پاچانگای گوشت / طرز تهیه پاچانگای گوشت خوشمزه ترکی

چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400 آشپزی
pachnkay koshte

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای باچانگای گوشت

2-طرز تهیه پاچانگای گوشت

 پاچانگای گوشت:

پاچانگای گوشت جزئ فست فودهای سالم ترکیه است و  با پنیر کاشر و تکه های گوشت خشک درست می شود که تهیه این مواد در ایران راحت نیست .  پس باچانگا , را با گوشت چرخ کرده  و پنیر  از هر نوع پنیر چرب  مثل چدار یا حتی پارمسان می‌توانید تهیه کنید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش دادوود پاشا  و نان  آچما نرکی و پرده پلو ترکی را مشاهده کنید.

مواد لازم برای باچانگای گوشت

  1. گوشت چرخ شده :200 گرم
  2. یوفکا مثلثی: ۶ ورق
  3. پنیر کاشر  یا هر پنیر چرب:۲۰۰ گرم
  4. فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد
  5. تخم مرغ: ۱ عدد
  6. شیر: ۱/۴ پیمانه
  7. نمک و فلفل: به مقدار لازم
  8. روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
  9. پیاز: ۱ عدد

 

پاچانگای گوشت

پاچانگای گوشت

طرز تهیه پاچانگای گوشت

  • برای تهیه  پاچانگای گوشت ابتدا مواد میانی را تهیه می کنیم . در ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی روعن داغ شد ، پیاز نگینی خرد کنید را به روغن داغ اضافه کنید تا سرخ شود سپس  گوشت  چرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید  تا گوشت باز شود و اجازه دهید  تا گوشت با پیاز  تفت بخورد و رنگ گوشت تغییر کند . بعد فلفل دلمه‌ای نگینی خرد  شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید،و اجازه دهید  تا فلفل دلمه‌ای نرم شود؛  نمک وفلفل بزنید و شعله را خاموش کنید. مواد میانی را کنار بگذارید تا خنک شوند.
  • در این مرحله رومال پاچنگای را آماده کنند.  تخم مرغ و شیر را با هم خوب مخلوط کنید  تا از حالت لختگی خارج شود.  زیرا باید این مایع را داخل و روی پاچانگای گوشت بکشید.
  • خمیر  مثلثی یوفکا را روی یک سطح کار قرار دهید به طوریکه سر مثلث  به طرف خودتان باشد.
  • با استفاده از برس سیلکونی تمام سطح خمیر را با مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید، سپس یک لایه پنیر به شکل مستطیل وسط خمیر قرار دهید. سپس  مخلوط گوشت و فلفل دلمه‌ای را روی پنیر قرار دهید، لبه گرد خمیر را به سمت داخل و روی مواد تا بزنید،و بپیچید روی خمیر را نیز با شیر و تخم مرغ کامل بپوشانید. یا به روشهای دیگربپیچید فقط دقت کنید مواد بیرون نریزد
  •  در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و باچانگای گوشت را در آن سرخ کنید تا دو طرف خمیر قهوه‌ای شود. بعد از اتمام سرخ کردن غذای شما آماده است و می‌توانید با سس دلخواه میل کنید. باچانگا باید داغ سرو شود.
  • به جای سرخ کردن می‌توانید باچانگای گوشت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر، دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار  دهید.
torshy lite

ترشی لیته بندری

kamaj kabab

گمج کباب / طزر تهیه خورش گمج کباب خوشمزه گیلانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا