مزه دار کردن استیک گوشت: روش‌های فوق‌العاده و آسان

یکشنبه 31 فروردین 1404 آشپزی
estyke goshte

مزه دار کردن استیک گوشت یکی از مراحل کلیدی در تهیه یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ است. با استفاده از مواد مناسب و کمی صبر، می‌توانید گوشت را به طعمی بی‌نظیر برسانید. در این مقاله، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه می‌توانید استیک گوشت را به بهترین شکل مزه دار کنید.

مواد لازم برای مزه دار کردن استیک گوشت

  • روغن مایع: 1/4 پیمانه
  • استیک گوشت بالای ران: 800 گرم
  • سرکه قرمز شیرین: 2 قاشق غذاخوری
  • سویا سس: 1/4 پیمانه
  • سس ورچستیر: 1/4 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر خردل قهوه‌ای: 1 قاشق چایخوری
  • سیر له شده: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه نیم کوب: 1/2 قاشق چایخوری
  • آویشن: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز: خرد شده به میزان لازم

استیک گوشت

طرز تهیه استیک گوشت با طعم متفاوت

  1. برای تهیه استیک گوشت خوشمزه، تکه‌ای با ضخامت 5 تا 7 سانتی‌متر انتخاب کنید.
  2. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و استیک را داخل پلاستیک زیپ‌دار قرار دهید و مخلوط را روی آن بریزید.
  3. اجازه دهید استیک به مدت 4 تا 8 ساعت در مواد استراحت کند.
  4. سپس استیک را در فر یا روی گریل بپزید.

نکته: هرچه استیک بیشتر در مواد بماند، طعم آن بهتر خواهد شد.

kofteh hendi

طرز تهیه کوفته هندی خوشمزه و محبوب

estyk goshte

طرز تهیه استیک گوشت با سس بی نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا