مرغ مکزیکی خوشمزه با لوبیا چیتی و کینوا + طرز تهیه

شنبه 27 دی 1399 آشپزی
morghe mekziky

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای تهیه مرغ مکزیکی

2-طرز تهیه مرغ مکزیکی

مرغ مکزیکی

گوشت مرغ قابل دسترس اکثر افراد است و می توان با خلاقیت غذاهای متنوعی با گوشت مرغ تهیه کرد . گوشت مرغ به خوبی طعم ها را به خود می گیرد .با طرز تهیه مرغ مکزیکی با کینوا و  لوبیا چیتی با ما همراه باشید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه  اسپرینگ رول مرغ  و شنسیل مرغ و برگر خوشمزه مرغ سوخاری و  مرغ نمکی خوشمزه  و طعم دار کردن مرغ به روشهای مختلف برای کباب  و اسکالوپ مرغ  ایتالیایی و جوجه چینی   با سس مخصوص را ببینید

 

مرغ مکزیکی

مرغ مکزیکی

مواد لازم برای تهیه مرغ مکزیکی

  1. روغن‌زیتون:1 قاشق غذاخوری
  2. سینه مرغ :4 عدد
  3.  پیاز :1عدد
  4.  فلفل قرمز تازه :2 عدد
  5. سس چیپوتل:3 قاشق غذاخوری
  6. گوجه فرنگی :400 گرم
  7.  کینوا : 150 گرم
  8. عصاره گوشت مرغ: 2 عدد
  9. لوبیا چیتی پخته شده یا کنسرو لوبیا 400 گرم
  10. گشنیز تازه یک دسته گوچک
  11.  لیموترش: 1 عدد
  12. شکر: 1 قاشق غذا خوری
  13. نمک و زردچوبه به انداره لازم
  14. ماست چکیده به میزان دلخواه

طرز تهیه مرغ مکزیکی

  •  برای تهیه مرغ مکزیکی لوبیا را از یک روز قبل خیس کرده و بپزید یا از کنسرو لوبیا استفاده کنید
  •  سینه مرغ را تمیز شسته و پوست آن را بگیربد.
  • گوجه فرنگی را چند ثانیه در آب جوش ریخته و پس از قرار دادن در آب سرد پوست آن را بگیرید.
  • در این روش پخت مرغ مکزیکی سینه مرغ با مواد آب پز می شود به این صورت که روغن  زیتون را درون یک قابلمه ریخته و پیاز نگینی خرد شده  و فلفل بدون هسته خرد شده را برای چند دقیقه در آن تفت دهید تا پیاز سبک شود . سس چیپوتل را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید. حالا گوجه فرنگی پوست گرفته شده درشت خرد کرده و  نمک و ادویه و آب را اضافه کنید . اجازه دهید بجوشد سپس سینه‌های مرغ را به ظرف  اضافه کرده و بگذارید به‌آرامی به مدت 40  دقیقه بجوشدو به خوبی بپزد و کم آب شود .
  • یک قابلمه مناسب برداشته و پر از آب کرده، عصاره گوشت مرغ را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. کینوا شسته شده را به آن اضافه کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نرم شوند، پس از پخت کینوا  لوبیا چیتی پخته شده را اضافه کنیدو پس از چند جوش آبکش کنید و  آب لیموترش و گشنیزها  خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .اکر لازم بود نمک و ادویه اضافه کنید و کنار بگذارید .
  • سینه های مرغ  را  از  مواد سسی خارج کرده و روی یک‌تخته قرار دهیدو ریز ریز کنید. مرغ‌ها را همراه با شکر و ادویه داخل سس گوجه‌فرنگی برگردانید و به‌خوبی هم بزنید. مرغ مکزیکی شما آماده است . همراه با کینوا و لوبیا ومقداری ماست آن را سرو کنید و روی مواد کمی گشنیز خرد شده بپاشید.

 

 

بازدیدکنندگان : ۴۳ نفر
khorshe bademjan

خورش بادمجان خوشمزه با گوشت +طرز تهیه و نکات مهم

cake redvlvet

کیک ردولوت خوشمزه و خوشرنگ/ طرز تهیه کیک ردولوت

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi