قارچ از جمله سبزیجات خوشمزه و کم کالری است که میتوان غذاهای متنوعی با آن تهیه کرد. این ماده غذایی سرشار از کلسیم و ویتامین دی است که برای تقویت استخوانها و کاهش فشار خون بسیار مفید است. در این مطلب، با طرز تهیه انواع غذاهای ساده با قارچ همراه خواهیم بود.
خواص قارچ
- مصرف قارچ سطح کلسترول خون را تنظیم میکند.
- کمخونی را درمان میکند.
- از سرطان سینه و پروستات پیشگیری میکند.
- دشمن دیابت است.
- به سلامت استخوانها کمک میکند.
- مفید برای تقویت سیستم دفاعی بدن است.
- به تنظیم آهن خون کمک میکند.
- به کاهش وزن کمک میکند.
طرز تهیه قارچ کبابی به روش رستورانی
- قارچ : 400 گرم
- سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
- پیاز : 1 عدد
- کره: 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
برای تهیه قارچ کبابی، ابتدا قارچ ها را بشویید و خشک کنید. سپس پوست آنها را بگیرید و با پیاز حلقهای خرد شده، سس مایونز و زعفران مخلوط کنید تا مزهدار شوند. سپس به سیخ بکشید و روی ذغال یا شعله گاز کباب کنید و با سس باربیکیو سرو کنید.
طرز تهیه اردور با قارچ
- قارچ : نیم کیلو
- پیاز : 3 عدد
- تخم مرغ : 4 عدد
- روغن و نمک و فلفل : به مقدار لازم
- زعفران : به میزان لازم
- جعفری: به میزان لازم
برای تهیه اردور، قارچ ها را خرد کرده و با پیاز تفت دهید. تخم مرغها را هم زده و به مخلوط اضافه کنید. با جعفری خرد شده تزیین کنید و سرو نمایید.
طرز تهیه قارچ سوخاری در فر
- تخم مرغ : یک عدد
- آرد سوخاری : یک قاشق
- روغن یا کره : به مقدار کافی
- نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و قارچ ها را در آن غلتانده و در سینی فر قرار دهید. به مدت ده دقیقه در درجه حرارت 180 درجه بپزید.
طرز تهیه پای قارچ
- قارچ : 250 گرم
- برنج : 2 پیمانه
- پیاز متوسط : یک عدد
- تخم مرغ آب پز : 3 عدد
- خمیر نان : 120 گرم
- تخم مرغ زده شده : 1 عدد
- نمک و فلفل و ادویه : به مقدار کافی
برنج خیس شده را بجوشانید، سپس با پیاز و قارچ تفت دهید و در ظرف فر لایهلایه با خمیر نان بپوشانید. به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.
طرز تهیه سوفله قارچ
- کره : 60 گرم
- آرد : 40 گرم
- شیر : یک پیمانه
- تخم مرغ : 4 عدد
- پنیر پیتزا رنده شده : 125 گرم
- قارچ خرد شده : 250 گرم
- کره برای چرب کردن ظرف : 30 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
برای تهیه سوفله قارچ، ابتدا سس را تهیه کرده و سپس با تخم مرغ و قارچ ترکیب کنید. در ظرف مناسب ریخته و به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای 170 درجه قرار دهید.
طرز تهیه سوپ قارچ
- قارچ : یک کیلو
- تخم مرغ : 3 عدد
- خامه : 100 گرم
- فلفل دلمه ای : یک عدد
- آرد : 2 قاشق سوپخوری
- آب گوشت یا آب مرغ : 5 لیوان
- آب لیمو : 2 قاشق
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
قارچ و فلفل را تفت داده و سپس آب گوشت و آرد را به آن اضافه کنید. تخم مرغها را هم زده و به سوپ اضافه کنید و با خامه و جعفری تزئین کنید.
طرز تهیه کتلت قارچ
- قارچ : 500 گرم
- تخم مرغ : 4 عدد
- آرد نان سفید : مقداری
- نمک و فلفل و روغن : به مقدار کافی
قارچ ها را چرخ کرده و با تخم مرغ مخلوط کنید، سپس در روغن داغ سرخ کنید.
طرز تهیه خوراک قارچ
- قارچ دکمه ای : 250 گرم
- تخم مرغ : 2 عدد
- فلفل دلمه ای : 2 عدد
- پیاز : 1 عدد
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- گوجه فرنگی : 4 عدد
- روغن : به میزان لازم
- آب : نصف لیوان
خوراک ساده با قارچ را با تفت دادن پیاز و فلفل دلمهای و افزودن گوجهفرنگی آماده کنید و در انتها تخممرغها را اضافه کنید.
ارسال دیدگاه