
فهرست مطالب
کیک گوشت یکی از انواع غذا های پرطرفدار ایرانی است و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود به راحتی در منزل طبخ نمایید. کیک گوشت نوعی غذای ساده و خوش طعم است که به آسانی تهیه می شود و دارای ارزش غذای بالایی است و بهتر است که این غذای خوش طعم و لذیذ را در برنامه غذایی کودک در حال رشد قرار دهید
- گوشت چرخ کرده200گرم
- پیاز 1عدد
- قارچ خرد شده 4تا5
- پنیر پیتزا200گرم
- رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
مواد کیک :
- تخم مرغ 3 عدد
- روغن مایع 1/2 پیمانه
- ماست 1 پیمانه
- آرد 2 پیمانه
- وانیل 1/2قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه
مواد میانی کیک
- برای تهیه کیک گوشت ابتدا مواد میانی کیک را آماه کنید
- پیاز را نگینی خرد کرده وبا مقداری روغن سرخ کنید.
- گوشت را با پیاز تفت دهیدو قارچ رو خرد کنید و با گوشت با حرارت بالا تفت دهید.
- رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و تفت بدهیدتا خوش رنگ شود و بعد کمی آب جوشیده به مواد اضافه کنید وبه مدت 5 دقیقه اجازه دهید آرام مواد گوشتی بپزد در زمان پخت نمک وفلفل را اضافه کنید.
- در آخر نیمی از پنیر پیتزا رو به گوشت اضافه کنید تا با حرارت گوشت ذوب شود. حرارت را خاموش کنید تا مواد میانی کیک خنک شود
طرز تهیه کیک:
- برای تهیه کیک گوشت تخم مرغ ها را خوب با همزن بزنید تا کاملا کرمی رنگ شود. روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید .
- سپس بیکینگ پودر رو به ماست اضافه کنید و داخل مواد بریزید و به هم زدن ادامه بدید.
- آرد وکمی نمک و کمی فلفل بعد از این که 2 تا3 بار الک کردید کم کم به مواد اضافه کنید. همزن در این مرحله باید کند باشه و خیلی نیاز به هم زدن نیست. باقیمانده پنیر پیتزا را بریزید و هم بزنید. مواد کمی سفت میشه که جای نگرانی نیست و اگه ماستتون کم آب بود و حس کردید خیلی سفته کمی شیر به اون اضافه کنید.
- فر را از قبل با درجه 200 روشن کنید تا خوب گرم بشه.
- قالب کیک که را با روغن خوب چرب کردید ( با روغن جامد بهتر است )و کمی آرد روی آن بپاشید. نیمی از مواد کیک را داخل قالب کیک بریزید.
- مواد گوشتی را روی کیک بریزید و یکنواخت پخش کنید. بقیه مواد کیک را روی گوشت بریزید قالب را یه تکون بدهید تا بطور یکنواخت روی گوشت را بپوشاند.
- قالب رو به مدت 45 دقیقه داخل فر بگذارید. با خلال دندون یا چنگال امتحان کنید اگه کیک به چنگال نچسبید کیک شما آماده است.
- کیک گوشت را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود و با سس کچاپ یا ماست چکیده سرو کنید.
ارسال دیدگاه