کیک آناناس یکی از کیکهای خوشمزه و محبوب است که معمولاً به عنوان عصرانه همراه با چای سرو میشود. در اینجا طرز تهیه کیک آناناس را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک آناناس
- آرد سفید: 1 لیوان
- تخم مرغ: 4 عدد
- زعفران: 1 قاشق مرباخوری
- شکر: ½ لیوان
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- نمک: 1 پنس
- بکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
- رنده پوست لیمو: 1 لیمو
- آناناس: 6 حلقه
- وانیل: ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک آناناس
- برای تهیه کیک آناناس، ابتدا تمام مواد اولیه را 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید.
- آرد را 3 بار الک کرده و کنار بگذارید.
- سپس 6 حلقه از آناناس را داخل صافی قرار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.
- تخممرغها را در یک کاسه شکسته و با نصف لیوان شکر و وانیل مخلوط کنید.
- سپس مواد را با هم زن برقی هم بزنید تا رنگ مایه کرمی و حجم آن چندین برابر شود.
- فر را 20 دقیقه قبل روشن کنید و روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.
- زعفران را به مایه کیک اضافه کرده و هم بزنید.
- آرد الک شده و بکینگ پودر را به مایه کیک اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید.
- دو لیسک از مایه کیک برداشته و 4 قاشق روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- دو حلقه از آناناس ها را ریز خرد کرده و داخل مایه کیک بریزید و هم بزنید.
- قالب را چرب کرده و مایه کیک را داخل آن بریزید و حلقههای آناناس را روی آن قرار دهید.
- قالب را به مدت 35 الی 40 دقیقه در فر بگذارید.
- کیک را بعد از پخت، با پودر قند تزئین کنید.
نکته: میتوانید برای افزایش طعم، کمی گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید.
ارسال دیدگاه