
آش بلغور جو با کشک
آش بلغور جو جزء آش های خوشمزه و مقوی است که در شهرهای مختلف به روش های متفاوت پخته می شود.
در مقاله های قبلی طرز تهیه آش شلغم و آش سبزی شیرازی را آموزش دادیم که جزء آش های خوشمزه و پر طرفدار هستند حتما طرز تهیه آن را ببینید.
مواد لازم برای تهیه آش بلغور جو با کشک
- لوبیا چیتی1/2پیمانه
- لوبیا قرمز1/2پیمانه
- عدس1/2پیمانه
- نخود1/2پیمانه
- برنج نیم دانه 1/2پیمانه
- بلغور جو 2 پیمانه
- عصاره گوشت یا قلم
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- سبزی آش پاک شده 300 گرم
- پیاز 3 عدد
- نعنا خشک به میزان لازم
- کشک یا ماست چکیده به میزان لازم
طرز تهیه آش بلغور جو با کشک
از شب قبل حبوبات و بلغور جو را خیسانده و چند بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود.
یکی از پیازها را خرد کنید سرخ کنید. بعد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید و حبوبات بجز عدس را اضافه کنیدو آب بریزید تا حبوبات بپزن.
پیاز داغ و نعناع داغ آش را در این فاصله آماده کنید.
وفتی حبوبات نیم پز شد عدس و برنج و بلغور اضافه کنیدو اجازه دهید به طور کامل پخته شوند و سبزی و آب قلم را نیز اضافه کنید وقتی پخت آش کامل شد . نیم ساعت قبل از خاموش کردن آش کشک را نیز اضافه کنید.آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین کنید. این آش در روزهای سرد زمستانی بی نظیر است
نکته.
- سبزی آش را به نسبت سبزی خورشتی درشت تر خرد کنید.
- سبزی آش جو شامل گشنیز ، جعفری ، تره و اسفناج و هر چه مقدر گشنیز آش بیشتر باشد آش خوشمزه تر می شود.
- از کشک ساده، کشک زعفرانی، ماست چکیده، حبوبات پخته شده،پیاز داغ و نعنا داغ میتوانید برای تزیین آش استفاده کنید.
ارسال دیدگاه