ترشی / طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با رب انار متفاوت و خوشمزه

دوشنبه 28 شهریور 1401 آشپزی
torshy lobiya sabz

ترشی لوبیا سبز  ترشی خوشمزه پاییزی هست که به روشهای مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه ترشی لوبیا سبز با رب انار با ما همراه باشید.  همچنین طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی شکم پر و ترشی لگجی کازرونی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای  تهیه ترشی لوبیا سبز

  • لوبیا سبز :یک کیلو
  • سرکه :به مقدار کافی
  • بادمجان :۳ عدد متوسط
  • سیر: یک بوته
  • رب انار: به مقدار دلخواه
  • رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
  • سیاه دانه، گلپر، نمک و فلفل، ادویه ترشی :به مقدار لازم
  • جعفری و گشنیز و پونه به مقدار لازم
ترشی لوبیا سبز

ترشی لوبیا سبز

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

  1. برای تهیه ترش لوبیا یا هر ترشی دیگر باید نکاتی را رعایت کنید تا ترشی شما کپک نزنه.
  2. برای تهیه ترش اگر ار سرکه محلی استفاده می کنید باید سرکه را بجوشانید.
  3. سبزیجات را تمیز بشویید و خرد کنید و روی پارچه تمیز قرار دهید تا آب  آنها کاملا گرفته شودتا ترشی کپک نزند.
  4. ظرف ترشی باید شیشه ای یا سفالی باشد و ظرف را تمیز بشویید و با جوشاندن شیشه ها آنها را استریل کنید .
  5. ادویه ها را قبل از اضافه کردن به ترشی بدون روغن روی حرارت کم تفت دهیدسپس به ترشی اضافه کنید.
  6. برای تهیه ترشی لوبیا سبز از لوبیای جوان و تازه استفاده کنید.
  7.   طرز تهیه ترشی لوبیا سبز : برای تهیه ترشی لوبیا سبز ابتدا لوبیا را بشویید و سر و دم آن را بزنید  و به اندازه دلخواه خرد کنید یا خرد نکنید .
  8. سپس جعفری و گشنیز و پونه پاک کنید و بشویید و خرد کنید و کنار بگذارید.
  9. حال  لوبیا سبز خرد شده را به همراه سبزی های خرد شده و سیاه دانه، گلپر، نمک و فلفل، ادویه ترشی در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و چند بار مواد را  با قاشق زیرو رو کنید تا آب آنها تبخیر شود  سپسبه  رب گوجه و سرکه اضافه کنید  و اجازه دهید لوبیا سبز بپزد و نرم شود.
  10. پوست بادمجان ها  را بگیرید ودر قابلمه جداگانه بریزیدو مقداری سرکه به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و نرم شود وقتی خنک شد  با میکسر له کنید و به لوبیا سبر پخته شده اضافه کنید .
  11. سیر را  نیر می توانید به صورت پخته شده یا خام به ترشی اضافه کنید
  12. در انتها سیر خرد شده و رب انار را به ترشی لوبیا سبز اضافه کنید و ترشی را در  ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و اگر سرکه آن کم بود سرکه اضافه کنید تا روی مواد را سرکه بپوشاند . در ظرف را محکم ببندید و ظرف را وارونه قرار دهید تا هوای آن خارج شود سپس ظرف ترشی را در جای خنک و خشک  قرار دهید  .
  13. ترشی لوبیا سبز به روشها ی مختلف تهیه می شود حتما این روش را هم امتحان کنید .
nan simit poacha

نان / طرز تهیه نان سیمیت پواچا پنیری

کیک موز

طرز تهیه کیک موز با تافی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا