سوپ ماهیچه / طز تهیه سوپ ماهیچه مقوی و خوشمزه

پنج‌شنبه 30 بهمن 1399 آشپزی
Soup mahiche

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه سوپ ماهیچه

2-طرز تهیه سوپ ماهیچه

سوپ ماهیچه

سوپ ماهیچه سوپ بسیار مقوی و مناسب برای کودکان و زنان باردار  و افراد بیمار  می باشد و سیستم ایمنی را تقویت می کند  با طرز تهیه سوپ ماهیچه با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه سوپ بلدرچین و آب گوشت بلدرچین و  سوپ جو با شیر  را ببینید

 

سوپ ماهیچه

سوپ ماهیچه

مواد لازم برای تهیه سوپ ماهیچه

  1. برنج نیم دانه : 2 قاشق غذا خوری
  2. ماهیچه گوسفند :۲ عدد
  3. پیاز :۲ عدد
  4. هویج :۲ عدد
  5. سیب زمینی: ۱ عدد
  6. گوجه فرنگی :۱ عدد
  7. جعفری و گشنیز: به مقدار لازم
  8. برگ بو: 1 عدد
  9. نمک و فلفل سیاه و قرمز و آبلیمو :به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ ماهیچه

  • اگر سوپ ماهیچه را برای افراد بیمار یا کودکان تهیه می کنید از پیاز داغ استقاده نکنید . ولی اگر برای شام یا پیش غذا تهیه می کنید مانعی ندارد
  • برای تهیه سوپ ماهیچه ابتدا استخوان ماهیچه  بشکنید سپس ماهیچه را تمیز بشورید و در یک قابلمه یا زود پز ریخته و  بعد یک عدد پیاز و برگ بو و ۶ الی ۸ لیوان آب روی ماهیچه ها ریخته و روی حرارت  قرار دهید تا آب به جوش بیاد وقتی به جوش آمد کف روی گوشت را بگیرید و حرارت را کم کنید و  نیم ساعت  بعد ازپختن ماهیچه برگ بو و پیاز را از قابلمه خارج کنید و دور بیندازید سپس اجازه دهید ماهیچه کاملا بپزد.
  • بعد از پخت ماهیچه برنج را که از قبل خیس کردید به ماهیچه اضافه کنید.
  • هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید سپس پیاز و گوجه فرنگی را رنده کنید و به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ بپزد و جا بیفتد.
  • جعفری و گشنیز شسته شده را ریز خرد کنید وقتی تمام مواد پخته شدند در ۱۰ دقیقه آخر پخت سبزی سوپ را اضافه می کنیم .وقتی تمام مواد پخته  ماهیچه را خارج کنید و ریز تر کنید و به قابلمه برگردانیدو به سوپ  نمک و فلفل سیاه و قرمز و  آبلیمو را اضافه کنید و در ظرف سرو بکشید و میل کنید.

 

pitza alferdo

پیتزا چیکن آلفردو/ طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو خوشمزه و با طعم بی نظیر

Damnoshe golgavzaban

دمنوش گل گاو زبان/ طرز تهیه دمنوش گل گاو زبان با لیمو عمانی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi