خواص و طرز تهیه غذاهای خوشمزه با قارچ

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
gazahay sade ba garch

قارچ از جمله سبزیجات خوشمزه و کم کالری است که می‌توان غذاهای متنوعی با آن تهیه کرد. این ماده غذایی سرشار از کلسیم و ویتامین دی است که برای تقویت استخوان‌ها و کاهش فشار خون بسیار مفید است. در این مطلب، با طرز تهیه انواع غذاهای ساده با قارچ همراه خواهیم بود.

خواص قارچ

  1. مصرف قارچ سطح کلسترول خون را تنظیم می‌کند.
  2. کم‌خونی را درمان می‌کند.
  3. از سرطان سینه و پروستات پیشگیری می‌کند.
  4. دشمن دیابت است.
  5. به سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.
  6. مفید برای تقویت سیستم دفاعی بدن است.
  7. به تنظیم آهن خون کمک می‌کند.
  8. به کاهش وزن کمک می‌کند.

قارچ

طرز تهیه قارچ کبابی به روش رستورانی

  • قارچ : 400 گرم
  • سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز : 1 عدد
  • کره: 50 گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

برای تهیه قارچ کبابی، ابتدا قارچ ها را بشویید و خشک کنید. سپس پوست آن‌ها را بگیرید و با پیاز حلقه‌ای خرد شده، سس مایونز و زعفران مخلوط کنید تا مزه‌دار شوند. سپس به سیخ بکشید و روی ذغال یا شعله گاز کباب کنید و با سس باربیکیو سرو کنید.

طرز تهیه اردور با قارچ

  • قارچ : نیم کیلو
  • پیاز : 3 عدد
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • روغن و نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • زعفران : به میزان لازم
  • جعفری: به میزان لازم

برای تهیه اردور، قارچ ها را خرد کرده و با پیاز تفت دهید. تخم مرغ‌ها را هم زده و به مخلوط اضافه کنید. با جعفری خرد شده تزیین کنید و سرو نمایید.

طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

  • تخم مرغ : یک عدد
  • آرد سوخاری : یک قاشق
  • روغن یا کره : به مقدار کافی
  • نمک و فلفل به میزان لازم

تخم مرغ و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و قارچ ها را در آن غلتانده و در سینی فر قرار دهید. به مدت ده دقیقه در درجه حرارت 180 درجه بپزید.

طرز تهیه پای قارچ

  • قارچ : 250 گرم
  • برنج : 2 پیمانه
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • تخم مرغ آب پز : 3 عدد
  • خمیر نان : 120 گرم
  • تخم مرغ زده شده : 1 عدد
  • نمک و فلفل و ادویه : به مقدار کافی

برنج خیس شده را بجوشانید، سپس با پیاز و قارچ تفت دهید و در ظرف فر لایه‌لایه با خمیر نان بپوشانید. به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

طرز تهیه سوفله قارچ

  • کره : 60 گرم
  • آرد : 40 گرم
  • شیر : یک پیمانه
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده : 125 گرم
  • قارچ خرد شده : 250 گرم
  • کره برای چرب کردن ظرف : 30 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

برای تهیه سوفله قارچ، ابتدا سس را تهیه کرده و سپس با تخم مرغ و قارچ ترکیب کنید. در ظرف مناسب ریخته و به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای 170 درجه قرار دهید.

طرز تهیه سوپ قارچ

  • قارچ : یک کیلو
  • تخم مرغ : 3 عدد
  • خامه : 100 گرم
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • آرد : 2 قاشق سوپخوری
  • آب گوشت یا آب مرغ : 5 لیوان
  • آب لیمو : 2 قاشق
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

قارچ و فلفل را تفت داده و سپس آب گوشت و آرد را به آن اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را هم زده و به سوپ اضافه کنید و با خامه و جعفری تزئین کنید.

طرز تهیه کتلت قارچ

  • قارچ : 500 گرم
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • آرد نان سفید : مقداری
  • نمک و فلفل و روغن : به مقدار کافی

قارچ ها را چرخ کرده و با تخم مرغ مخلوط کنید، سپس در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه خوراک قارچ

  • قارچ دکمه ای : 250 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • فلفل دلمه ای : 2 عدد
  • پیاز : 1 عدد
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • گوجه فرنگی : 4 عدد
  • روغن : به میزان لازم
  • آب : نصف لیوان

خوراک ساده با قارچ را با تفت دادن پیاز و فلفل دلمه‌ای و افزودن گوجه‌فرنگی آماده کنید و در انتها تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.

Capture 21

طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه و لذیذ

۲۰۵۴۴۸

طرز تهیه براونی بدون فر خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا