مزه دار کردن استیک گوشت / طرز تهیه استیک گوشت با طعم متفاوت

یکشنبه 19 بهمن 1399 آشپزی
estyke goshte

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای مزه دار کردن  استیک گوشت

2-طرز تهیه استیک گوشت با طعم متفاوت

 مزه دار کردن استیک گوشت

روش های مختلفی برای مزه دار کردن استیک وجود دارد که در این بخش یک نمونه از مزه دار کردن استیک را به شما آموزش میدهیم که گوشت استیک را به مدت 4 تا 8 ساعت در این مواد قرار دهید تا طعم مواد را به خورد گوشت برود . بعد از این مدت استیک گوشت را  در فر یا باربیکیو بپزید البته برای تهیه استیک خوشمزه باید از استیک گوشت که 2تا3 روز در فریز مانده استفاده کنید .استیک گوشت برش زده را از قصابی تهیه کنید .در بخش آشپزی دایان طرز تهیه استیک مرغ با سس لیمو  و استیک گوشت با سس بی نظیر  و کباب دنده خوشمزه را ببینید

استیک گوشت

مزه دار کردن استیک گوشت

مواد لازم برای مزه دار کردن  استیک گوشت

  1. روغن مایع : 1/4 پیمانه
  2. استیک گوشت بالای ران : 800 گرم
  3. سرکه قرمز شیرین : 2 قاشق غذاخوری
  4. سویا سس : 1/4 پیمانه
  5. سس ورچستیر  : 1/4 پیمانه
  6. رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
  7. پودر خردل قهوه ای : 1 قاشق چایخوری
  8. سیر  له شده : 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  9. فلفل سیاه نیم کوب  : 1/2 قاشق چای خوری
  10. آویشن  : 1/2 قاشق چایخوری
  11. فلفل قرمز : خرد شده به میزان لازم
مزه دار کردن استیک گوشت

مزه دار کردن استیک گوشت

طرز تهیه استیک گوشت با طعم متفاوت

  1. برای تهیه استیک خوشمزه یک تکه استیک بالای ران با رگه های چربی انتخاب کنید که ضخامت آن 5 تا 7 سانتی متر باشد را انتخاب کنید.
  2.  برای مزه دار کردن استیک گوشت تمام مواد روغن ، سرکه  قرمز ، سویا سس ، سس ورشستیر ، رب گوجه فرنگی ، دانه خردل کوبیده شده ، سیر  له شده ، فلفل سیاه ، آویشن و تکه های فلفل قرمز خرد شده را با هم خوب مخلوط کنید ولی نمک اضافه نکنید
  3. سپس استیک را داخل یک پلاستیک زیپ دار قرار دهید و مواد بالا را روی گوشت ریخته و خوب ماساژ دهید و در پلاستیک را ببندید و 4 تا 8 ساعت اجازه دهید گوشت در این مواد استراحت کند و مزه دار شود وهر چند وقت یک باربه گوشت سر بزنید و  کیسه بچرخانید تا سس بخوبی بخورد گوشت برود.هرچه گوشت در این سس بیشتر بماند استیک خوشمزه تر و تردد تر می شود .
  4. سپس استیک مزه دار را در فر ببپزید یا گریل کنید.برای پخت استیک در فر ابتدا  استیک  را از مواد بیرون آورده و روی آن نمک پاشیده و بعد از 20 دقیقه با روغن سبک مثل روغن کانولا در ماهی تابه دو طرف آن را سرخ کرده و سپس  با ماهی تابه در فر 230 درجه کاملا گرم شده به مدت 8 تا 10 دقیقه  قرار دهید (بسته به ضخامت استیک) . اگر دماسنج داشته باشید راحتر تصمیم می گیرید چه زمانی استیک را از فر خارج کنید اگر دمای داخل استیک 160 درجه باشد یعنی استیک مغز پخت شده.

 

[ngd-single-post-view]
kofteh hendi

کوفته هندی/ طرز تهیه کوفته هندی با ادویه کاری ساده و خوشمزه

غذای خوشمزه با مرغ چرخ شده

غذای خوشمزه با مرغ چرخ شده/طرز تهیه 2 غذای خوشمزه با مرغ

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi