طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
torshy bademjan

ترشی بادمجان کبابی یکی از محبوب‌ترین ترشی‌ها در میان ایرانیان است. این ترشی خوشمزه با طعم و عطر بی‌نظیرش، می‌تواند هر میهمانی را خاص کند. در ادامه به شما نحوه تهیه این ترشی را خواهیم آموخت.

مواد لازم برای ترشی بادمجان کبابی:

  • سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم
  • گل کلم :یک عدد کوچک
  • هویج :یک عدد بزرگ
  • فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
  • بادمجان کبابی :شش عدد
  • سرکه:دو تا سه لیوان
  • ادویه ترشی :به میزان لازم
  • سیر رنده شده:4 الی 5 حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

  1. برای تهیه ترشی بادمجان کبابی تمام سبزیجات را تمیز شسته و سپس روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
  2. بادمجان‌ها را بعد از کبابی کردن اجازه دهید خنک شوند سپس پوست آن را گرفته و ساطوری کنید.
  3. سبزی‌ها شسته شده را ریز خرد کنید.
  4. کلم گل را ریز خرد کرده و هویج را رنده کرده و فلفل را هم ریز خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.
  5. در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.
  6. در آخر سرکه را به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود و خوب مخلوط نمایید، ترشی بادمجان شما آماده است، آن را در شیشه استریل شده بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

نکته: برای طعم بهتر می‌توانید از ادویه‌های مخصوص ترشی استفاده کنید.

Fish roe

طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه با طعمی بی‌نظیر

Capture 120

طرز تهیه کیک کاپوچینو خوشمزه و دلپذیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا