سوپ ماهیچه یک سوپ بسیار مقوی و مناسب برای کودکان، زنان باردار و افراد بیمار است که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ لذیذ را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماهیچه
- برنج نیم دانه: 2 قاشق غذا خوری
- ماهیچه گوسفند: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد
- هویج: ۲ عدد
- سیب زمینی: ۱ عدد
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- جعفری و گشنیز: به مقدار لازم
- برگ بو: 1 عدد
- نمک و فلفل سیاه و قرمز و آبلیمو: به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ ماهیچه
- اگر سوپ ماهیچه را برای افراد بیمار یا کودکان تهیه میکنید، از پیاز داغ استفاده نکنید. ولی اگر برای شام یا پیش غذا تهیه میکنید، مانعی ندارد.
- برای تهیه سوپ ماهیچه ابتدا استخوان ماهیچه را بشکنید، سپس ماهیچه را تمیز بشویید و در یک قابلمه یا زودپز بریزید. سپس یک عدد پیاز و برگ بو و ۶ الی ۸ لیوان آب روی ماهیچهها بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد، کف روی گوشت را بگیرید و حرارت را کم کنید و نیم ساعت بعد از پختن ماهیچه، برگ بو و پیاز را از قابلمه خارج کنید و دور بیندازید. سپس اجازه دهید ماهیچه کاملا بپزد.
- بعد از پخت ماهیچه، برنجی که از قبل خیس کردهاید را به ماهیچه اضافه کنید.
- هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. سپس پیاز و گوجه فرنگی را رنده کنید و به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید سوپ بپزد و جا بیفتد.
- جعفری و گشنیز شسته شده را ریز خرد کنید. وقتی تمام مواد پخته شدند، در ۱۰ دقیقه آخر پخت سبزی سوپ را اضافه کنید. وقتی تمام مواد پخته شد، ماهیچه را خارج کنید و ریزتر کنید و به قابلمه برگردانید. سپس به سوپ نمک و فلفل سیاه و قرمز و آبلیمو را اضافه کنید و در ظرف سرو بکشید و میل کنید.
ارسال دیدگاه