کیک گوشت یک غذای خوشمزه و مقوی است که بچهها این غذا را بسیار دوست دارند. این غذا مناسب بچههای بد غذا است که به راحتی گوشت نمیخورند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه را یاد بگیرید.
در ابتدای کار، برای تهیه مواد میانی کیک، پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ شده را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. قارچ را نیز ریز خرد کرده و با گوشت خوب تفت دهید. بعد از آن، رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید. نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید و سپس کمی آب جوشیده به مواد اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بجوشانید و اجازه دهید تا آب مواد جمع شود. سپس نیمی از پنیر پیتزا را به ترکیب اضافه کنید تا ذوب شود و مواد را کنار بگذارید تا خنک شوند.
برای تهیه مایع کیک، تخم مرغها را در ظرفی شکسته و خوب با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. بیکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و به مواد بریزید و هم بزنید. آرد را 2-3 بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید. همزن را خاموش کنید و با لیسک هم زدن را ادامه دهید تا مایه یکدست شود. بقیه پنیر و کمی نمک و فلفل را داخل مایع کیک بریزید و هم بزنید. اگر مواد خیلی سفت بود، کمی شیر به آن اضافه کنید.
حال، فر را از قبل با درجه 200 روشن کنید. قالب کیک را با روغن خوب چرب کرده و کمی آرد روی آن بپاشید. نیمی از مواد کیک را داخل قالب بریزید. مواد گوشتی را روی مایع کیک بریزید و یکنواخت پخش کنید. نیمه دیگر کیک را روی گوشت بریزید، قالب را یک تکان دهید و با قاشق روی گوشت را بپوشانید. قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا کیک گوشت بپزد. پخت کیک را با خلال دندان یا چنگال امتحان کنید؛ اگر چنگال تمیز از کیک خارج شد، کیک پخته است. قالب را از فر خارج کرده و کمی که خنک شد، کیک را از قالب جدا کنید و با سس دلخواه تزیین کنید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه