کیک گوشت / طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه و مقوی

سه‌شنبه 15 تیر 1400 آشپزی

فهرست مطالب

کیک گوشت یکی از انواع غذا های پرطرفدار ایرانی است  و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود به راحتی در منزل طبخ نمایید. کیک گوشت نوعی غذای ساده و خوش طعم است که به آسانی تهیه می شود و دارای ارزش غذای بالایی است و بهتر است که این غذای خوش طعم و لذیذ را در برنامه غذایی کودک در حال رشد قرار دهید
کیک گوشت

کیک گوشت

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت:

برای 6 نفر

مواد میانی کیک گوشت

  • گوشت چرخ کرده200گرم
  • پیاز  1عدد
  •  قارچ خرد شده 4تا5
  •  پنیر پیتزا200گرم
  • رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری

مواد کیک :

  •  تخم مرغ 3 عدد
  •   روغن مایع 1/2 پیمانه
  •  ماست 1 پیمانه
  •  آرد 2 پیمانه
  • وانیل 1/2قاشق چای خوری
  •  بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیک شیفون 

طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه

مواد میانی کیک

  1.   برای تهیه کیک گوشت ابتدا مواد میانی کیک را آماه کنید
  2. پیاز را نگینی خرد کرده  وبا مقداری روغن  سرخ کنید.
  3. گوشت را با پیاز تفت دهیدو قارچ رو خرد کنید و با گوشت با حرارت بالا تفت دهید.
  4. رب گوجه فرنگی  را به گوشت اضافه کرده و  تفت بدهیدتا خوش رنگ شود و بعد کمی آب جوشیده به مواد اضافه کنید وبه مدت 5 دقیقه اجازه دهید آرام مواد گوشتی بپزد در زمان پخت نمک وفلفل را اضافه کنید.
  5. در آخر نیمی از پنیر پیتزا رو به گوشت اضافه کنید تا با حرارت گوشت ذوب شود. حرارت را خاموش کنید تا مواد  میانی کیک خنک شود

طرز تهیه کیک:

  1.  برای تهیه کیک  گوشت  تخم مرغ ها را خوب با همزن بزنید تا کاملا کرمی رنگ  شود. روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید .
  2. سپس بیکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید و داخل مواد بریزید و به هم زدن ادامه بدید.
  3. آرد وکمی نمک و کمی فلفل بعد از این که 2 تا3 بار الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید. همزن در این مرحله باید کند باشه و خیلی نیاز به هم زدن نیست. باقیمانده پنیر پیتزا را بریزید و هم  بزنید. مواد کمی سفت میشه که جای نگرانی نیست و اگه ماستتون کم آب بود و حس کردید خیلی سفته کمی شیر به اون اضافه کنید.
  4. فر را از قبل با درجه 200 روشن کنید تا خوب گرم بشه.
  5. قالب کیک که را با روغن خوب چرب کردید ( با روغن جامد بهتر است )و کمی آرد روی آن بپاشید. نیمی از مواد کیک را داخل قالب کیک بریزید.
  6. مواد گوشتی را روی کیک بریزید و یکنواخت پخش کنید. بقیه مواد کیک را روی گوشت بریزید قالب را یه تکون بدهید تا بطور یکنواخت روی گوشت را بپوشاند.
  7. قالب رو به مدت 45 دقیقه داخل فر بگذارید. با خلال دندون یا چنگال امتحان کنید اگه کیک به چنگال  نچسبید کیک شما  آماده است.
  8. کیک گوشت را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود و با سس کچاپ یا ماست چکیده سرو کنید.
طرز تهیه رنگینک گردو وخرما
کیک گوشت

کیک گوشت

نوش جان

 

اوشی پلو تاجیکستانی

اوشی پلو تاجیکستانی

حلوای بحرینی / طرز تهیه حلوای بحرینی یا حلوای مسقطی ساده و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا