طرز تهیه قهوه موکا خوشمزه و آسان

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 آشپزی
gahve moka

قهوه موکا یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها است که با طعم عالی و عطر دلپذیرش طرفداران زیادی دارد. این نوشیدنی خوشمزه با ترکیب شیر و خامه تهیه می‌شود و طعمی متعادل و کمتر تلخ دارد. در اینجا، طرز تهیه قهوه موکا را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه قهوه موکا

  • قهوه دم‌کشیده: 30 میلی‌لیتر یا پودر قهوه
  • پودر شکلات: 15 گرم
  • پودر کاکائو: 15 گرم
  • شیر: 100 میلی‌لیتر
  • خامه قنادی: به مقدار لازم

طرز تهیه قهوه موکا

  • قهوه موکا را می‌توان هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کرد.
  • روش‌های مختلفی برای تهیه قهوه موکا وجود دارد که در اینجا دو روش رایج را آموزش می‌دهیم.
  • می‌توانید از سس شکلات آماده یا شکلات تلخ آب شده استفاده کنید یا پودرهای شکلات و کاکائو را با هم ترکیب کرده و مقداری آب جوش اضافه کنید.
  • از شکلات مرغوب برای تهیه موکا استفاده کنید که طعم آن را بهبود می‌بخشد.
  • قهوه را آماده کنید و ترجیحاً از پودر قهوه تازه استفاده کنید.
  • برای تهیه قهوه دمی از دستگاه قهوه‌ساز استفاده کنید و شیر را به دمای جوش نزدیک کنید.
  • حالا همه مواد آماده است. سس شکلات و قهوه و شیر را به صورت لایه‌ای در یک لیوان بلند بریزید.
  • می‌توانید روی موکاچینو را با کف شیر و خامه و مقداری وانیل و دارچین تزیین کنید.

روش دوم درست کردن قهوه موکا:

  • در این روش، تمام مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • شیر را داغ کنید و تکه‌های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس قهوه دم‌کشیده و خامه را به آن اضافه کنید.

نکته

قهوه موکا را می‌توان سرد نیز سرو کرد. پس از آماده شدن، آن را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید.

قهوه موکاقهوه موکا

چربی سوزی با نوشیدنی ساده

طرز تهیه قهوه زنجبیلی خوشمزه و مقوی

baglava goshte

طرز تهیه باقلوای گوشت خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا