طرز تهیه پاچانگای گوشت خوشمزه و ساده

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 آشپزی
pachnkay koshte

پاچانگای گوشت جزئ فست فودهای سالم ترکیه است که طعم لذیذی دارد. این غذا با پنیر کاشر و تکه‌های گوشت خشک تهیه می‌شود و در ایران می‌توان آن را با گوشت چرخ کرده و پنیر چرب مثل چدار یا پارمسان درست کرد. بیایید طرز تهیه پاچانگای گوشت را با هم مرور کنیم.

مواد لازم برای پاچانگای گوشت

  • گوشت چرخ شده: 200 گرم
  • یوفکا مثلثی: 6 ورق
  • پنیر کاشر یا هر پنیر چرب: 200 گرم
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: 1 عدد
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 1/4 پیمانه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 عدد

پاچانگای گوشت

طرز تهیه پاچانگای گوشت

  1. برای تهیه پاچانگای گوشت ابتدا مواد میانی را تهیه می‌کنیم. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید تا سرخ شود. سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند. فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و بگذارید نرم شود. سپس نمک و فلفل بزنید و شعله را خاموش کنید.
  2. تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. این مایع را باید روی پاچانگای گوشت بکشید.
  3. خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و سطح آن را با مخلوط تخم مرغ و شیر آغشته کنید. یک لایه پنیر و سپس مخلوط گوشت و فلفل را روی آن قرار دهید. خمیر را به شکل مثلث درست کنید و آن را به خوبی بپوشانید.
  4. در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و پاچانگای گوشت را سرخ کنید تا قهوه‌ای شود. می‌توانید آن را با سس دلخواه سرو کنید.
  5. به جای سرخ کردن، می‌توانید پاچانگای گوشت را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
nokhod bereshte

طرز تهیه نخود برشته خوشمزه و سالم

kamaj kabab

طرز تهیه گمج کباب خوشمزه و اصیل شمالی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا