پودر پیاز
پودر پیاز یکی از بهترین ادویه ها برای خوش طعم کردن غذاهاست. این ادویه بدون اینکه ظاهر غذا را تغییر دهد، عطر و طعم خاص و فوق العاده ای به غذا می دهد . در این بخش با طرز تهیه پودر پیاز در کنار شما هستیم . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه لیمو عمانی در منزل و سس فلفل خوشمزه خانگی را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه پودر پیاز
- پیاز سفید یا زرد : ۵۰۰ گرم
طرز تهیه پودر پیاز
پودر پیاز بسیار پر کاربرد است و در انواع غذاهای استفاده می شود و به کبابها و کوکوها طعم بی نظیری می دهد.
- برای تهیه پودر پیاز خانگی ابتدا پیازها را خوب شسته و پوست می گیریم . سپس پیازها را به صورت خلالی خرد می کنیم . باید پیازها را به صورت متوسط خلالی خرد کنیم، زیرا اگر خیلی درشت باشند به راحتی خشک نمی شوند و اگر خیلی نازک باشند زود تغییر رنگ می دهند.
- پیازهای خرد شده را داخل سینی فر می چینیم،( پیاز را به علت جذب آلودگی جلوی افتاب خشک نمی کنیم)
- فر را با کمترین درجه حرارت روشن می کنیم و سینی فر را داخل فر قرار می دهیم. در این مرحله باید مراقب باشیم تا فر بیش از حد گرم نشود چون باعث سوختن و تغییر رنگ پیاز می شود .هر زمانی متوجه گرم شدن بیش از حد فر شدیم آنرا خاموش می کنیم و کمی که فر خنک شد دوباره روشن می کنیم تا پیازها به طور کامل خشک شوند.
- پس از اینکه پیازها خشک شدند اجازه می دهیم خنک شود و سریع آنها را در آسیاب ریخته و پودر می کنیم.چرا که که قرار دادن پیازهای خشک شده در محیط خانه باعث جذب رطوبت محیط می شود و دیگر به خوبی آسیاب نمی شوند .
- برای حفظ طعم و بوی پودر پیاز حتما باید آنرا در ظرف در دار و در یخچال نگهداری کنیم.
ارسال دیدگاه