فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه استیک گوشت
2-طرز تهیه استیک گوشت با سس بی نظیر
استیک گوشت
استیک گوشت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که طعم کباب برگ و کباب کنجه می دهد. استیک برش زده را از قصابی تهیه کنید . استیک اگر از گوشت فیله گوساله باشد نرم تر است و اگر استیک گوشت راسته گوساله باشد سفت تر است.
با طرز تهیه استیک گوشت با سس بی نظیر با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه استیک مرغ با سس لیمو و همبر گرد مرغ سوخاری و بو فالو وینگز و استیک با سس برنیز را ببینید
1
مواد لازم برای تهیه استیک گوشت
- گوشت راسته مخصوص استیک : به میزان لازم
- سس مایونز سیردار :1 قاشق غذاخوری
- سس تاباسکو: 1 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ : 1 قاشق غذاخوری
- سس خردل : 1 قاشق غذاخوری
- کنجد بوداده: نصف قاشق چایخوری
- آب گوشت 2 لیوان
- کره 50 گرم
- نمک وفلفل و دانه خردل به میزان لازم
طرز تهیه استیک گوشت با سس بی نظیر
- برای تهیه استیک گوشت ابتدا سس استیک را تهیه کنید .تابه مناسبی را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و یک تكه كوچك كره داخل تابه بیندازید مراقب باشید کره نسوزد . سس كچاپ، سس مایونز با طعم سیر ، سس خردل، دانه خردل ، چند قطره سس تاباسكو ، كنجد بو داده، نمك و فلفل را با هم مخلوط کنید و به کره داخل ماهی اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط كنید.سپس به سس آب گوشت را اضافه کنید ( یا از عصاره گوشت استفاده کنید ) اگر از عصاره گوشت استفاده کردید نمک به سس نزنید.و شعله را زیاد کنید تا سس غلیظ شود.سس که به غلظت لازم رسید شعله را خاموش کنید.
- برای تهیه استیک از گوشت تازه استفاده نکنید و از گوشت بیات شده استفاده کنید گوشتی که 1 تا 2 روز در فریزر مانده برای استیک بهتر است و استیک گوشت را با مقداری فلفل سیاه طعم دار کنید ولی از آبلیمو استفاده نکنید و 1 ساعت استراخت دهید تا مزه فلفل را به خود بگیرد می توانید روی استیک برشهای ظریف بدهید
- برای پختن استیک از یک ماهی تابه چدن خط دار استفاده کنید. ماهی تابه را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود سپس با کمی روغن چرب کنید و تكههای استیک را کف تابه انداخته و بعد از چند دقیقه آنها را برگردانیدو در حین پخت کمی نمک روی آن بپاشید.در مدت پخت حرارت ملایم باشد تا استیک مغز پخت شود .میزان مغز پختشدن به ضخامت گوشت بستگی دارد. استیک شما آماده است. میتوانید آن را در کنار انواع دورچین مثل بلال آبپز، سیب زمینی تنوری، قارچ کبابی با سس خوشمزه سرو کنید.
نکات مهم در پخت استیک گوشت
- گوشتی استیک باید گوشت راسته گوساله یا گوشت فیله باشد که البته گوشت فیله نرمتر و گرانتر و برای تهیه استیکهایی که آبدار سرو میشوند، مناسبتر است اما گوشت راسته سفتتر است.
- استیک را به روشی که دوست دارید مزه دار کنید.
- میزان پختگی استیک را میتوان انگشت دست را روی سطح استیک فرو کرد؛هرچه استیک پختهتر باشد،، بافت آن سفتتر خواهد شد. بعضی از رستورانها استیک را به صورت نواری می پزند
- در پخت استیک از تابه چدنی استفاده کنید و زیاد روغن داخل تابه نریزید فقط تابه چرب شود و استیک با چربی خودش بپزد خوشمزه تر می شود
ارسال دیدگاه