طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی

دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 آشپزی
salade makarony

سالاد ماکارونی یک پیش غذای محبوب و خوشمزه است که به عنوان یک غذای کامل نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سالاد به دلیل استفاده از سس مایونز کالری بالایی دارد، اما می‌توانید با مخلوط کردن سس مایونز با ماست کم چرب و آبلیمو یک نسخه رژیمی تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی همراه باشید.

سالاد ماکارونی

مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی برای ۴ نفر:

  • ژامبون: ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • خیارشور: ۶ عدد
  • هویج کوچک: ۲ عدد
  • کنسرو نخود فرنگی: ۱۰۰ گرم
  • ماکارونی شکل دار: ۳۰۰ گرم
  • سس مایونز: به اندازه کافی
  • شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

طرز تهیه:

  • ابتدا سیب زمینی‌ها و هویج‌ها را خوب شسته و آبپز می‌کنیم، تا زمانی که نرم شوند اما له نشوند. بهتر است کمی نگین گیر باشند.
  • پس از آبپز شدن، آن‌ها را به شکل نگینی خرد کرده و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم.
  • در یک قابلمه مقداری آب و نصف قاشق روغن مایع و کمی نمک می‌ریزیم و روی شعله قرار می‌دهیم تا به جوش آید. سپس ماکارونی‌ها را اضافه کرده و ۷ تا ۸ دقیقه می‌پزیم و سپس آبکش می‌کنیم و کمی آب خنک روی آن می‌ریزیم.
  • ژامبون و خیار شورها را خرد کرده و به کاسه مواد اضافه می‌کنیم.
  • نخود فرنگی کنسروی و شوید خشک و فلفل سیاه و کمی نمک و سس مایونز به مواد سالاد ماکارونی اضافه می‌کنیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم.
  • در آخر سالاد را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم و با ذرت، خیار شور و گوجه فرنگی تزئین می‌کنیم و در یخچال می‌گذاریم تا خوب فرم بگیرد. بعد از ۱ الی ۲ ساعت آماده سرو است. نوش جان!
nan pnjarey

طرز تهیه نان پنجره ای خوشمزه و آسان

pasta ba sos alferedo

طرز تهیه لذیذ پاستا پنه با سس آلفردو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا