املت/ طرز تهیه املت ماسالا( املت هندی)

چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401 آشپزی
omlate hendy

املت هندی  املت پر ادویه هندی مناسب برای افراد ادویه دوست است . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه املت ماسالا با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه املت خرما و گردو  و  املت اسفناج  و  املت قارچ و گوجه فرنگی  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه املت هندی

  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • پیاز کوچک :1 عدد
  • فلفل سبز تند:1عدد
  • گشنیز تازه  ریز خرد شد:2 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز:1/2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1/2قاشق غذاخوری
  • نمک :به مقدار لازم
  • کره :2 قاشق غذاخوری
  • لیمو و یا آب لیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی :1 عدد
  • ادویه ماسالابه میزان دلخواه
املت هندی

املت هندی

طرز تهیه املت هندی

  1.  برای تهیه املت هندی ابتدا یک کاسه مناسب بردارد و پیاز نگینی خرد شده، فلفل سبز ریز خرد شده ، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک و گشنیز خرد شده و گوجه فرنگی نگینی خرد شده و ادویه ماسالا به میزان دلخواه را در آن بریزید .
  2. سپس تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند .
  3. یک تابه تفلونی مناسب را روی حرارت قرار دهید و کره یا روغن را به آن اضافه کنید تا داغ شود سپس 1/3 مواد داخل کاسه را به تابه اضافه کنید و با قاشق مواد را پهن کنید تا در تابه به صورت یکسان پخش شود و در تابه را بگذارید تا املت بپزد و زیر آن طلایی شود سپس املت را برگردانید تا طرف دیگر املت بپزد. بقیه مواد املت در 2 مرحله به همین صورت سرخ کنید .
  4.  سپس کمی آب‌ لیمو روی آن بریزید و یا آن را با لیموی تازه سرو کنید.
  5. این املت را بسته به ذائقه خود می توانید تندتر و با ادویه بیشتر بپزید .
  6. املت هندی را با نان سنگگ و سبزی خوردن  میل کنید.
صبحانه گرم
pakore

پکوره/ طرز تهیه پکوره افغانی( پاکورا)

chips

چیپس / طرز تهیه چیپس خوشمزه و متفاوت ترکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا