
املت هندی املت پر ادویه هندی مناسب برای افراد ادویه دوست است . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه املت ماسالا با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه املت خرما و گردو و املت اسفناج و املت قارچ و گوجه فرنگی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه املت هندی
- تخممرغ: 3 عدد
- پیاز کوچک :1 عدد
- فلفل سبز تند:1عدد
- گشنیز تازه ریز خرد شد:2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز:1/2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 1/2قاشق غذاخوری
- نمک :به مقدار لازم
- کره :2 قاشق غذاخوری
- لیمو و یا آب لیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی :1 عدد
- ادویه ماسالابه میزان دلخواه
طرز تهیه املت هندی
- برای تهیه املت هندی ابتدا یک کاسه مناسب بردارد و پیاز نگینی خرد شده، فلفل سبز ریز خرد شده ، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک و گشنیز خرد شده و گوجه فرنگی نگینی خرد شده و ادویه ماسالا به میزان دلخواه را در آن بریزید .
- سپس تخممرغها را بشکنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند .
- یک تابه تفلونی مناسب را روی حرارت قرار دهید و کره یا روغن را به آن اضافه کنید تا داغ شود سپس 1/3 مواد داخل کاسه را به تابه اضافه کنید و با قاشق مواد را پهن کنید تا در تابه به صورت یکسان پخش شود و در تابه را بگذارید تا املت بپزد و زیر آن طلایی شود سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر املت بپزد. بقیه مواد املت در 2 مرحله به همین صورت سرخ کنید .
- سپس کمی آب لیمو روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.
- این املت را بسته به ذائقه خود می توانید تندتر و با ادویه بیشتر بپزید .
- املت هندی را با نان سنگگ و سبزی خوردن میل کنید.
ارسال دیدگاه