طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و سبک با قارچ

چهارشنبه 28 خرداد 1404 آشپزی
soup shir

سوپ شیر یکی از سوپ‌های بین‌المللی و محبوب است که می‌تواند به روش‌های مختلف تهیه شود. در این مقاله، طرز تهیه سوپ شیر با قارچ را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید و از طعم لذیذ این سوپ بهره‌مند شوید.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر با قارچ

برای 4 نفر

  • شیر: ۲ لیوان
  • گوشت مرغ: ۳۰۰ گرم
  • جو پرک: 1/2 لیوان
  • پیاز: ۱ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۱ دسته کوچک
  • قارچ: ۸ عدد متوسط
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

  1. برای تهیه سوپ شیر با قارچ، ابتدا سبزیجات را به خوبی بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید.
  2. سپس یک قابلمه مناسب بردارید و مقداری روغن در آن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا پیاز کمی طلایی شود.
  3. در این مرحله گوشت مرغ را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. سپس ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف روی آن را بگیرید و دور بریزید.
  5. سپس حرارت را کم کنید تا گوشت مرغ کمی بپزد. پس از اینکه مرغ نیم پز شد، هویج نگینی خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا هویج هم نرم شود، سپس جو پرک را به قابلمه اضافه کنید.
  6. درب قابلمه را بگذارید تا جو بپزد و لعاب بیندازد و گوشت مرغ به طور کامل بپزد.
  7. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید، سپس به قابلمه برگردانید.
  8. در همین حال که سوپ می‌پزد، قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و به همراه کمی کره و آبلیمو، قارچ را تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود و کاملاً سرخ شود.
  9. قارچ سرخ شده را به قابلمه سوپ اضافه کنید.
  10. در ادامه آرد را در تابه‌ای که قارچ‌ها را تفت دادید، با مقداری کره تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، سپس شیر گرم را کم‌کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. در ضمن شعله باید بسیار ملایم باشد. مواد را با هم به صورت مداوم مخلوط کنید تا کمی غلیظ شوند.
  11. پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند، خامه را اضافه کنید، سپس این سس سفید را به قابلمه سوپ اضافه کنید.
  12. در ادامه طعم سوپ را چک کنید و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه کنید.
  13. وقتی غلظت سوپ مناسب بود، سوپ را از روی حرارت بردارید. این سوپ در زمان سرو کمی سفت‌تر می‌شود، پس نباید بگذارید خیلی غلیظ شود.
  14. سوپ را در ظرف سرو بکشید و با جعفری تزیین کنید.
پیتزا

دستور تهیه پیتزا کلم بروکسل خوشمزه و جذاب

donat pitzai

طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا