شیرینی میکادو/ طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه با آرد نخود چی

یکشنبه 12 بهمن 1399 آشپزی
shiriny mikado

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو

2-طرز تهیه شیرینی میکادو

شیرینی میکادو

شیرینی میکادو  مانند کیک یزدی جزءشیرینی های پر مصرف در مراسم ها است و به راحتی می توان این شیرینی را در خانه تهیه کرد با طرز تهیه شرینی میکادو با ما همراه باشید. در بخش آشپزی طرز تهیه کوکی شکلاتی و شیرینی اتریشی  و  شیرینی دانمارکی  و  کیک کرمدار خوشمزه تابه ای  را ببینید

 

شیرینی میکادو

شیرینی میکادو

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو

  1. آرد سفید : ۱۵۰ گرم
  2. آرد نخودچی : ۱۰۰ گرم
  3. روغن مایع : ۱۳۰ گرم
  4. کره : ۱۰۰ گرم
  5. پودر قند : ۱۵۰ گرم
  6. شکلات تخته ای : ۶۰ گرم
  7. پودر هل : یک قاشق مرباخوری
  8.  نان بستنی: ۵ ورق
  9. پودرکاکائو :2 قاشق غذاخوری
  10. پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری
  11. پودر نارگیل یا پودر پسته برای تزیین

 

شیرینی میکادو

شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

  • برای تهیه شیرینی میکادو  ابتدا  آردها را به صورت جداگانه الک نمایید.
  • آرد سفید را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید البته در مدت تفت دادن شعله گاز ملایم باشد.
  • سپس آرد نخودچی را اضافه نمایید و حدود ده دقیقه دیگر ترکیب هر دو آرد را تفت دهید.
  • در ادامه  پودر کاکائو را الک نموده و اضافه کنید. در این مرحله پودر هل و پودر دارچین را نیز اضافه کنید و هم بزنید و در تمام مدت شعله گاز ملایم باشد.
  • سپس کره و روغن مایع را نیز به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید در این ترکیب باید از مخلوط روغن جامد یا کره و روغن مایع استفاده کرد تا  موادمیانی بافت بهتری به خود بگیرد.
  • در مرحله آخر پودر قند را نیز اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
  • نکته مهم این است که این مخلوط نباید بیش از حد رقیق و یا غلیظ باشند. حال مواد میانی میکادو  آماده است.
  • یک ورق نان بستنی را روی سینی گذاشته و  از مواد روی نان بستنی  ریخته و با کاردک به آرامی صاف کنید تا یکدست شود. مواظب باشید نان  بستنی نشکند . سپس ورقی بعدی را روی آن قرار دهید. این کار را همچنان ادامه دهید تا پنج نان تمام شود سعی کنید مواد یک دست روی نان بخوابدو آخرین لایه نان بستنی باشد. حال ظرفی سنگین روی آخرین نان میکادو قرار داده و سینی را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از گذشت 2 ساعت  شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب نموده و روی آخرین لایه نان بریزید و آن را در تمام سطح نان پخش نمایید و روی آن پودر پسته یا پودر نارگیل بپاشید و بعد از اینکه  شکلات سفت شد شیرینی میکادو را  با چاقوی اره ای تیز به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف بچینید.
falafel

فلافل / طرز تهیه فلافل خیابانی خوشمزه و تردد

morabay balang

مربای بالنگ/ طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا