فهرست مطالب
1-مواد لازم برای تهیه پاستای پنه با سس آلفردو
2-طرز تهیه پاستا پنه باسس آلفردو
پاستا پنه
پاستا یک غذای ایتالیایی خوشمزه می باشد که به عنوان پیش غذا یا شام استفاده می شود . در این بخش با طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه پاستا با سس پستو و ماکارونی با کوفته قلقلی و سالاد ماکارونی را ببینید
مواد لازم برای پاستا پنه با سس آلفردو
- فیله مرغ خرد شده: ۳۰۰ گرم
- پاستا پنه : 200 گرم
- پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
- شیر: ۳۰۰ سی سی
- خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- قارچ ورقه شده: ۳۰۰ گرم
- سیر: ۳ حبه بزرگ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه پاستا پنه باسس آلفردو
- برای تهیه پاستا پنه با سس آلفردو ابتدا در یک تابهی بزرگ، قارچهای خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن با حرارت بالا تفت دهید تا کمی طلائی شوند.؛ قارچ آب زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری میکند.سپس قارچ تفت داده شده را از تابه خارج کنید.
- فیلهی مرغ خرد شده را با بقیه کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تا فیله مرغ پخته و نرم شود سپس مرغها را از تابه خارج کنید
- بعد سیر له شده را کمی در روغن تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود در این لحظه خامه را در شیر حل کرده و به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا شیر و خامه به جوش آید.بعد پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه به ترکیب اضافه کنید سپس، فیلههای مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آلفردو حاضر شود.
- بعد از آماده شدن سس آلفردو سراغ آماده کردن پاستا بروید . در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و حداقل برای 7تا 8 دقیقه بپزید. . پس از این که پاستاها نرم شدند آنها را آبکش کنیدو کمی آب خنک روی آنها بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.
- پاستاها پخته شده را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود پاستای پنه آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید.
نوش جان!😋😊
ارسال دیدگاه