طرز تهیه کیک آناناس خوشمزه و دلپذیر

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
kaek ananas

کیک آناناس یکی از کیک‌های خوشمزه و محبوب است که معمولاً به عنوان عصرانه همراه با چای سرو می‌شود. در اینجا طرز تهیه کیک آناناس را به شما آموزش می‌دهیم.

کیک آناناس

مواد لازم برای تهیه کیک آناناس

  • آرد سفید: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • زعفران: 1 قاشق مرباخوری
  • شکر: ½ لیوان
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 پنس
  • بکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
  • رنده پوست لیمو: 1 لیمو
  • آناناس: 6 حلقه
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری

کیک آناناس

طرز تهیه کیک آناناس

  • برای تهیه کیک آناناس، ابتدا تمام مواد اولیه را 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید.
  • آرد را 3 بار الک کرده و کنار بگذارید.
  • سپس 6 حلقه از آناناس را داخل صافی قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.
  • تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه شکسته و با نصف لیوان شکر و وانیل مخلوط کنید.
  • سپس مواد را با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ مایه کرمی و حجم آن چندین برابر شود.
  • فر را 20 دقیقه قبل روشن کنید و روی 175 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.
  • زعفران را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید.
  • آرد الک شده و بکینگ پودر را به مایه کیک اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید.
  • دو لیسک از مایه کیک برداشته و 4 قاشق روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • دو حلقه از آناناس ها را ریز خرد کرده و داخل مایه کیک بریزید و هم بزنید.
  • قالب را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید و حلقه‌های آناناس را روی آن قرار دهید.
  • قالب را به مدت 35 الی 40 دقیقه در فر بگذارید.
  • کیک را بعد از پخت، با پودر قند تزئین کنید.

نکته: می‌توانید برای افزایش طعم، کمی گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید.

khoreshe kangar

طرز تهیه خورش کنگر شیرازی: طعمی لذیذ و بی‌نظیر

shiriny rosi

طرز تهیه شیرینی روسی خوشمزه و پرطرفدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا