پاچانگای گوشت جزئ فست فودهای سالم ترکیه است که طعم لذیذی دارد. این غذا با پنیر کاشر و تکههای گوشت خشک تهیه میشود و در ایران میتوان آن را با گوشت چرخ کرده و پنیر چرب مثل چدار یا پارمسان درست کرد. بیایید طرز تهیه پاچانگای گوشت را با هم مرور کنیم.
مواد لازم برای پاچانگای گوشت
- گوشت چرخ شده: 200 گرم
- یوفکا مثلثی: 6 ورق
- پنیر کاشر یا هر پنیر چرب: 200 گرم
- فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد
- تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 1/4 پیمانه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
- پیاز: 1 عدد
طرز تهیه پاچانگای گوشت
- برای تهیه پاچانگای گوشت ابتدا مواد میانی را تهیه میکنیم. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید تا سرخ شود. سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند. فلفل دلمهای را اضافه کرده و بگذارید نرم شود. سپس نمک و فلفل بزنید و شعله را خاموش کنید.
- تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید. این مایع را باید روی پاچانگای گوشت بکشید.
- خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و سطح آن را با مخلوط تخم مرغ و شیر آغشته کنید. یک لایه پنیر و سپس مخلوط گوشت و فلفل را روی آن قرار دهید. خمیر را به شکل مثلث درست کنید و آن را به خوبی بپوشانید.
- در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و پاچانگای گوشت را سرخ کنید تا قهوهای شود. میتوانید آن را با سس دلخواه سرو کنید.
- به جای سرخ کردن، میتوانید پاچانگای گوشت را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
ارسال دیدگاه