قهوه موکا/ طرز تهیه قهوه موکای خوشمزه در منزل

چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 آشپزی
gahve moka

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه  قهوه موکا

2-طرز تهیه قهوه موکا

قهوه موکا

قهوه جزئ نوشیدنی های پر طرفدار است و به صورت های مختلف تهیه می شود قهوه موکا با شیر و خامه تهیه می شود و خیلی تلخ نیست و قهوه موکا  با دانه قهوه موکا که نوعی قهوه یمنی است تفاوت دارد  . امروز با طرز تهیه قهوه موکا با ما همراه باشید. در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه چای ماسالا و  شیر چای  خوشمزه هندی و   چای ماچا را مشاهده کنید .

 

 

قهوه موکا

فهوه موکا

مواد لازم برای تهیه  قهوه موکا

  1. قهوه  دم کشیده  :30 میلی لیتر و یا پودر قهوه
  2. پودر شکلات: 15 گرم
  3. پودر کاکائو :15 گرم
  4. شیر: 100میلی لیتر
  5. خامه قنادی: به مقدار لازم

طرز تهیه قهوه موکا

  •  قهوه موکا یا همان موکاچینو  را میتوانیم هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کنیم.
  • قهوه موکا به روشهای مختلف تهیه می شود که ما در اینجا  2 روش تهیه قهوه موکا که رایج است را به شما آموزش می دهیم .
  • برای تهیه قهوه موکا از سس شکلات آماده یا شکلات تلخ  آب شده هم می توان استفاده کرد. یا پودر کاکائو و پودر شکلات را با هم ترکیب کنید  و مقداری آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید .مقداری آب جوش اضافه کنید که شکلات وپودر کاکائو  حالت کاراملی  پیدا کند. کناربگذارید
  • اگر از شکلات برای تهیه موکا استفاده می کنید از شکلات مرغوب استفاده کنید که در طعم موکا تاثیر زیادی دارد .  شکلات  خرد شده را در ظرفی ریخته و روی بخار آب  قرار دهید ( به روش بن ماری ) تا شکلات آب شود یا  از ماکروریو استفاده کنید.
  •  قهوه را آماده کنید (ختما از  پودر قهوه تازه استفاده کنید)  قهوه اسپرسو برای تهیه موکا مناسب تر است . اما اگر طعم  تند اسپرسو را دوست ندارید و میتوانید  از قهوه دمی که طعم تلخی کمتری دارد استفاده کنید.
  • برای تهیه قهوه دمی از دستگاه قهوه جوش  استفاده کنید .
  • اکر قهوه جوش ندارید از یک شیر جوش استفاده کنید . به این صورت که  پودر قهوه و مقداری آب سرد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید زمانی که شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید.
  • قهوه که  آماده شد. شیر را بجوشانید به دمای جوش که نزدیک شد کافی است. مقداری از شیر را نیز برای درست کردن کف شیر  نگه دارید.
  • حالا همه مواد  آماده است .
  • کافی است سس شکلات و قهوه و شیر را  به صورت لایه لایه  در یک لیوان بلند ریخته تا  به شکل قهوه موکا  نزدیک شود.
  • در ابتدا سس شکلاتی که آماده کرده اید را داخل لیوان بلند بریزید. به آن قهوه دم کشیده را  اضافه کنید. سپس شیر جوشیده شده را به آرامی روی آنها بریزید
  • در آخر میتوانید با هم زن  کف ساز  کف شیر درست کنید و روی موکاچینو را با کف شیر و خامه زده شده ومقداری  وانیل و دارچین تزیین کنید.

 

قهوه موکا

قهوه موکا

 

روش دوم درست کردن قهوه موکا:

  • در روش دوم تهیه قهوه موکا تمام  مواد با هم روی حرارت قرار میگیرند.
  • در این روش تهیه  قهوه موکا پودر قهوه و آب سرد را با هم مخلوط کرده و  روی حرارت ملایم قرار دهید تا  شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بردارید .
  • شیر را داغ کنید و تکه های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید .
  •  شکر( میزان شکر بسته به ذائقه )، قهوه  دم کشیده و خامه را به شیر اضافه کنید و دائماً روی حرارت کم مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
  • سپس در لیوان دلخواه ریخته و اگر دوست داشتید با دارچین، وانیل و خامه تزیین کنید.

نکته

قهوه موکا را می توان  سرد هم  میل کنید،  بعد از آماده شدن قهوه موکا آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید و یا چند تکه یخ داخل آن بریزید . فروزن موکا شما آماده است. نوش جان!

 

 

 

Kyke goshte

کیک گوشت / طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه ومقوی مخصوص بچه ها

baglava goshte

باقلوای گوشت / طرز تهیه باقلوای گوشت خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا