
فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه مواد میانی کیک
2-مواد لازم برای تهیه کیک کوشت :
کیک گوشت:
کیک گوشت غذای بسیار خوشمزه و مقوی است . بچه ها این غذای را خیلی دوست دارند و غذای مناسبی است برای بچه های بد غذا که به راحتی گوشت نمی خورند . با طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه با ما همراه باشید .در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه باقلوای گوشت و ته چین یک نفره و تارت کشک و بادمجان و کیک مرغ که همگی غذاهای مناسب تولد و مهمانی ها هستند را مشاهده کنید.

طرز تهیه کیک گوشت
مواد لازم برای تهیه مواد میانی کیک
برای 6 نفر
- گوشت چرخ شده : 200 گرم
- پیاز: 1 عدد
- قارچ: 4 تا 5 عدد
- پنیر پیتزا: 200 گرم
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کیک گوشت:
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: 1/2 پیمانه
ماست: 1 پیمانه
آرد: 2 پیمانه
وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به دلخواه
طرز تهیه مواد میانی کیک
- برای تهیه کیک گوشت ابتدا مواد میانی کیک را تهیه کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی شود.
- سپس گوشت چرخ شده را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند . قارچ را نیز ریز خرد کنید و با گوشت خوب تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی نیز به ترکیب اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد کمی آب جوشیده به مواد اضافه کنید . به مدت 5 دقیقه بجوشونید. و اجازه دهید تا آب مواد جمع شود . بعد نیمی از پنیر پیتزا رو به گوشت اضافه کنید تا ذوب بشه. مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

کیک گوشت
طرز تهیه کیک گوشت :
- برای تهیه مایع کیک تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته و خوب با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ بشه. روغن مایع و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
- بیکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید و داخل مواد بریزید و هم بزنید.
- آرد رو 2-3 بار الک کنید سپس کم کم به مواد اضافه کنید. همزن را خاموش کنید و با لیسک به هم زدن ادامه دهید تا مایه یک دست شود .
- بقیه پنیر و کمی نمک و فلفل رو داخل مایع کیک بریزیدو هم بزنید . اگر مواد خیلی سفت بود . کمی شیر به اون اضافه کنید.
- حال نوبت پختن کیک هست فر را از قبل با درجه 200 روشن کنید تا گرم بشه.
- قالب کیک هر مدل که دوست داشتید رو با روغن خوب چرب کنید و کمی آرد روی اون بپاشید. نیمی از مواد کیک رو داخل قالب بریزید.
- مواد گوشتی را روی مایع کیک بریزید و یکنواخت پخش کنید. نیمه دیگه کیک رو روی گوشت بریزید قالب رو یه تکون بدید و با قاشق روی گوشت رو بپوشانید.
- قالب رو به مدت 45 دقیقه داخل فر بگذارید تا کیک گوشت بپزد . پخت کیک را با خلال دندون یا چنگال امتحان کنید اگر چنگال تمیز از کیک خارج شد کیک پخته.
- قالب را از فر خارج کنید و کمی که خنک شد کیک را از قالب جدا کنید و با سس دلخواه تزیین کنید .
نوش جان
ارسال دیدگاه