خمیر را با دست بگیرید و خمیر را کمی ورز دهید.
- فر را روشن کنید و روی حرارت 190درجه سانتی گرادقرار دهید تا گرم شود
- کف سینی فر را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را روی میز کار با وردن باز کنید تا به شکل گرد در آید سپس با تیغ یا چاقویی تیز برش هایی را روی خمیر ایجاد کنید و در سینی فر قرار دهید.
- یک کاسه برداشته و کره ی نرم شده را درون آن بریزد. سیر را رنده شده و تخم مرغ را به کره اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مواد ترکیب شود ( می توانید از سیر پخته شده و له شده هم استفاده کنید)
- از مواد که آماده کردید روی خمیر بمالید ، سپس پنیر ها را به شکل مکعبی برش دادید وارد شیار های خمیر کنید.
- روی خمیر را با پارچه نم دار بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر ۲۰ دقیقه استراحت کند.
- حال خمیر را درون فر قرار دهید و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا نان پخته شوداگر روی نان طلایی نشده بود 5 دقیقه گریل را روشن کنید.
- . وقتی نان پیتزایی پخت سینی را از فر خارج کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید تا از حرارت بیفتد.
- سپس نان پیتزایی را از سینی فر جدا کنید و برش بزنید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه