فهرست مطالب :
1-مواد لازم برای باچانگای گوشت
پاچانگای گوشت:
پاچانگای گوشت جزئ فست فودهای سالم ترکیه است و با پنیر کاشر و تکه های گوشت خشک درست می شود که تهیه این مواد در ایران راحت نیست . پس باچانگا , را با گوشت چرخ کرده و پنیر از هر نوع پنیر چرب مثل چدار یا حتی پارمسان میتوانید تهیه کنید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه خورش دادوود پاشا و نان آچما نرکی و پرده پلو ترکی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای باچانگای گوشت
- گوشت چرخ شده :200 گرم
- یوفکا مثلثی: ۶ ورق
- پنیر کاشر یا هر پنیر چرب:۲۰۰ گرم
- فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
- تخم مرغ: ۱ عدد
- شیر: ۱/۴ پیمانه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
- پیاز: ۱ عدد
طرز تهیه پاچانگای گوشت
- برای تهیه پاچانگای گوشت ابتدا مواد میانی را تهیه می کنیم . در ماهیتابه مقداری روغن بریزید وقتی روعن داغ شد ، پیاز نگینی خرد کنید را به روغن داغ اضافه کنید تا سرخ شود سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت باز شود و اجازه دهید تا گوشت با پیاز تفت بخورد و رنگ گوشت تغییر کند . بعد فلفل دلمهای نگینی خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید،و اجازه دهید تا فلفل دلمهای نرم شود؛ نمک وفلفل بزنید و شعله را خاموش کنید. مواد میانی را کنار بگذارید تا خنک شوند.
- در این مرحله رومال پاچنگای را آماده کنند. تخم مرغ و شیر را با هم خوب مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شود. زیرا باید این مایع را داخل و روی پاچانگای گوشت بکشید.
- خمیر مثلثی یوفکا را روی یک سطح کار قرار دهید به طوریکه سر مثلث به طرف خودتان باشد.
- با استفاده از برس سیلکونی تمام سطح خمیر را با مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کنید، سپس یک لایه پنیر به شکل مستطیل وسط خمیر قرار دهید. سپس مخلوط گوشت و فلفل دلمهای را روی پنیر قرار دهید، لبه گرد خمیر را به سمت داخل و روی مواد تا بزنید،و بپیچید روی خمیر را نیز با شیر و تخم مرغ کامل بپوشانید. یا به روشهای دیگربپیچید فقط دقت کنید مواد بیرون نریزد
- در یک تابه به مقدار کافی روغن بریزید و باچانگای گوشت را در آن سرخ کنید تا دو طرف خمیر قهوهای شود. بعد از اتمام سرخ کردن غذای شما آماده است و میتوانید با سس دلخواه میل کنید. باچانگا باید داغ سرو شود.
- به جای سرخ کردن میتوانید باچانگای گوشت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر، دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
ارسال دیدگاه