فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه کیک پرتقال خوشمزه
کیک پرتقال
کیک پرتقال کیک خوشمزه و خوش عطری است که به راحتی تهیه می شود و به علت داشتن آب پرتقال و پوست رنده شده پرتقال خاصیت زیادی دارد . میان وعده خوشمزه ای برای همه افراد خانواده است با طرز تهیه این کیک خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش اشپزی دایان طرز تهیه کیک خرمالو کیک ارده و شیره مقوی و پر خاصیت و کیک ماست و کیک تولد با تزیین ساده را ببینید
مواد لازم برای تهیه کیک پرتقال خوشمزه
برای 8 نفر
- آرد :2 و نیم لیوان
- شکر:1 و نیم لیوان
- تخم مرغ:3 عدد
- بکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
- آب پرتقال :2/3 لیوان
- پوست پرتقال رنده شده :مقداری
- روغن :2/3 لیوان
- نمک :1/8 قاشق چایخوری
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک پرتقال خوشمزه
- برای تهیه کیک پرتقال تمام مواد اولیه را یک ساعت قبل از پخت کیک بیرون از یخچال قرار دهید
- 20 دقیقه قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و قالب را چرب کنید یا ته آن کاغذ روغنی بیندازید.
- آرد، بکینگ پودر و نمک را 2 تا 3 بار الک کرده تا آرد سبک شود و آرد در کاسه ای بریزید و کنار بگذارید.
- برای شروع کار شکر و روغن را در کاسه بزرگی بریزید و با هم زن برقی به مدت 5 دقیقه خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و با هم زن بزنید تا مخلوط شوند، سپس کمی رنده پوست پرتقال (فقط پوست نارنجی پرتقال رنده شود) و وانیل را اضافه نمایید و 3 دقیقه دیگر هم برنید و سپس هم زن را خاموش کنید .
- مخلوط آرد و بیکینگ پودر و آب پرتقال را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.در این مرحله هم زدن را با لیسک انجام دهیدو به صورت دورانی هم بزنید .
- مایه کیک را داخل قالب از قبل آماده شده بریزید و برای 40 تا 45 دقیقه با دمای 180 در فر بپزید، بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.پخت کیک را با فرو بردن خلال دندان چک کنیداگر خلال دندان تمیز از کیک خارج شد کیک شما پخته.
- کیک را از قالب بیرون آورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن پودر قند بپاشیدو برش دهید .
ارسال دیدگاه