طرز تهیه شیرینی میکادو خوشمزه و راحت

شنبه 30 فروردین 1404 آشپزی
shiriny mikado

شیرینی میکادو یکی از شیرینی های معروف و مورد علاقه در مراسم هاست که به سادگی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. این شیرینی با بافتی نرم و طعمی دلپذیر، گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. در این مقاله با طرز تهیه شیرینی میکادو و نکات کلیدی آن آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو

  • آرد سفید : ۱۵۰ گرم
  • آرد نخودچی : ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع : ۱۳۰ گرم
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • پودر قند : ۱۵۰ گرم
  • شکلات تخته‌ای : ۶۰ گرم
  • پودر هل : یک قاشق مرباخوری
  • نان بستنی : ۵ ورق
  • پودرکاکائو : 2 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری
  • پودر نارگیل یا پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی میکادو

  • برای تهیه شیرینی میکادو ابتدا آردها را به صورت جداگانه الک نمایید.
  • آرد سفید را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید البته در مدت تفت دادن شعله گاز ملایم باشد.
  • سپس آرد نخودچی را اضافه نمایید و حدود ده دقیقه دیگر ترکیب هر دو آرد را تفت دهید.
  • در ادامه پودر کاکائو را الک نموده و اضافه کنید. در این مرحله پودر هل و پودر دارچین را نیز اضافه کنید و هم بزنید و در تمام مدت شعله گاز ملایم باشد.
  • سپس کره و روغن مایع را نیز به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید در این ترکیب باید از مخلوط روغن جامد یا کره و روغن مایع استفاده کرد تا مواد میانی بافت بهتری به خود بگیرد.
  • در مرحله آخر پودر قند را نیز اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
  • نکته مهم این است که این مخلوط نباید بیش از حد رقیق و یا غلیظ باشد. حال مواد میانی میکادو آماده است.
  • یک ورق نان بستنی را روی سینی گذاشته و از مواد روی نان بستنی ریخته و با کاردک به آرامی صاف کنید تا یکدست شود. مواظب باشید نان بستنی نشکند. سپس ورقی بعدی را روی آن قرار دهید. این کار را همچنان ادامه دهید تا پنج نان تمام شود سعی کنید مواد یک دست روی نان بخوابد و آخرین لایه نان بستنی باشد. حال ظرفی سنگین روی آخرین نان میکادو قرار داده و سینی را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
  • بعد از گذشت 2 ساعت شکلات تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب نموده و روی آخرین لایه نان بریزید و آن را در تمام سطح نان پخش نمایید و روی آن پودر پسته یا پودر نارگیل بپاشید و بعد از اینکه شکلات سفت شد شیرینی میکادو را با چاقوی اره‌ای تیز به شکل دلخواه برش بزنید و در ظرف بچینید.

نکته: برای بهبود طعم می‌توانید از اسانس وانیل نیز استفاده کنید.

falafel

طرز تهیه فلافل خوشمزه و خانگی

morabay balang

طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه و معطر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا