ترشی بادمجان / طرزتهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه و پر طرفدار

چهارشنبه 6 مرداد 1400 آشپزی
torshy bademjan

ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های خوشمزه  و پرطرفدار در بین ایرانی ها  است  با طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی با  ما همراه باشید

مواد لازم برای ترشی بادمجان کبابی:

  • سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم
  • گل کلم :یک عدد کوچک
  • هویج :یک عدد بزرگ
  • فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
  • بادمجان کبابی :شش عدد
  • سرکه:دو تا سه لیوان
  • ادویه ترشی :به میزان لازم
  • سیر رنده شده:4 الی 5 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ترشی بادمجان

ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

  1.  برای تهیه ترشی بادمجان کبابی تمام سبزیجات ر ا تمیز شسته و سپس روی یک پارچه تمیز  پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
  2. بادمجان ها را بعد از کبابی کردن اجازه دهید خنک شوند سپس پوست آن را گرفته و  ساطوری کنید.
  3.  سبزی ها شسته شده را  ریز خرد کنید
  4.  کلم  گل را ریز خرد کنید  و هویج را رنده کرده و فلفل را هم ریز خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.
  5. در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.
  6. در آخر سرکه را به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود و خوب مخلوط نمایید ترشی بادمجان  شما آماده است ، آن را در شیشه استریل شده بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

 

gyzatma

گیزاتما/ طرز تهیه خوراک خوشمزه با بادمجان و کدو سرخ شده

Capture 120

طرز تهیه کیک کاپوچینو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا