- بامیه :500 گرم
- مرغ :8 قطعه
- پیاز :2 عدد
- عصاره مرغ :2 عدد
- رب گوجه فرنگی :3 قاشق غذاخوری
- ادویه مخلوط :1 قاشق غذاخوری
- آبلیمو :2 قاشق غذاخوری
- آب :8 لیوان
- پودر فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
- نمک :1 قاشق چایخوری
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه خورش بامیه با مرغ
- برای تهیه هر خورشتی که با مرغ تهیه می شود ابتدا مرغ را با نمک و ادویه ها طعم دار کنید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- بامیه ها را تمیز شسته و دم آن را جدا کنید و با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
- برای پختن این خورش خوشمزه قابلمه ای مناسب را روی حرات قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.سپس پیاز نکینی شده را به روغن اضافه کنید و تفت دهید وقتی کمی طلایی شد تکه های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید با پیاز سرخ شود سپس اکر لازم بود ادویه را اضافه کنید
- آب جوش و عصاره مرغ را به مرغ اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ به مدت یک ساعت بپزد.
- بعد رب گوجه فرنگی سرخ شده و بامیه را داخل آب مرغ بریزید و بگذارید تا خورش 40 دقیقه دیگر بپزد. در آخر پخت آبلیمو را اضافه کنید . خورش بامیه شما اماده است با برنج زعفرانی سرو کنید.
ارسال دیدگاه