سوپ شیر / طرز تهیه سوپ شیر با قارچ

دوشنبه 15 فروردین 1401 آشپزی
soup shir

سوپ شیر جزء سوپ های بین المللی است و به روشهای مختلف تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان  با طرز تهیه  سوپ شیر با قارچ با ما همراه باشید.. همچنین طرز تهیه سوپ ورمیشل  و سوپ گشنیز با ماست  را مشاهده کنید.

مواد لازم سوپ شیر با قارچ

برای 4 نفر

  • شیر: ۲ لیوان
  • گوشت مرغ: ۳۰۰ گرم
  • جو پرک :1/2 لیوان
  • پیاز: ۱ عدد
  • هویج: ۲ عدد
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • خامه :۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۱ دسته کوچک
  • قارچ:۸ عدد متوسط
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
سوپ شیر

سوپ شیر با قارچ

طرز تهیه سوپ شیر رستورانی

  1. برای تهیه سوپ شیر با قارچ ابتدا سبزیجات را به خوبی بشویید و به اندازه دلخواه خرد کنید.
  2. سپس یک قابلمه مناسب بردارید و مقداری روغن در آن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا پیاز  کمی طلایی شود
  3. در این مرحله گوشت مرغ را به قابلمه اضافه کنید  و کمی تفت دهید
  4. سپس ۲ لیوان آب و مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنیدو اجازه دهید  تا آب شروع به جوشیدن کند سپس کف روی آن را بگیریدو دور بریزید..
  5.  سپس حرارت را کم کنیدتا گوشت مرغ کمی  بپزد. پس از اینکه مرغ نیم پز شد، هویج  نگینی خرد شده را اضافه کندو صبر کنید تا هویج هم نرم شود ، سپس جو پرک را به قابلمه اضافه کنید.
  6.  درب قابلمه را بگذارید  تا جو بپزد و  لعاب بیندازد و گوشت مرغ به طور کامل بپزد.
  7. پس از اینکه گوشت مرغ پخت  آنرا از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید، سپس  به قابلمه برگردانید.
  8.  در همین حال که سوپ می پزد قارچ را به صورت ورقه ای خردکنید، و به همراه کمی  کره و آبلیمو , قارچ را تفت دهید تا  آب قارچ کشیده شود وکاملا سرخ شود.
  9. قارچ سرخ شده را به قابلمه سوپ اضافه کنید.
  10. در ادامه آرد را در تابه ای که قارچ ها را تفت دادید، با مقداری کره تفت دهید تا  خامی آن گرفته شود، سپس شیر گرم را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد گلوله نشود در ضمن شعله باید بسیار ملایم باشد .  مواد را با هم به صورت مداوم مخلوط کنید تا کمی غلیظ شوند.
  11. پس از اینکه مواد کمی غلیظ شدند، خامه را اضافه کنید، سپس   این سس سفید را به قابلمه سوپ اضافه  کنید.
  12. در ادامه طعم سوپ چک کنید و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه کنید.
  13. وقتی غلظت سوپ مناسب بود  سوپ  را از روی حرارت بردارید. این سوپ در زمان سرو کمی سفت تر می شود، پس نباید بگذاریم خیلی غلیظ شود.
  14. سوپ را در ظرف سرو بکشید و با جعفری تزیین کنید.
eshkene

اشکنه/ طرز تهیه اشکنه کشک ساده و خوشمزه

donat pitzai

دونات / طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و شیک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا