ترشی بادمجان کبابی یکی از محبوبترین ترشیها در میان ایرانیان است. این ترشی خوشمزه با طعم و عطر بینظیرش، میتواند هر میهمانی را خاص کند. در ادامه به شما نحوه تهیه این ترشی را خواهیم آموخت.
مواد لازم برای ترشی بادمجان کبابی:
- سبزی معطر(گشنیز، جعفری، ترخون ، مرزه، ریحون) :به مقدار لازم
- گل کلم :یک عدد کوچک
- هویج :یک عدد بزرگ
- فلفل سبز تند :دو تا سه عدد
- بادمجان کبابی :شش عدد
- سرکه:دو تا سه لیوان
- ادویه ترشی :به میزان لازم
- سیر رنده شده:4 الی 5 حبه
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
- برای تهیه ترشی بادمجان کبابی تمام سبزیجات را تمیز شسته و سپس روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.
- بادمجانها را بعد از کبابی کردن اجازه دهید خنک شوند سپس پوست آن را گرفته و ساطوری کنید.
- سبزیها شسته شده را ریز خرد کنید.
- کلم گل را ریز خرد کرده و هویج را رنده کرده و فلفل را هم ریز خرد کنید، حالا همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و با هم مخلوط نمایید.
- در مرحله بعد سیر، زردچوبه، نمک، فلفل و ادویه را افزوده و مواد را بخوبی با هم مخلوط کنید.
- در آخر سرکه را به ترشی افزوده و آن را هم بزنید تا جایی که ترشی زیاد شل نشود و خوب مخلوط نمایید، ترشی بادمجان شما آماده است، آن را در شیشه استریل شده بریزید و برای یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
نکته: برای طعم بهتر میتوانید از ادویههای مخصوص ترشی استفاده کنید.
ارسال دیدگاه