پاستا پنه با سس آلفردو یک غذای ایتالیایی فوقالعاده خوشمزه است که میتواند به عنوان پیش غذا یا شام سرو شود. در این دستورالعمل، طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه پاستا پنه با سس آلفردو:
- فیله مرغ خرد شده: ۳۰۰ گرم
- پاستا پنه: ۲۰۰ گرم
- پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
- شیر: ۳۰۰ سی سی
- خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
- سیر: ۳ حبه بزرگ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو:
- ابتدا در یک تابهی بزرگ، قارچهای خرد شده را با نیمی از کره و یک قاشق روغن با حرارت بالا تفت دهید تا کمی طلایی شوند و بعد آنها را از تابه خارج کنید.
- فیلهی مرغ خرد شده را با بقیه کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا مرغها پخته و نرم شوند، سپس آنها را از تابه خارج کنید.
- سیر له شده را کمی در روغن تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. سپس خامه را در شیر حل کرده و به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا شیر و خامه به جوش آید. پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و سپس فیلههای مرغ و قارچ را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر شود.
- پاستا را در آب جوش با کمی نمک و روغن بپزید. بعد از ۷ تا ۸ دقیقه، پاستاها را آبکش کرده و کمی آب خنک روی آنها بریزید.
- پاستاهای پخته شده را به سس آلفردو اضافه کرده و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود. سپس پاستا پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید.
نوش جان!😋😊
ارسال دیدگاه