فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه قهوه موکا
قهوه موکا
قهوه جزئ نوشیدنی های پر طرفدار است و به صورت های مختلف تهیه می شود قهوه موکا با شیر و خامه تهیه می شود و خیلی تلخ نیست و قهوه موکا با دانه قهوه موکا که نوعی قهوه یمنی است تفاوت دارد . امروز با طرز تهیه قهوه موکا با ما همراه باشید. در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه چای ماسالا و شیر چای خوشمزه هندی و چای ماچا را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه قهوه موکا
- قهوه دم کشیده :30 میلی لیتر و یا پودر قهوه
- پودر شکلات: 15 گرم
- پودر کاکائو :15 گرم
- شیر: 100میلی لیتر
- خامه قنادی: به مقدار لازم
طرز تهیه قهوه موکا
- قهوه موکا یا همان موکاچینو را میتوانیم هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کنیم.
- قهوه موکا به روشهای مختلف تهیه می شود که ما در اینجا 2 روش تهیه قهوه موکا که رایج است را به شما آموزش می دهیم .
- برای تهیه قهوه موکا از سس شکلات آماده یا شکلات تلخ آب شده هم می توان استفاده کرد. یا پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم ترکیب کنید و مقداری آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید .مقداری آب جوش اضافه کنید که شکلات وپودر کاکائو حالت کاراملی پیدا کند. کناربگذارید
- اگر از شکلات برای تهیه موکا استفاده می کنید از شکلات مرغوب استفاده کنید که در طعم موکا تاثیر زیادی دارد . شکلات خرد شده را در ظرفی ریخته و روی بخار آب قرار دهید ( به روش بن ماری ) تا شکلات آب شود یا از ماکروریو استفاده کنید.
- قهوه را آماده کنید (ختما از پودر قهوه تازه استفاده کنید) قهوه اسپرسو برای تهیه موکا مناسب تر است . اما اگر طعم تند اسپرسو را دوست ندارید و میتوانید از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد استفاده کنید.
- برای تهیه قهوه دمی از دستگاه قهوه جوش استفاده کنید .
- اکر قهوه جوش ندارید از یک شیر جوش استفاده کنید . به این صورت که پودر قهوه و مقداری آب سرد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.
- قهوه که آماده شد. شیر را بجوشانید به دمای جوش که نزدیک شد کافی است. مقداری از شیر را نیز برای درست کردن کف شیر نگه دارید.
- حالا همه مواد آماده است .
- کافی است سس شکلات و قهوه و شیر را به صورت لایه لایه در یک لیوان بلند ریخته تا به شکل قهوه موکا نزدیک شود.
- در ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل لیوان بلند بریزید. به آن قهوه دم کشیده را اضافه کنید. سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید
- در آخر میتوانید با هم زن کف ساز کف شیر درست کنید و روی موکاچینو را با کف شیر و خامه زده شده ومقداری وانیل و دارچین تزیین کنید.
روش دوم درست کردن قهوه موکا:
- در روش دوم تهیه قهوه موکا تمام مواد با هم روی حرارت قرار میگیرند.
- در این روش تهیه قهوه موکا پودر قهوه و آب سرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بردارید .
- شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید .
- شکر( میزان شکر بسته به ذائقه )، قهوه دم کشیده و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت کم مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
- سپس در لیوان دلخواه ریخته و اگر دوست داشتید با دارچین، وانیل و خامه تزیین کنید.
نکته
قهوه موکا را می توان سرد هم میل کنید، بعد از آماده شدن قهوه موکا آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید و یا چند تکه یخ داخل آن بریزید . فروزن موکا شما آماده است. نوش جان!
ارسال دیدگاه