ترشی بادمجان کبابی یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار در بین ایرانی ها است با طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی با ما همراه باشید
مواد لازم برای ترشی بادمجان کبابی:
- سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم
- گل کلم :یک عدد کوچک
- هویج :یک عدد بزرگ
- فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
- بادمجان کبابی :شش عدد
- سرکه:دو تا سه لیوان
- ادویه ترشی :به میزان لازم
- سیر رنده شده:4 الی 5 حبه
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
- برای تهیه ترشی بادمجان کبابی تمام سبزیجات ر ا تمیز شسته و سپس روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
- بادمجان ها را بعد از کبابی کردن اجازه دهید خنک شوند سپس پوست آن را گرفته و ساطوری کنید.
- سبزی ها شسته شده را ریز خرد کنید
- کلم گل را ریز خرد کنید و هویج را رنده کرده و فلفل را هم ریز خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.
- در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک ، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.
- در آخر سرکه را به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود و خوب مخلوط نمایید ترشی بادمجان شما آماده است ، آن را در شیشه استریل شده بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه