طرز تهیه پودر پیاز خانگی خوشمزه

سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 آشپزی
podr pyaz

پودر پیاز یکی از بهترین ادویه‌ها برای خوش‌طعم کردن غذاهاست. این ادویه بدون اینکه ظاهر غذا را تغییر دهد، عطر و طعم خاص و فوق‌العاده‌ای به غذا می‌دهد. در این بخش با طرز تهیه پودر پیاز در کنار شما هستیم.

پودر پیاز

مواد لازم برای تهیه پودر پیاز

  • پیاز سفید یا زرد: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه پودر پیاز

پودر پیاز بسیار پرکاربرد است و در انواع غذاها استفاده می‌شود و به کباب‌ها و کوکوها طعم بی‌نظیری می‌دهد.

  • برای تهیه پودر پیاز خانگی ابتدا پیازها را خوب شسته و پوست می‌گیریم. سپس پیازها را به صورت خلالی خرد می‌کنیم. باید پیازها را به صورت متوسط خلالی خرد کنیم، زیرا اگر خیلی درشت باشند به راحتی خشک نمی‌شوند و اگر خیلی نازک باشند زود تغییر رنگ می‌دهند.
  • پیازهای خرد شده را داخل سینی فر می‌چینیم، (پیاز را به علت جذب آلودگی جلوی آفتاب خشک نمی‌کنیم)
  • فر را با کمترین درجه حرارت روشن می‌کنیم و سینی فر را داخل فر قرار می‌دهیم. در این مرحله باید مراقب باشیم تا فر بیش از حد گرم نشود چون باعث سوختن و تغییر رنگ پیاز می‌شود. هر زمانی متوجه گرم شدن بیش از حد فر شدیم آن را خاموش می‌کنیم و کمی که فر خنک شد دوباره روشن می‌کنیم تا پیازها به طور کامل خشک شوند.
  • پس از اینکه پیازها خشک شدند اجازه می‌دهیم خنک شود و سریع آن‌ها را در آسیاب ریخته و پودر می‌کنیم. چرا که قرار دادن پیازهای خشک شده در محیط خانه باعث جذب رطوبت محیط می‌شود و دیگر به خوبی آسیاب نمی‌شوند.
  • برای حفظ طعم و بوی پودر پیاز حتما باید آن را در ظرف در دار و در یخچال نگهداری کنیم.
borany kangar

طرز تهیه خوشمزه‌ترین بورانی کنگر

sharbate sekanjabin

طرز تهیه شربت سکنجبین خوشمزه برای افطار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا